Af Dilemek

606 67 26
                                    

Başımız sağolsun, öncelikle ! İşte yeni bölüm. Deitra kız kardeşleri karşınızda. Ayrıca Adrian da var. :) Bölüm şarkısı : Fleurie - Hurts Like Hell

 :) Bölüm şarkısı : Fleurie - Hurts Like Hell

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



Yemek benim için sıkıcıydı. Kyran'ın yanında oturdum ve sahte gülücükler saçtım. Herkes bu yeni çiftin uyumuna bayılmıştı. Kimse Adrian'dan bahsetmiyordu. Kimse onun buradan sürüleceğini umursamıyordu. Sanki hiç yaşamamış gibiydi.

Gecenin sonunda, Kyran beni evime göndermişti. Koyu kırmızı elbisem üzerimdeydi. Aslında beni eve göndermeye niyeti yoktu fakat onu ikna etmiştim. Babam eve dönmüştü ve onu görmeliydim. Arabadan indim ve arabacı gitti. Bende bahçe kapısından içeri girdim. Ardından kapıyı tıkladım ve kapıyı kardeşim Calissa açtı.

Calissa upuzun kahverengi düz saçları olan, yeşilimsi gözleri ile soğuk bir güzelliğe sahip olan benden bir yaş küçük kardeşimdi. 16 yaşındaki bir kıza göre olgundu. İkizi Scarlia da yanına gelmişti. Scarlia da, Calissa'ya fiziksel olarak benziyordu fakat ona göre daha sıcaktı.

Calissa " Eve gelmemeliydin, Deitra." dedi endişeyle.

Scarlia " Evet, ikizim haklı. Babamız sana çok kızgın. Senin yerinde olsaydım, bir süre daha Prens'in Kyran'ın arkasına saklanırdım." dedi alaycı bir şekilde.

" Siz neyden bahsediyorsunuz ?" dedim merakla.

" Deitra, yaptığın o açıklamalar babamı çok kızdırdı. Ona göre yalanlar söyledin ve onu utandırdın. Ayrıca onurumuzu ayaklar altına aldın."

" Ah, hayır! Babamla konuşmam lazım." dedim ve kızları iterek salona geçtim.

Babam koltuğa oturmuş şarap içiyordu. Kardeşlerimin aksine ben anneme daha çok benziyor gibiydim. İkizler ise, babama benziyordu. Annemle ben sarışındık ve mavi gözlüydük. Annem ikizlerin doğumundan 1 yıl sonra ölmüştü. Babam acısını içine gömmüştü ve bizi o yetiştirmişti. Hayatta en çok önem verdiği onurdu. Sarayın, krallığın en önemli adamlarından biriydi. Kralın baş danışmanı ve prenslerin öğretmeni olmuştu. En sevdiği öğrencisi Adrian'dı ama Kyran'ın Adrian'a göre daha keskin zekâlı olduğunu söylediğini duymuştum.

Fırtına ÇiçeğiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin