Štěstí

719 29 1
                                    

Je to opravdu neuvěřitelné, že už máme Catrine. Uz jsme všichni spokojeně doma a Cam dela jeste lehké změny v dětském pokoji. Je to úžasné, ze jsme rodina. Uz tu dnes byla babička a deda a zitra přiletí táta. Mama se mi vubec neozyva, nevim co s ni je. Doufam, ze se zase nesnaží vytratit, už podruhé v mým životě.. Dneska je také velmi zajimavy den tím, ze Cam bude poprvé sám s Catrine. Nejsem si jista, ze na to neni jeste brzy, prece jenom je to pátý den po narození, ale zas Ja druhou stranu je to jen na hodinku. Snad vse dobře dopadne, musí!!
Tak už jsem na cestě ma tu poštu. Jedu si tam vyzvednout balíček s oblečením pro Catrine, moc se na to tesim. Zatim mi Cameron nevolal, tak snad je vse v poradku. Pred odjezdem jsem mu dala přesně instrukce, co ma a nema delat.  Když jsem byla na poště, čekalo tam na mě překvapeni.. Čekal tam na mě ještě jeden balíček od neznámého odesílatele. Opravdu jsem nevedela, co to je, ale vzala jsem si to a jela zpet domu. Tam bylo vsechno v poradku. Catrine spinkala a Cam pomalu také.
Když jsem otevřela balíček, opravdu mě zaskočilo, co tam bylo. Byla tam panenka, Adriana..
*Flashback*
Když mi bylo pět let mela jsem panenku. Žádné jiné hračky jsem neměla rada, kromě Adriany.. O dva roky pozdeji, tudíž v mých sedmi letech byl v našem bývalém domě obrovský požár a vše bylo zničeno.. Panenku jsme po požáru už nenašli..
*Konec Flashbacku*
Když jsem to otevřela, zacala jsem se celá klepat. ,,Bbbože můj" Rikala jsem a Cameron se vydesene ptal, co se děje. Když jsem se asi po deseti minutách aspoň trosku vzpamatovala, vsechno jsem mu rekla. V ti chvili mi došlo, ze ten požár nebyl zapříčiněn ničím. Nikdy se nepřišlo na to, proc vznikl. Zadny vyhořelý spotřebič, nic. Teď už mi to ale bylo jasné. Založení toho požáru bylo naprosto úmyslné, umyslne na mě. Někdo mě chce zničit. A to se mu začíná dařit.

Holidays/with Cameron DallasKde žijí příběhy. Začni objevovat