Decision

6.4K 193 1
                                    

Взирайки се в небето,тя осъзна каква грешка бе направила. Бореше се за хора, който не го заслужаваха. Опитвайки се да помогне излезе лошата, непочтената. Най-важното е, че реши повече да не го прави, да бъде просто егоист мислещ само за себе си. Това е начинът, трябва да е. Избърса очите си, стана и тръгна с високо вдигната глава. Никой не е заслужил сълзите и, затова реши, че няма да плаче за никого.
Прибра се, резервира си билет за първият самолет, опакова си багажа, стана и тръгна към спирката на автобуса. Къде отива? Не знае,просто някъде, където не я познават, където не знаят миналото и.,, Майка ми ще се побърка, но трябва да си тръгна "-мислеше си, опитвайки се да не се чувства виновна пред себе си.
Автобуса спря, качи се и се настани най-отзад, сложи багажа си на съседната седалка, постави главата си на прозореца и се загледа в минаващите коли. Затвори очи надявайки се да заспи. В главата и беше пълна каша, взе решение на базата на емоциите си и не харесваше това, но няма да се върне, прекалено много мразеше живота си, за да се върне.
Автобусът наби спирачки и от тласъка разбира, че е време да слиза. Стана и задърпа куфара си към входа на летището. След няколко спъвания най-накрая стигна целта си. Подаде билета на жената и се усмихна, фалшиво. След един куп проверки най-сетне се настани. Чувстваше се изморена не от вървенето, а от живота, не физически, а психически.
Пилота поздрави всички учтиво и обяви, че самолетът се готви за излитане. Какво ще прави? Как ще се издържа? Къде отива този проклет самолет?

   Up {Harry Styles Fanfic }Where stories live. Discover now