Duyuru

3K 120 33
                                    

Uzun zamandır ilk defa wattpade gireyim dedim. Şoka girmeme neden olan bir sürü mesaj ve oy gördüm. Şu an bu küçücük yazıyı atmamın sebebini açıklayacağım şu an size.

Bu hikayeye başladığımda 16 ya da 17 yaşlarındaydım. Şimdi ise 19'a merdiven dayamış üniversiteli biriyim, bu arada söylendiği kadar havalı ve özgür hissettirmiyor, ve şu an dönüp baktığımda gülümsüyorum. Ne yazacağımı bile bilmiyorum şu an çok garip.

Birkaç şeyi açıklamak istiyorum. Beni tanımadan bu kadar çok moral ve motive etmeye çalışan sizler gerçekten çok güzel insanlarsınız. Ben bu kitabı yorum ve vote azlığından bırakmadım açıkcası. Kimsenin ilgilenmediğini düşünerek bıraktım. Okunma sayısı normalden yüksek olsaydı ben yine yazardım. Ama yine de isteyerek de olsa istemeyerek de olsa bir sürü oy, yorum atarak beni gülümsettirdiniz, mutlu ettiniz.

Bende sizi mutlu etmek istediğimden dolayı yaklaşık bir haftadır üstünde çalıştığım bölüm hakkında konuşmak istiyorum. Yaptığım ayıp aslında. Sonunu getirmemek, hele ki okuyan insanlar varken. Geç de olsa telafi etmek istiyorum. Sizden özür dilerim, gerçekten.

Bu hafta ne zaman yayınlarım bilmiyorum, finali yapacağım. Size de böyle küçük bir parça atmak istedim. Daha iyisini hak etseniz de elinizde olan böyle leş bir yazar yanii idare edeceksiniz ^^

Kendime geldiğimde dikkatimi çeken ilk şey soğuk oldu. Gözlerimi açmaya çalıştığımda ise makyaj kalıntıları yüzünden birbirine yapışmış kirpiklerim canımı yaktı.

Düşün Tuna. Kaçırıldığında aklını toparlaman için kendine geldiğini belli etmemen lazım. Düşün. Buraya nasıl geldiğini düşün.

Sıraç'la kavga ettim. Eve girdim. Karşımda ise-

Biri saçımdan tutarak yukarı doğru çekince hem düşüncelerim hem nefesim kesildi. İstemsizce gözlerimi açtığımda ise kabuslarıma ve şu an bulunduğum duruma neden olan adamı gördüm.

"Beni özledin mi Tuna?"

Ağzımı açtığımda yeni fark ettiğim kan dudaklarımdan süzüldü. Kemal parmağını yavaşça dudağıma götürerek kana dokundu.

"Dejavuyu hissediyor musun?" Cevap vermeyecektim. Konuşmayacaktım.

Belli etmesem de kamera şakası gibi hissediyordum. Kemal beni kaçırdı.

Öldürüp sonra aylarca sinir krizi geçirmeme sebep olan Kemal.

Sıraç'ın benden nefret etmesine sebep olan Kemal.

İntikamWhere stories live. Discover now