Κεφάλαιο 7

417 30 5
                                    

Lauren's Pov

'Εισαστε για τον Cameron Dallas;' μας ρωτησε ο γιατρος που ειχε μια περιεργη εκφραση στο προσωπο του 'ναι ειμαστε οι φιλοι του' του απαντησα αφου ειχα σηκωθει απο την καρεκλα 'οι γονεις του;' 'επιστρεφουν ειχαν παει στο εξωτερικο' 'σας παρακαλω οταν ερθουν να επικοινωνησουν μαζι μου κατευθειαν' πηρε μια βαθια ανασα και μας κοιταξε 'λοιπον ειμαστε πολυ τυχεροι που τον προλαβαμε αν ειχε αργησει λιγο περισσοτερο.. τωρα δεν θα ζουσε' κοιταξα την Ally η οποια εκλεγε και την πηρα αγκαλια για να ηρεμησει 'και τωρα ειναι καλα;' τον ρωτησε ο Tyler 'ναι ξεκουραζετε αλλα απο οτι ξερω το εχει ξανακανει και αλλες φορες και λυπαμαι που θα το πω θα χρειαστει να κανει αποτοξινωση' με αυτο εφυγε και μας αφησε μονους μας να κοιταζομαστε χωρις να ξερουμε τι να πουμε 'παιδια' γυρισα και ειδα την Taylor να τρεχει προς το μερος μας 'πως ειναι;' ρωτησε με αγωνια φαινοταν οτι νοιαζοταν πολυ 'πως να ειναι με τις βλακειες που κανει' ειπα θυμωμενη 'ηρεμησε' με ακουμπησε η Crystal και εκλεισα τα ματια μου 'μπορουμε να παμε να τον δουμε;' 'ξεκουρεζετε τωρα δεν ξερω αν αφηνουν' της απαντησε η Ally προσπαθωντας να σταματησει τα δακρυα της, η Taylor της χαμογελασε γλυκα και την πηρε αγκαλια 'παω να δω αν αφηνουν' ειπε η Normani και την ακολουθησε η Holland.

--------

'Νταξει οτι και να πειτε εχετε δικαιο' ειπε με μια ταλαιπωρημενη φωνη ο Cameron, ηταν ξαπλωμενος στο κρεβατι με τους ορους διπλα του και διαφορα τετοια κανοντας τον να φαινεται ακομα πιο αδυναμος. 'οτι εγινε εγινε περασε' του ειπε η Crystal χωρίς να τον κοιτάει στα μάτια. Πως μπορει να το λεει αυτο δεν την πιστευω, πήρα μια βαθιά ανάσα και πήγα πιο κοντά τους 'πως μπορείς να το λες αυτό Crystal; το ξέρεις οτι έκανε μια ΜΑΛΑΚΙΑ που μπορούσε να του είχε κόστισει την ζωή του; Που σίγουρο είναι οτι θα του την κοστίσει κάποια στιγμη αν συνεχίσει. Δηλαδή τι αλλο πρεπει να γίνει για να σταματήσεις εεε; να πεθάνεις; ΠΕΣ μου.. πραγματικα δεν σε αναγνωριζω πια. Πριν ποσο καιρο μου ειπες οτι θα το κόψεις και οτι εχεις ήδη κανει προσπάθεια γιαυτο και εγώ η ΗΛΙΘΙΑ το πίστεψα. Δεν νοιαζεσαι για τους αλλους, μονο για την πάρτη σου. Ώρες ώρες εύχομαι να μην σε ήξερα' η φωνη μου ήταν πιο πανω απο το φυσιολογικό, είχα νευριασει και πολύ μάλιστα' πήγα προς την πόρτα και βγήκα εξω κλεινοντας την με δυναμη. Δεν ξέρω αν αντέδρασα υπερβολικά αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι δεν θα το αφήσω έτσι. Εντάξει το ξέρω οτι είναι δύσκολο να το σταματήσει και εγώ στην θέση του μπορεί να έκανα το ίδιο, βασικά δεν θα έκανα γιατί δεν θα υπήρχε περίπτωση να το ξεκίνησω.
Πήγα στον διάδρομο και πήρα ενα πλαστικό ποτήρι για να βάλω νερό να πιω. Ήθελα να ηρεμησω λίγο, έβαλα την πλάτη μου πάνω στον τοίχο και έκλεισα τα μάτια μου. Εκατσα για λιγα δευτερόλεπτα έτσι, μου έκανε καλό 'Lauren' μου μίλησε μια κοπελα όπου τώρα τελευταία έχω πολλές επαφες μαζί της 'τι θες;' είπα ενοχλημένη απο την παρουσια της 'μπορεί να είμαστε εχθροί αλλά για ενα τέτοιο θέμα θα ερχομουν να ρωτησω' απάντησε η Cabello πιο ήρεμα απο εμένα 'ξέρεις υπάρχουν και τηλέφωνα η ακόμη και το σχολείο, είμαι σίγουρη οτι αυτό θα είναι το τοπ θέμα. Γιαυτό μην μου κάνεις οτι νοιαζεσαι, έτσι στα ξαφνικα γιατί είμαι σίγουρη οτι κάνεις το εντελώς αντίθετο και χαίρεσαι' προχώρησα και την έσπρωξα στον ώμο 'πως τολμάς να λες κάτι τέτοιο Jauregui, αυτό δεν είναι παιχνίδι είναι μια ζωή και το αν εμείς δεν έχουμε καλες σχέσεις δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει ανθρωπιά..ξέρεις κάτι εγώ φταιω που ήρθα για αυτό ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ' το τελευταίο το τόνισε πολύ και έφυγε. Απο τα νεύρα μου κοπανησα οτι βρήκα μπροστά μου και σίγουρα αυτό δεν ηταν καλή ιδέα.
----
Ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ και είχα βάλει το ποδι μου πανω σε ενα μαξιλάρι με τον πάγο μαζί. Βλέπετε είμαι τόσο έξυπνη που το κοπανησα στον τοίχο με όλη μου την δύναμη 'Lauren θέλω να μιλήσουμε' έκατσε δίπλα μου η Crystal και έκλεισε την τηλεόραση 'βλεπω' της είπα αλλά με αγνόησε κανονικότητα 'το ξέρω οτι αυτή η μέρα ηταν δύσκολη και το ίδιο θα είναι και η αυριανή και οι επόμενες. Δεν το περίμενα ουτε εγώ να ξανά αρχίσει, αλλά να που το έκανε.. Αλλα θα τον αφήσουμε έτσι; όχι θα τον βοηθήσουμε αυτό κάνουν οι φίλοι. Και σήμερα είχες όλα τα δίκαια του κοσμου που του μιλησες έτσι, του άξιζε να δει την πραγματικότητα.. οτι η ζωή δεν είναι μονο καλοπέραση. Μετα όταν έφυγες ηταν χάλια, με το ζόρι μας μίλαγε γιατί σου έχει και του έχεις αδυναμία. Οτι και να του πεις θα το πάρει πολύ σοβαρά ειδικά το σημερινό. Γιαυτό αύριο να πας να τα βρείτε' μου χαμογέλασε γλυκά και είδε ότι προσπαθούσα να συγκρατήσω τα δάκρυα μου 'έλα εδώ' με έπιασε και με τράβηξε απο το χέρι. Έμεινα στην αγκαλιά της για λίγο μέχρι που μίλησε 'τι επαθες;' αναφερόταν στο ποδι μου 'αστο μεγάλη ιστορία βοήθησε με να πάω στο δωμάτιο'

