Masumiyetin Ölümü

556 62 33
                                    

İşte yeni bölüm. Bölüm  Şarkısı : Sia - Chandelier (Acoustic Version) Yeni karakter Valor karşınızda.


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Dünden beri huzursuzdum. Bir şey beni rahatsız ediyordu. Ne olduğunu bilemiyordum. Gelip, geçici bir his olmasını temenni ediyordum. Kral benim burada kalmama izin vermişti. Hatta babamla aramı düzeltebileceğini söylemişti ama Kyran buna gerek olmadığını belirtmişti. Kral da, düğünü hızlandırma kararı almıştı. Aslında bende babamla barışmak istemiyordum. Beni dövdürten, evden kovdurtan birisi ile nasıl barışabilirdim.

Kız kardeşlerimden tüm eşyalarımın getirmelerini istemiştim. Elbiselerim, takılarım, Adrian'dan kalan hediyelerimin o evde olmasını istemiyordum. Ayrıca Kyran'ın üstünden geçinemezdim. Evet, bana karşı cömertti. Hatta Adrian'dan daha cömertti ama olmazdı. Ben buraya Kyran'ın üstünden geçinmeye gelmemiştim. Eşyalarım gelince, bir kısmını depoya yerleştirmiştim diğer kısmı ise benimleydi. Kıyafetlerim ve Adrian'ın hediyeleri olan özel sandığımı yanıma almıştım. Kıyafetleri ise, hizmetçi kızlara bırakmamış kardeşlerimle yerleştirmiştim. Şimdi ise kardeşlerimle oturuyordum. Her şeyi yerleştirmiş ve rahatlamıştık.

Scarlia " Vay be! Artık resmen bir saray hanımı oldun. Çok havalı bence." dedi gülerek.

Calissa " Daha olmadı. Kyran ile evlenince, veliaht prenses olacak. Şimdilik Kyran'ın nişanlısı olarak burada. "

" Yine de, tatlım Flyann ailesinin önü açılacak. Sevgili ablamız Deitra, bizi saray sosyetesine taşıyacak." dedi ve sırıttı.

" Flyann ailesi, öyle mi? Ben hala o aileye mi mensubum? Duyduğuma göre dün babam beni aile defterinden çıkarmak için başvuru yapmış. " dedim sinirle.

Calissa " Babam bu tarz bir şeyden bahsediyordu. Başarabilmiş mi?"

" Hayır! Kralın onayından geçmemiş. Çünkü kral gelecekteki kraliçenin ailesiz olmasını istememiş." dedim soğukça.

" Belki babamla aranız düzelir, abla. Olamaz mı? Babamın gözünde yerin hep farklı oldu. İçimizde annemize en çok benzeyen sensin."

Scarlia " Babamın inatçı olduğunu unuttun. Buraya bile gelmemize izin vermiyordu ama ikna ettik."

" Olan oldu, kızlar. Artık sizden değilim. " dedim.

" Kraliçe babaları, genelde baş vezir oluyor. "

" Olmaz o zaman. Mecliste zaten baş danışman, değil mi? Bu ona yeter. Kraliçe olduğumda, asla ama asla yükselmeyecek." dedim hınçla.

Calissa " Sesinde ufak bir nefret var, fark ettin mi ?"

" Nefret mi? Yok, canım !"

Scarlia " Bu arada neden Kyran'dan nefret etmiyorsun ?"

" Çünkü o benim geleceğim. Bana hayatımın en büyük kötülüklerini yapmış olabilir ama ondan başka kimsem kalmadı. Ondan nefret edersem, hayata tutunacak bir dalım kalmaz ki !" dedim.

Fırtına ÇiçeğiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin