Gizli İşler

512 50 35
                                    

Bölüm Şarkısı : David Guetta - She Wolf. İyi okumalar ! Yorumlarınızı merakla bekliyorum. :) :)

---


Sandıktan iki tane kafa çıkmıştı. Tuhaf olan bu iki kafanın ben ve Kyran'a benzemesiydi. Kızın sarı saçları vardı. Gözleri kapalıydı ama ölüm şoku hala yüzündeydi. Oğlanın saçları, Kyran'ın gibi koyuydu. Sırf Kyran'a benzesin diye sonradan saç eklemişlerdi. Vahşetti! Gerçek insan kafalarıydı. Resmen ölüm tehdidi gibi bir şeydi. Pislik herif, bize ne göndermişti!

" Kim bunlar ?" diye mırıldandım.

Tanith " Birisi sarı saçlı kızı tanıyorum. Sokaklarda çalışan bir ajanımızdı."

Valor " Erkek olanda, benim ajanımdı."

" Acı bir son olmuş. Böyle bir son olmamalıydı." dedim üzgün bir şekilde.

Kyran " Böyle bir cevap bekliyordum. Sonuçta bende onun ajanını parçalara ayırtıp, ormanlığa bırakmıştım. Kollarını, bacaklarını ve kafasını yerinden kopartmıştım. Tabii bir de ufak bir not bırakmıştım." dedi soğukkanlı bir şekilde ve şaşkınca ona baktım.

" Tamam, o düşman tarafında olabilir ama senin de biraz daha merhametli olman gerekirdi. İnsanları parçalara ayırarak nasıl bir mesaj vereceksin ?"

" Merhamete yer yok, tatlı sevgilim. Bu savaşta merhamete yer yok. Merhametli olduğum vakit kendimi mezarımda bulabilirim. Merhametli olsaydım, şu an veliaht prens ben değildim."

" Evet, merhametli olsaydın biz evli olmazdık."

" Merhametli olmamam, iyi bir şey gördüğün gibi. Yine de haklı bir sebebim var."

" Neymiş ?"

" O casus, senin hala bakire olduğunu biliyordu ve bunu etrafa yayacaktı. Ayrıca cadı olduğunu da söyleyecekti."

" Ben bakire değilim." dedim ve kaşlarımı çattım.

" Artık bakire değilsin, sevgilim. Yine de bunu etrafa yayması kötü olurdu. Artı cadı olduğunu da belirtseydi, işler karıştırdı."

" Bu sefer ben mezarımda olurdum."

" Buna izin veremezdim. Ejder bozuntusuna mesaj vermem gerektiğini düşündüğüm için ve pis dedikodular çıkaracağı için parçalara ayrılmasını emrettim."

" Yine de yaptığın vahşice bir hareket."

" Ejderimizin de yaptığı çok tatlı değil mi? Eminim o iki kafanın biz olmasını nasıl istemiştir ama olmayacak. Benim kellem değil, onun kellesi gidecek. Onu kendi ellerimle öldüreceğim. Kim olursa, olsun bunu yapacağım."

Tanith " Bu kişiyi merak ediyorum. Belli ki zamanında canı çok yanmış."

" Canı yanan her insan böyle yapsaydı, şu an herkesi öldürmeliydim." diye mırıldandım.

Kyran " Neden böyle davrandığı beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren, yoluma çıkmış olması."

" Ona yazdığın mektupta ne yazmıştın ki?" dedim ve Kyran gülümsedi.

"Valor, ,ilk önce benim şu mektubu okur musun? Biliyorsun, yedeklemiştik o yazdıklarımı. Sonra Ejdercik'i okursun." dedi ve Valor masanın üzerindeki kâğıdı aldı.

" Kendisine Ejder Lordu diyen, yoluma çıkan saygıdeğer şahıs.

Sana azda olsa saygı duyuyorum çünkü bir düşmana saygı duyulmalı ki onu anlayabilesin. Bu benim hocamdan öğrendiğim bir şeydi. Bu taktiği ilk defa sende uyguluyorum. Kendi kardeşime duymadığım saygıyı, sana duyuyorum. Tuhaf! Bakalım, duyduğum saygıyı hak edecek misin?

Fırtına ÇiçeğiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin