INFORMACE

283 17 8
                                    

Ahoj, lidi! Vím, že dost z vás už na tenhle příběh raději zapomněla (a já vás plně chápu), ale právě mám něco jako blok, který se týče hlavně SP, KZS a RAAB (mimochodem, to jsou zkratky příběhů :D). No, děje se tak, že prostě nemůžu pořád přijít na to, jak dál psát, což mě mrzí. Tenhle příběh mám předepsaný, ale už jenom z důvodu, že je mi až trapně vydávat tu kapitolu, která měla jít teďko. Prostě mi přijde úplně FUJ. Proto jsem stále prodlužovala datum vydání a nakonec jsem se rozhodla, že tenhle příběh budu prozatím upravovat ve své dílně bez toho, aniž bych ho vydávala. 

Fakt se moc omlouvám, ale nechci, aby někdo četl ty řádky, které pohoršují i mě, no. :D Takže asi tak. 

Ale jako omluvu vám můžu slíbit, že v průběhu tohoto měsíce by měla vyjít na svět Obchodnice. :) A pokud se mi to nějak podaří tak i Princezna Bojovnice. :) Takže, snad se to dá vydržet. :D A mimochodem, někdo to nezaznamenal, ale na mém profilu se nachází nový příběh, který se ještě nestydím vydávat! :D (Tlouštík)

To by bylo asi vše, co bych vám chtěla sdělit. Fakt mě to moc mrzí, ale stydím se za ty kapitoly, které následují, a proto je nehodlám vydávat. Budu je přepisovat a dělat z nich něco, co nebude potupné. :) 

Mějte se a pa pa! :)

Mějte se a pa pa! :)

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Aug 16, 2016 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Kluk ze sousedstvíKde žijí příběhy. Začni objevovat