Benden Korkun !

463 47 78
                                    

Bölüm şarkısı : Efisio Cross - The Sacrifice ( Epic Emotional Score).

Resimlerden birisi Adrian. Diğeri ise Deitra'nın ileriki bölümlerden halini temsil ediyor. Yorumlarınızı merakla bekliyorum. İyi okumalar ! :)

 İyi okumalar ! :)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



Gözlerimi açtığımda yatağımdaydım. Bir el burnuma bir çiçek tutuyordu. Eli ittirdim ve sahibine baktım. Tanith idi. Arkasında Valor vardı. Oturur pozisyona geçtim ve kafamı toparlamak için derin nefes aldım. Kyran ile kavga etmiştik sonra onu tutuklamışlardı. Sadece babasına karşı suikast düzenleme suçundan dolayıydı. Bunun hakkında kral ile görüşmeliydim. En detaylı bilgiyi, kraldan alabilirdim. Tabii benim hakkımda da tutuklama emri vermezse, kral ile görüşebilirdim. Belki de bunların hepsi bir kâbustu veya şakaydı. Kyran bu tarz korkunç şakaları severdi.

Tanith " İyi misin ?" dedi endişeli bir şekilde.

" Evet, iyiyim. Kafamı toparlamaya çalışıyorum. Kyran, tutuklandı değil mi?" dedim ve Valor kafasını salladı.

Valor " Evet, Prenses. Prens tutuklandı. Yarın işkenceli sorgulaması var."

" Kahretsin! Kavga ediyorduk ve aniden geldiniz. Kim bilir, şu an benim gibi pişmanlıkla doludur." dedim ve ağlamamak için derin bir nefes aldım.

Tanith " Endişelenme. Soğukkanlılıkla bu meseleyi halledeceksin."

" Beni de tutuklayacaklar mı ?"

Valor " Hayır. Kral senin masum olduğuna inanıyor. Tuhaf ama gerçek olan bu."

Tanith " Bu bizim için iyi bir şey! Deitra, istersen meclistekilere mesaj gönderebilirim. Yarın krala prensi serbest bırakması için baskı yapsınlar ve tahttı prense vermesi için konuşsunlar."

" Olabilir. Onlara Kyran'ın masum olduğunu söyle. Prenslerini savunmaları gerektiğini belirt." dedim

" Ben çıkıyorum. Ajanlarımızla mesaj yollayacağım." dedi ve çıktı.

Fırtına ÇiçeğiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin