Zmijozel smrdí! ✔

2.9K 239 18
                                    

Myslím si, že Harry teď prožívá snad nejhorší školní rok. Lidi, kteří se s ním baví, by se dalo spočítat na prstech jedné ruky a ještě ke všemu ty hloupé odznaky. Zrovna si to k nám šinul Malfoy a jeho zmijozelská banda, všichni měli samozřejmě odznaky PODPORUJTE CEDRICA DIGGORYHO-OPRAVDOVÉHO ŠAMPIONA BRADAVIC. Když se k nim ale Harry přiblížil, tak se změnily na POTTER JE HNUSÁK. Harry se napjal, ale já ho chytila za ruku, abych ho alespoň trochu uklidnila.
,, Harry, klid, nevšímej si jich, a navíc, mám možnost vyzkoušet v praxi mé vlastní neverbální kouzlo," řekla jsem a uchichtla se. Však oni ještě uvidí.
,, Ty máš vlastní kouzlo?!" zeptal se mě ohromeně.

,, Ehm, jo. Zabralo mi to celý víkend, ale stálo to za to, koukej," řekla jsem a neverbálně provedla zaklínadlo, které mělo dosah kolem dvaceti metrů okolo mě. Všem, kteří měli ony nechutné odznaky, se jim na nich objevilo ZMIJOZEL SMRDÍ a taková třešnička, nešly odepnout, takže jste s nimi museli sundat celý hábit a ten buď vyhodit, nebo z něj odznak vystřihnout. 
,, Co to sakra je, kdo to udělal, to byla určitě ta mudlovská šmejdka Grangerová!" vztekal se Malfoy a pokoušel si strhnout svůj odznak stejně jako asi dalších třicet lidí okolo mě. Zmijozelští proto, že to uráželo jejich kolej, a ti ostatní ze strachu pomsty od Zmijozelu.
,, Páni, Sel, tohle bylo vážně dobrý," pošeptal mi do ucha Harry, aby nás nikdo neslyšel.
,, Díky, Harry. Musela jsem tě pomstít, alespoň trošičku," usmála jsem se.
,, Jsi vážně kamarádka."
,, Že sis toho všiml," popichovala jsem ho a on se naoko zamračil. 
,, Ale, ale, Pottere, že bys měl holku? Není pro tebe náhodou až moc dobrá?" uslyšeli jsme za sebou Malfoyův hlas a oba jsme se s trhnutím otočili.
,, Nevšímej si ho."
,, Pojď , Harry, raději půjdeme."
,, Odkdy přede mnou utíkáš, Pottere?" křičel na nás Malfoy posměšně. Mě najednou napadlo něco ďábelského. Opět jsem neverbálně provedla kouzlo a na Malfoyově odznaku se objevilo : SNAPE JE SEXY KOLOUŠEK. Všichni, co tam v tu chvíli byli, se šíleně rozchechtali a já s Harrym jsme běželi pryč, také s těžkým záchvatem smíchu. Ve společence jsem natrefila na Freda s Georgem a nedalo mi to, musela jsem se jim pochlubit.
,, Hej, kluci! Frede, Georgi, pojďte, něco vám ukážu!" zavolala jsem na ně a oni ke mně přiběhli a oba mi dali ruku na rameno.
,, Nazdar, Sel, copak?" 
,, Dejte mi ruku," řekla jsem a Fred mě pochopil a natáhl ke mně pravici.
,, Udělej to, Georgi, bude sranda," řekl a až teď se mě chytil i jeho brácha. Pevně jsem jim stiskla ruce a ukázala jim, jak jsem změnila nápisy na odznacích a potom naši hádku s Malfoyem a jeho povedený odznak. Pustila jsem se a kluci se váleli smíchy.
,, Umíte si představit, kdyby tam Snape přišel a viděl to?" hýkal Fred. Najednou přiběhla Ginny a také měla záchvat smíchu.
,, Slyšeli jste to už o tom odznaku a Snapeovi? Malfoy se zrovna s někým hádal, Snape tam přišel a všiml si, že má na hábitu odznak a na něm napsané SNAPE JE SEXY KOLOUŠEK. Měli jste ho vidět. Malfoy od něj dostal snad poprvé v životě školní trest."
,, Sel, chceš se k nám přidat? Vidíme, že máš pro záškodnictví skvělé předpoklady," navrhl Geroge.
,, Jasně, slavnostně přísahám, že jsem připravena ke každé špatnosti," řekla jsem a všichni tři jsme si plácli. 
,, Sel, to byla tvoje práce?" zeptala se ohromeně Ginny.
,, Ehm, jo."
,, Bylo to super."
,, Hrozně mě naštvalo, jak nadával Hermioně a kvůli němu dostali Harry s Ronem školní trest a Snape jim strhl padesát bodů. Teď se mu to nevyplatilo."
,, Díky, Sel, že jsi mě pomstila," ozvala se Hermiona.
,, To nic. Když budeš se mnou, nikdo ti do těch...ošklivých věcí nadávat nebude," řekla jsem s úsměvem a ona mě objala. 


,, U Merlina, to je ale snůška žvástů," řekla jsem znechuceně a odhodila nový výtisk Denního věštce. Na titulní stránce byla Harryho fotografie a celý článek, který se měl týkat Turnaje tří kouzelníků, byl téměř výhradně o něm a takové hovadiny jsem snad ještě nečetla.
Domnívám se, že svou sílu mám po rodičích. Vím, že by na mne byli velice hrdí kdyby mne teď mohli vidět...ano, občas pro ně v noci pláču a nestydím se to přiznat...
...Harry v Bradavicích konečně našel lásku. Jak nám sdělil jeho dobrý kamarád Colin Creevey, jen málokdy ho uvidíte bez společnosti jistých slečen Hermiony Grangerové, jež pochází z mudlovské rodiny a oslnivě krásné čistokrevné čarodějky Selene Whitové. Která ale získá srdce mladého hrdiny? Všichni tři patří také k nejlepším studentům...

Od chvíle, kdy ten pitomý článek vyšel, jsme všichni tři museli snášet novou vlnu posměchu. Hlavně od těch....,...a.... ze Zmijozelu. Šli jsme s Harrym po chodbě a opět. Že je to stále ještě nepustilo?
,, Hele, Pottere, nechceš kapesníček? Co kdyby ses při lektvarech náhodou rozbrečel?"
,, Odkdy patříš k nejlepším na škole?"
,, Haló, Harry?" ozval se dívčí hlas a Harry naštvaně zrychlil.
,, Jo, jo, brečím, no a co? Zrovna před chvílí jsem se šel vybrečet kvůli svý mrtvý mámě a budu brečet dál..."
,, To ne, Harry, já, promiň, vypadl ti brk," řekla havraspárská chytačka, Cho Changová. Harry trochu zčervenal.
,, Aha, jo, ehm, promiň," zahuhlal a rychle ho zvedl ze země. 
,, Harry, v úterý zlom vaz, věřím, že to zvládneš," řekla s úsměvem a šla dál. My dva jsme rychlým krokem zahnuli za zatáčku a koho jsme nepotkali? Pansy Parkinsonovou, zmijozelskou holku s tváří boxera a sebevědomím jak Astronomická věž.
,, Hele, tahle, že je oslnivě krásná? S čím ji proboha srovnávali?" vyprskla a její partička se rozhihňala.

,, Zřejmě s tebou, Parkinsonová," utrousila jsem a Harry se uchechtl. Tohle bude vážně těžký rok. 


Je tady další kapitolka, votes/komenty potěší, vaše sprucelady123 :)


Znala jsem Siriuse Blacka II ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat