Κεφάλαιο 18

343 34 2
                                    

Camila's Pov

'Selena σου είπα συγνώμη τι άλλο θες να κάνω;' έκατσα πάνω στον καναπέ και αναστεναξα. Για αλλη μία φορά τσακωνομουν μαζί της, αλλά τι να εκανα με όλα αυτά που είχαν γίνει με την Lauren ξεχάστηκα. Δεν μπορουσα να της πω όλη την αλήθεια απο την στιγμη που ήταν κάτι τόσο πρωσοπικό γιαυτην και εγώ στην θέση της δεν θα ήθελα να το μαθει κανείς. 'Ελα ρε αγάπη μου μην κανεις έτσι δεν είναι 5 χρονων για να την ελέγχεις συνέχεια' έβαλε τα χέρια του γύρω απο την μέση της αδελφής μου, για να την ''ηρεμήσει'' αλλά μόνο αυτό δεν κατάφερε να κανει 'αν νομίζεις οτι θέλω να την ελέγχω, να την κουμαντάρω κάνεις μεγαλο λάθος' του απάντησε ψυχρά και με μια απότομη κίνηση έβγαλε τα χέρια του απο πανω της 'Selena Selena' της φώναξε αλλά είχε φύγει κοίταξα τον Justin με ενα λυπημένο χαμόγελο γιατί ήξερα τι θα γίνει στην συνέχεια, όπως παντα θα ηταν νευριασμένη μαζί του για 3 ημέρες τουλάχιστον. Ενω σε εμένα θα μίλαγε κανονικοτατα είναι αυτό που λένε μαζί δεν κάνουνε και χωρια δεν μπορούνε.
Μετα απο λίγο πήγα στο δωμάτιο μου και έπιασα τον εαυτό μου να στέλνει μύνημα στην Lauren, χωρίς να το καταλάβω είχα κλείσει "ραντεβού" μαζί της σε μία ώρα απο τώρα στο παρκάκι. Αχ Χριστέ μου γιατί; γιατί; τόσα άτομα υπάρχουν και εγώ πήγα καιιι...ουτε να το λέω δεν θέλω..
με ΑΥΤΗΝ την πιο αντιπαθητική κοπελα σε όλη την γη;
Ναι Camila γιατί τώρα γνωρισες την πραγματική Lauren
'Αχχ ΣΚΑΣΕΕΕ' φωναξα στον εαυτό μου και ξάπλωσα πανω στο κρεβάτι μου, που για την ωρα ηταν η μονη μου σωτηρία.

Έπιασα τα μαλλιά μου το τελευταίο πράγμα που μου απέμενε για να φύγω και να πάω στο πάρκο, βρήκα και την ευκαιρία να κάνω ενα καλό τρέξιμο αφού το είχα παρατήσει και αυτό τις τελευταίες ημέρες. Όταν έφτασα έκατσα σε ενα άδειο παγκάκι που υπήρχε και άρχισα να φτιάχνω λίγο τον εαυτό μου, μην με δει και σε τέτοια κατάσταση
'γεια' είπε και γύρισα πρός τα πίσω 'γεια' είπα και εγώ ντροπαλά μου χαμογέλασε και αμέσως σηκώθηκα για να της κάνω χώρο και να κάτσει. Την έβλεπα που ηταν αγχωμενη και επερνε ανάσες κάθε 3 δευτερόλεπτα 'Lauren μου ηρέμησε θα παθεις τίποτα' αποφάσισα να μιλήσω πρώτη της κράτησα σφιχτά το χέρι ενώ την κοίταξα δίνοντας της αυτό που ζητούσε την ηρεμία.
'Ξέρω οτι αυτό που έγινε ηταν απάνθρωπο και εύχομαι μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου αυτός που στο έκανε να σαπίσει, δεν θα το αφήσω έτσι θα ψάξω και όταν τον βρω σου υπόσχομαι οτι θα πάθει τα ίδια και χειρότερα. Το μονο που θέλω απο εσένα είναι να μην τον αφήσεις να σου χαλάσει την ζωή και να φοβάσαι τα πάντα, το ξέρω οτι ζητάω πολλά και δεν μπορείς να το κάνεις αμέσως αλλά σιγά σιγά, όλα θελ-' σταμάτησα σταμάτησα να μιλάω γιατί ένιωσα αυτό που είχα να νιώσω παρα πολύ καιρό.
Με τα χέρια της με τράβηξε και ένωσε τα χείλη μας, σε ενα απαλό φιλί που διέρκησε για πολύ λίγο 'L-Lauren' άνοιξα σιγά σιγά τα μάτια μου και τραυλησα μετα απο αυτό που μόλις είχε γινει, δεν το περίμενα με τίποτα στα ματια της έβλεπα φόβο. Οτι θα την απορρίψω και θα την αφήσω μόνη αλλά όχι δεν θα το κάνω αυτό, γιατί όσο και να θέλω να κρύβω τα συναισθήματα μου η αγάπη που δημιουργείται μέσα μου για αυτήν δυναμώνει όσο δειλή και αν είμαι και δεν θέλω να το παραδεχτώ.
'Ca-Camila συγνώμη οτι και να πεις έχεις δίκαιο, μαλακια μου το ξέρω' σηκώθηκε και μάζεψε τα πράγματα της όσο πιο γρήγορα μπορούσε, το βλέμμα της είχε πέσει κάτω ώστε να μην με κοιτάει και ηταν έτοιμη να φύγει. Δεν θα την αφήσω όμως ξεκίνησε κάτι που πρέπει να τελειώσει ή τουλάχιστον να το τελειώσω εγώ, την έπιασα απο το μπράτσο και την έφερα ακριβώς μπροστά μου. Λιγα εκατοστά μας χώριζαν μονο ώστε τα χείλη μας να ενωθούν ξανά
'μην ζητάς συγνώμη' ψυθηρισα και τα ματια της Lauren έκλεισαν κατευθείαν.
Έκλεισα την μικρή απόσταση πους μας χώριζε και πλεον οι γλώσσες μας ακουμπούσαν η μια την αλλη, ποσο ωραία αίσθηση πραγματικα η γεύση της ήταν το κάτι άλλο.
Ντριννν
Όχι ρε γαμωτο γιατί αυτος ο σπαστικός ήχος να ακούγεται στις πιο ακατάλληλες στιγμές;
Απομακρύνθηκα απο την Lauren η οποία είχε το ίδιο ακριβώς ύφος με εμένα και ξεφυσιξε 'συγνώμη' χαμογέλασα ελάχιστα και έβαλα το χερι μου στην τσέπη

Με ΤίποταWhere stories live. Discover now