Memories part 2

2.1K 93 2
                                    

Внимание, главата съдържа сцени и моменти за +16. Възрастовото ограничение не е задължително да се спазва. Приятно четене! Благодаря за вниманието ви!¡

Слязох ме по стълбите и усетих мириса, на нещо познато. Ммм спагети. Спогледах ме се и тръгнах към кухнята. Видях Хари слагащ три чинии на масата. Усмихнах се и двете с Ел се настаних ме.

-Поговорих те ли си?-попита ни сядайки срещу мен.

-Да, но има още неща които не разбирам и бих искала да знам.-отвърнах и забих поглед в чинията си.

-Ще разбереш всичко, любов. Просто трябва време.

Настръхнах като чух дума ,, любов,, да излиза от устата му. Звучеше толкова примамвливо и секси. Прехапах устни и чух как някой се подсмихна. Премигнах и започнах да се храня. Спагетите бяха вкусни даже много. Като се замисля има много неща, които не знам за Хари. Преди ме беше страх да попитам, но сега нищо не ме спира.

-От кога е?-попита ме Ели сочейки ръката ми. В началото не разбрах какво говори, но се сетих за татуса и се усмихнах.

-От преди една година. Исках да направя нещо със себе си да залича старото аз. Видях ги на една рисунка и реших да си ги татуирам.-обясних и отпих от сока си.

-Харесват ми.

Вдигнах поглед към Хари и видях, че хапе устната си. Топлина се разпростря по бузите ми и заключих погледа си в неговия. Онова толкова познато чувство се настани ниско долу в корема ми. Само при него се случваше. Бях забравила как ми влияе.

...............

Приключих ме с вечерята и се настаних ме в хола. Реших ме, че ще гледаме филм. Ел избра някаква комедия и си направих ме пуканки. Седнах между тях Елинор и Хари и взех пуканките в себе си.

В началото гледах филма, но след известно време друга гледка привлече вниманието ми. Смеещия се Хари беше нещо невероятно. Определено беше по интересен от филма.

-Спри.-прошепна ми така че само аз да го чуя. Премигнах и погледнах объркано.

-С кое?

-Спри да ме зяпаш. Казах ти да ми направиш снимка.-отвърна все така гледайки екрана. Толкова очевидно ли беше?

Издишах и върнах погледа си на филма. Той се подсмихна и реших че тази няма да я бъде. Сръчках го и си спечелих изненадан поглед. Изражението му се смени, с което стана ясно че тая няма да я бъде. Погледнах към Ел и видях, че спи. Показах му я и той просто кимна. Станах ме и спрях телевизора. Сложих ме я да легне на дивана и Хари я зави с едно одеяло. Изгасих осветлението и се обърнах към Хари.

   Up {Harry Styles Fanfic }Where stories live. Discover now