23.part

509 27 14
                                    

Miután Faye elhagyta a kórházat, elindult mosollyal az arcán bevásárolni az aznapi esti kisebb partira, ahová a kedves ismerőseit, és szeretteit meghívta. Azt akarta Faye, hogy szép legyen az este, hiszen minden rendbe jött, kibékültek szerelmével és az apjával is. Meg akarta úgy ünnepelni a boldogságát, és azt akarta, hogy azok vegyék őt körbe, akiket szeret, és mindenben mellette állnak, és támogassák őt, amikor szüksége van valakire. Boldogan szelte át a kis városkát, amíg el nem érte az úti célját, ebben az esetben egy kis bevásárlóközpont volt, ahol be tudja szerezni az estéhez szükséges dolgokat.

Magához vette a kis kosárkát, ami a vendégeknek szolgált a bejárati ajtónál, majd elindult keresgélni. Nem tudta, hogy mi kéne estére, hiszen sosem szervezett partikat, és nem ment el egyre sem, ahová meghívták őt. Mindig is kerülte az olyan eget rengető rendezvényeket, hiszen nem volt ki mellette legyen. Igaz, ott volt neki Niall, de nem akart egyfolytában a nyakán lógni, olyankor mindig kitalálta, hogy miért nem megy el. Tudta pontosan, hogy Niall mindig mellette volt, és nem mozdult el mellőle, és ezért is maradt olyankor otthon egyedül, magányosan, hogy egy kis teret adhasson legjobb barátjának, aki végre igazán jól érezheti magát, és nem kell őt egyfolytában lesnie, hogy minden rendben van-e vele.

Teljes mértékben elveszettnek érezte magát, míg meg nem látott valakit, egy nagyon is ismerős alakot a sorok között. Oda ballagott, és látta, hogy nem egyedül van, hanem a férjét is elhozta magával bevásárolni. Próbálta lesni, hogy miket vesz Sarah, Harry anyukája, és egy kis beszélgetés foszlányt is meghallott, ami nem nyerte el a tetszését.

- Nem hiszem, hogy Faye megcsalja Harryt. – Mondta hangosan Mike, de mégis halkan, hogy rajtuk kívül ne hallja senki sem.

Fayenek rosszul esett azok a szavak, amiket Mike mondott ki. Nem gondolta volna, hogy Mike képes belőle kinézni azt, hogy bántaná Harryt, akivel minden rendbe jött. Végre sikerült nekik tisztázni mindent, és igazán örül annak, hogy együtt vannak, és hogy szeretik egymást.

- Én sem hinném, de be kell vallanod magadnak Mike, hogy igenis különösen viselkedett ma délután, és ahogy titokzatoskodott. – Kontrázott rá Sarah.

Mike nem tudott mit mondani a feleségének, így az megvakarta a tarkóját idegességében. Látszott az arcán, hogy igazán aggasztja Faye viselkedése.

Faye nem akarta senkinek sem kiteregetni a múltját, hogy miket tett magával. Úgy gondolta, hogy nem tartozik senkire sem, mivel az csak az ő magán gondja. Niall mindent tudott róla, és próbált is neki segíteni azokban az időszakokban, de Faye beismerte magának, hogy addig nem győzhet a démonok ellen, amíg a saját démonját le nem győzi.

Végül Faye sikeresen legyőzte az őt kísértő démont, el akarta felejteni, hogy miket tett magával, hogy miken gondolkodott. Tudta jól, hogy csak magának okoz problémát, de sikeresen vette az akadályokat, és legyőzte. Mindörökre felejteni akart, és nem akarta felbolygatni a múltját. Nem tartozott senkire sem.

Harrynek elmondta, mert szereti őt, és miatta is győzött, mert a szeretete erősebb volt a démonjainál.

Sikerült mindent tisztázni, és megbocsájtottak egymásnak. Fayenek ez számít a legjobban, hogy végre minden visszaállt a régi kerékvágásba.

- Talán beszélnünk kéne Harryvel, Fayeről... - Tanakodott hangosan Mike.

Nem hitte volna, hogy Mike lesz az az ember az életében, aki a háta mögött tenne dolgokat, vagy mondana. A lány számára felért egy hátba szúrással. Mindig szerette őt, sosem tudott volna neki, vagy a családjának fájdalmat okozni, legfőképpen nem Harrynek. Mert szereti őket.

I Love You! Where stories live. Discover now