Camila's Pov

'Παιδιά ηρεμία' είπε δυνατά ώστε να καλύψει τις φωνές μας η Lovato 'απλα πείτε μου τι έχει γίνει ακριβώς' 'απο οτι καταλάβαμε' ειπαν η Ariana και ο Dylan μαζί 'ένας ένας' τους απάντησε και ο Dylan έκανε νόημα στην Ariana να μιλήσει 'απο οτι ξερουμε πήρε ναρκωτικά και...' 'καιιι;' της απάντησε η Lovato και πετάχτηκε η αδερφή μου κατευθείαν 'τι καιιιι δεν καταλαβαίνετε;' την ειρωνεύτηκε και η Lovato πήγε προς το μέρος της 'και βέβαια καταλαβαίνω Selena, θέλω να δω όμως τι ακριβώς έχει γίνει' την κοίταξε έντονα στα μάτια και έκατσε πανω στο θρανίο μου οπου ηταν πίσω απο της Selena 'Camila εσύ ξέρεις;' με ρώτησε αλλά πραγματικά δεν είχα καμία όρεξη να της απαντήσω 'δεν ξέρω κύρια το μονο που ξέρω είναι οτι έκανε υπερβολική δόση και να σας πω κάτι δεν θέλω να ασχοληθω με αυτό το θεμα' είπα σαφώς ενοχλημένη μετα απο εκείνο το περιστατικό με την Lauren, αλλά όχι δεν θα της κάνω την χάρη. Η Jauregui είναι το χειρότερο άτομο και δεν θέλω να ξανά ασχοληθω ποτέ ξανά μαζί της 'οκ λοιπόν συνεχίζουμε το μάθημα'.
Η ώρα πέρασε γρήγορα και τώρα ήμασταν στην τραπεζαρία, οπου είχαμε αρχίσει να τρώμε 'ποιός θα φύγει την επόμενη ώρα;' ρώτησε η Selena η οποία θα έκανε κοπάνα μετα 'εγω' είπε ο Logan 'και εγώ βαριεμαι να κάνω χημεία' είπε και η Dinah 'εσύ πως και θα φύγεις; δεν φεύγεις ποτε' ρώτησε η Alycia τον Logan όπου όντως αυτός ποτε δεν φεύγει 'νομίζω οτι έχει έρθει η ωρα ασε που γνώρισα και μια κοπέλα και θα βγω μαζί της' 'ΝΑΙ ΡΕ ΝΑΙ ΡΕΕ' πετάχτηκε η Dinah απο το τραπέζι και αρχισε να πανηγυρίζει σηκώνοντας τα χέρια της και κουνώντας το σώμα της 'κάτσε κάτω μωρή' την έπιασα και την έβαλα στην θέση της 'πως την λενε;' τον ρώτησε η Alycia πάλι 'Alexa' 'και είναι όμορφη;' 'για να βγαίνει μαζί της εσύ τι λες' της χτύπησε ελαφρά το κεφάλι ο Dylan και γέλασε 'εντάξει δεν είπα και τίποτα' μετα απο αυτό η Alycia δεν ξαναμίλησε, δεν ξέρω γιατί αλλά θα την ρωτησω μετά.
----

'Αγάπες μου το φαι είναι έτοιμο ελάτε' μας φώναξε η Νανά για να πάμε να φάμε μεσημεριανό. Ευτυχώς είχε φτιαξει ωραίο φαγητό, παστίτσιο σίγουρα θα έτρωγα πολλά κομμάτια 'οι γονείς σας θέλουν να σας μιλήσουν' 'χαχα αστείο έτσι;' είπε η Sel αφού ποτε δεν βρίσκουν χρόνο για εμάς 'όχι γιαυτό μην πάτε πουθενά σήμερα' 'ναι καλά' 'Selena το ξέρω οτι δεν θες αλλά πρέπει' 'και τι να μας πουν οτι θα φύγουν παλι; σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θα πάρω' σηκώθηκε απο το τραπέζι αφήνοντας με να κοιταω την Νανά, χωρίς να ξέρω τι να πώ.

~~~~~~~~
#ΜεΤιποτα #camren #greekfanfic @camren
Συγνώμη για οποιοδήποτε λάθος
Vote, comment, follow plz❤❤

Με ΤίποταМесто, где живут истории. Откройте их для себя