05.part

1.7K 85 5
                                    

Faye egész este alig tudott aludni valamit. Izgatott volt, a másnappal kapcsolatban. Alig várja, hogy Harry-vel találkozzon a játszótéren.

Izgatottan kelt ki az ágyából, de érezte magán, hogy nagyon fáradt. De ez a fáradság nem állíthatta őt meg, hogy ki kelljen az ágyból, hogy megmosakodjon, majd felöltözzön.

Boldogan szaladt vissza a szobájába, hogy felöltözzön, hiszen nem szeretné megvárakoztatni Harry-t.

Kiválasztotta a hercegnős rövidujjú felsőjét, s a rózsaszín színű cica nadrágját, majd a nyuszis papucsát felhúzta lábfejére, s mosollyal az arcán, ugrált lefele a lépcsőn, ahol a szülők a konyhában voltak.

Kate s Ryan mosolyogva fogadták Faye-t. Amíg Faye örömében ugrált a szülőkhöz, de annyira boldog volt, hogy azt szavakba nem tudná önteni. Oda ugrált Kate-hez, s adott neki egy nagy cuppanós puszit, majd Ryan-hez ugrándozott, és őt is megajándékozta egy nagy cuppanós puszival. A szülők értetlenül nézték Faye-t, de az ő arcukról sem tudták levakarni a mosolyt.

"Miért kaptuk ezt a cuppanós puszit?" kíváncsiskodott mosolyogva Kate.

"Hát, Harry-vel játszom ma, s kimegyünk a játszótérre." ugrált Faye örömében.

"Akkor én felhívom Mike-ot, és megbeszélek vele egy-két dolgot." mondta Ryan, miközben felállt az asztaltól, s a nappaliba tartott.

Addig Faye helyet foglalt az asztalnál, s neki állt falatozni. Nemsokkal később Ryan tért vissza hozzájuk.

"Beszéltem Mike-al, s azt mondta, hogy szívesen lesz a gyerekekkel."

Amikor Faye meghallotta, hogy a szülei nem lesznek velük, kissé elszomorodott, amit a szülők is észre vettek. Kate odament Faye-hez, majd szorosan megölelte őt, és adott neki egy puszit az arcára.

'Sajnálom, Faye, de nekünk dolgoznunk kell menni. A hétvégét Harry itt tölthetné nálunk, s majd együtt is elmegyünk, ahová szeretnéd, vagy szeretnétek Harry-vel." mondta Kate biztatóan, ami sikerült, mivel Faye ismét mosolyogni kezdett.

"Sajnálom prücsök, de holnap is betudjuk pótolni a mai napot." helyesbített Ryan.

Faye szeme csillogni kezdett, amikor Ryan mondta, hogy holnap együtt töltik a napot.

"Az nagyon jó lenne. Egész nap rajzolunk, mesézünk, s játszunk." örvendezett Faye, s már elképzelte, hogy milyen jó nap lesz a holnapi nap.

"Holnap azt fogunk csinálni, amit te akarsz." mondta Kate.

"Ugye nem vagy szomorú prücsök, amiért nem tartunk ma veletek?" kérdezte Ryan, Faye-től.

"Nem. Nincs okom panaszra, mert Harry-vel leszek, s majd a holnapi nap veletek leszek, amikor együtt töltjük az egész napot. Ti vagytok a legjobbak." mondta Faye mosolyogva.

Miután beszéltek még egy kicsit, Ryan elköszönt tőlük, mert dolgozni ment el.

Kate s Faye nekiálltak mosogatni. Mindketten nagyon jól érezték magukat a mosogatás közben. Viccelődtek, sokat nevettek együtt, de végül a szórakozásukat az ajtó csengése zavarta meg.

Kate elment, hogy kinyissa, Faye pedig követte őt. Amikor kinyílt az ajtó, hatalmas vigyorra húzta száját Faye, mikor megpillantotta Harry-t, az apja mellett.

"Sziasztok! Gyertek belljebb." mondta Kate mosolyogva, miközben beinvitálta Harry-t s Mike-ot a házba.

Bementek, majd Faye felszaladt a szobájába, hogy magához vegyen egy játékot, amit Harry-nek akar oda adni. Faye előkereste, s mire indult volna vissza a nappaliba, Harry az ajtóban állt.

I Love You! Where stories live. Discover now