Κεφάλαιο 13

439 39 8
                                    

-αυτό το κεφάλαιο εχει σεξουαλικο περιεχόμενο γιαυτό οποίος δεν νιώθει άνετα μην το διαβάσει- ☺☺

Camila's Pov

Μπήκα στο δωμάτιο μου και έκλεισα την πόρτα με όλη την δυναμη μου. Τα έχω κανει σκατά μονο αυτό έχω να πω, έχει δίκαιο η Selena τους έχω παρατήσει όλους. Ρε Camila τι μπλέκεις και εσύ με τους αλλους μια χαρά δεν ήσουν πιο πριν; όλα είναι τόσο σκατά ήρθε σήμερα ο κολλητός μου και εγώ τι εκανα; τον έγραψα αλλά δεν είχα ασήμαντο λογο..ααα Camila συνελθε είναι ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ σου.
'Camila συγνώμη' μπήκε μέσα στο δωμάτιο η Selena και έκατσε στο κρεβάτι μου 'σε παρακαλώ απάντησε μου' έβαλε τα χέρια της πανω στα σκεπασματα μου και τα τράβηξε 'ασε με ρε Selena' είπα και σκουπησα τα δάκρυα που είχαν πέσει πανω στο πρόσωπο μου.
'Πες μου τι έγινε' μου είπε ενω σηκώθηκε και ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου 'έτσι οπως ήμουν έτοιμη να φύγω για να έρθω ενα αυτοκίνητο ήρθε καταπάνω μου και η Lauren ηταν αυτη που με έσωσε. Ήρθε και έπεσε πάνω μου δηλαδή' την κοίταξα και έβλεπα μια Selena που είχε το στόμα της ανοιχτό. Ηταν λες και είχε πάθει εγκεφαλικό 'Selena' την σκουντηξα αλλά ακόμα.. είχε μείνει στην ίδια στάση 'Selena' φωναξα και την έσπρωξα με δυναμη 'κάτσε ρε' είπε κουνώντας το κεφάλι της 'όταν λες Lauren εννοείς την Lauren Jauregui;' 'εσύ τι λες; ναι αυτήν' στα χείλη της είχε αυτό το στραβό χαμόγελο, δεν μου αρέσει αυτό κάτι πρεπει να ετοιμάζει αυτή 'μπράβο της ηταν ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενα να το κανει αυτό' είπε και έπιασε τα μαλλια της και τα έβαλε στην αλλη πλευρά του ώμου της 'ειδες ουτε και εγώ το περίμενα αλλά' σταματησα απότομα και κοίταξα το πάτωμα θεέ μου πως τα έχω κανει έτσι 'πσιτ μιλά μου' την κοίταξα... Είχε ενα άλλο βλέμμα ενα βλέμμα που μπορούσες να καταλάβεις οτι νοιαζόταν για εσένα 'εχεις δίκαιο έχεις δίκαιο για όλα, είμαι απαίσια σας έχω παρατήσει εγώ στην θέση σας θα με είχα διώξει. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το έχετε κανει ακόμα αυτό' είπα βάζοντας τα χέρια μου πανω στο κεφάλι μου. Δεν μπορούσα άλλο ηταν τόσο βαρύ ένιωθα οτι απο στιγμή σε στιγμή θα κατερρευα 'μην ακούς τις μαλακιες που λεω, οκ μπορεί τώρα να εχεις και αλλες παρέες αλλά εγώ ήμουν αυτή που είχε θυμώσει και έλεγε όλες αυτές τις κακίες, επειδή ολη αυτή η κατάσταση μου είχε σπάσει τα νεύρα. Μην βάζεις σε αυτό το χαζό μυαλουδακι σου χαζα πράγματα, αν θες ρωτά και τα παιδιά' ενα μικρο γέλιο μου βγήκε απο την τοση καλοσύνη της και έγειρα τα κεφάλι μου πανω στον ώμο της. Δεν χωρούσαν αλλες λέξεις πλεον.

'Γρήγορα γρήγορα' είπε ο Justin που ηταν στο αυτοκίνητο και μας περίμενε. Ειχαμε αργήσει για το σχολείο και δεν ξέρω ακόμα αν θα προλάβουμε να μπούμε και μεσα. Η Selena άνοιξε την εξώπορτα και τρεξαμε κατευθείαν προς στο αυτοκίνητο.
'Άντε καλό μάθημα' μας είπε ο Justin και φίλησε την Sel στο στόμα, σε κλάσματα δευτερολέπτου είμασταν εξω απο το σχολείο. Πραγματικα δεν θέλω να μάθω με ποσο πήγαινε αυτό το παιδι, πρώτη ωρα είχαμε θεατρολογία παλι καλά γιατί δεν θα αντεχα να ειχαμε μαθηματικά η κάτι τέτοιο 'καλημέρα συγνώμη που αργησαμε' είπα στους καθηγητές και μας έκαναν νόημα να μπούμε μέσα.
Καθώς πήγαινα να κάτσω στην καρέκλα μου, οι ματιές μου κλειδώθηκαν με τις ματιές της Lauren οι οποία καθόταν μπροστά μου. Έβαλα την τσάντα μου κάτω στο πάτωμα και έβγαλα τα βιβλία μου, η αλήθεια είναι οτι βαριομουν εξηγούσαν σε κάθε παιδι τον ρόλο που θα κανουν και ο καθένας μας περίμενε την σειρά του. Όλη την ωρα κοιτούσα την Lauren, προσπαθούσα να μην το κάνω αυτό αλλά γινόταν απο μόνο του. Α ρε Jauregui τι μου έχεις κάνει; 'Lauren και Camila' τις σκέψεις μου τις διέκοψε η Volk, κοίταξα πανω και είδα τα χαρτιά που κράταγε στο χερι της 'εσείς οι δυο θα κάνετε την Santana και την Brittany oκ; δηλαδή εσύ Lauren θα κάνεις την Santana και η Camila την Brittany. Εδώ μέσα βρίσκονται τα παντα τις σκηνές, τα τραγούδια που θα παίξεται...καλύτερα να συναντηθητε σήμερα' μας έκλεισε το μάτι και άφησε τα χαρτιά πανω στο γραφείο μου 'Lauren' είπα και μετα απο 2-3 δευτερόλεπτα γύρισε πίσω 'θες να συναντηθούμε;' ρώτησα και περίμενα με αγωνία την απάντηση της 'σπίτι μου σήμερα στις 7' με αυτό γύρισε και έκατσε ξανά στην θέση της 'Lauren' ξανά φώναξα 'τιιι παλι;' είπε ενοχλημένη 'σχετικά με το χθεσινο' 'σςςς' είπε βάζοντας το χέρι της πανω στα χείλη μου. Αχ πόσο απαλά είναι 'δεν θέλω να ακούσω τίποτα για το χθεσινο, μου ξεκαθάρισες πολύ καλά την θέση σου. Οποτε οι σχέση μας θα είναι καθαρά σχολική οκ; τίποτα άλλο...σήμερα όπως είπαμε για να τελειώνουμε με αυτην την μαλακιά' αουτςς αυτό πόνεσε ομολογώ, στο είπα Camila μέχρι αύριο θα το έχεις μετανιώσει αλλά εσύ τίποτα δεν ακουγες.

Με ΤίποταOn viuen les histories. Descobreix ara