16.

1.1K 43 0
                                    

Dnešní den strávím jen s tátou a Cameronem. Pojedeme se společně podívat na různá zajímavá místa v Californii. Nejdříve se pojedeme podívat ke Golden Gatu, potom do Apple muzea a potom já a Cam jdeme do zábavního parku. Tam taťka nejde, protože to nemá moc rád.
Naše první zastávka se velice zdařila. Golden Gate je převelice krásné místo v Californii. Všichni jsme si tam udělali fotku. Já mám jednu s Cameronem a jednu s tátou a pak jsme ještě vyfotili samotného taťku. Potom nás ještě poprosil jeden mladý, zamilovaný pár jako jsem já s Camem, jestli bychom je také nevyfotili. S radostí jsme to vykonali a přesunuli se dále, do Apple muzea. Bylo to tam velice zajímavé. Jelikož máme všichni tři iphony, já mám 5s, Cam má 6s a táta 6, mohli jsme si přečíst, jak se naši iphony vyrobili. Po prohlídce muzea jsme se dostali do obchodu se suvenýry, kdy byly hlavně drobnosti jako přívěsek na klíče s malinkým iphonkem nebo obaly na iphony. Já jsem si koupila dva, Cam jeden a táta žádný. Vybrala jsem si jeden zlatý, gumový a druhý modrý se stříbříčkami a výřezem na jablko. Cameron si vybral jen obyčejný průhledný.
Když jsme vyšli ven bylo 11:30, tudíž byl čas oběda. Rozhodli jsme se, že půjdeme do pizzerie. Já jsem si dala pizzu Hawaii s Cameronem napůl a táta si dal celou Margaritu. Moc jsme si pochutnali. Dojedli jsme zhruba ve dvanáct a tak jsme se rozloučili s tátou a vyrazili do Grand America, což je největší zábavní park. Když jsme zaplatili vstupné, vyrazili jsme k první atrakci, což byl volný pád ze 100m. Byl to vlastně takový 100 metrový sloup a kolem něj byly sedačky. Nahoru to jelo velmi pomalu a já jen viděla tu obrovskou výšku, ze které potom sjedeme dolů volným pádem. Šíleně jsem Cameronovi tiskla, ruku, který si tuto atrakci vyloženě užíval. Když jsme dojeli nahoru, už jsme jen čekali v napětí, kdy nás to shodí dolů. ,, Camerone, já tě...." Začala jsem a v tu dobu se to rozjelo. ,, MILUJUUUUUUUU" křičela jsem, když jsme jeli dolů.
Když jsme sjeli dolů, chytla jsem šílený záchvat smíchu a Cam taky. Bylo to úžasné!! Jako další jsme šli na mega horskou dráhu. Na té jsme seděli v prvním vozíku ze všech, takže když byl ten první obrovský zhup dolů, viděli jsme přesně, kdy to přijde. Po atrakci jsme si zašli dát nějaké malé občerstvení. Já si dala cheeseburger a Cam si dal hranolky. Jako další atrakci jsme zvolili tzv. ,,důlní vozíky" a to je také horská dráha, akorát udělaná na způsob dolních vozíků, projíždí se tedy tmavými ,,doly". To byla veliká sranda. Potom jsme šli ještě an spoustu dalších atrakcí a byla to opravdu velká zábava. Byli jsme tam až do zavíračky.
Když jsme odcházeli Cameron se mě zeptal: ,, Tak jaká atrakce se ti líbila nejvice?" No, všechny, ale nejvíce asi ta horská dráha, jak se nám podařilo ulovit první vozík." Odpověděla jsem s úsměvem. Cam souhlasil a když jsme došli k nám, pozvala jsem ho na večeři a pozvala jsem i jeho rodiče, abych je trochu poznala. Sice byli také na mé narozeninové oslavě, ale moc jsem si s nimi nepopovídala, povídali si hlavně s tátou. Cameron s nápadem souhlasil a domluvili jsme se, že v osm všichni přijdou. Je právě sedm hodin, Hm, to mám, co dělat. Nejdřív jsem oznámila tátovi a prarodičům, že Cam s rodiči přijde. Ti souhlasili a já se běžela připravit. Nejdřív jsem si dala rychlou sprchu a úmysly si vlasy. Ty jsem si vyfoukala a nakudrnatěla. Pak jsem se šla namalovat. Dala jsem si korektor, linky řasenku a matnou rtěnku. Celkem se mi to podařilo. Potom jsem se přesunula k šatníku a asi deset minut vybírala, co si vezmu. Nakonec jsem se rozhodla pro šedivé, kratší šaty. Koukla jsem se na hodinky a vidím, že je osm a pět minut a akorát slyším zvonek. ,, Já tam jdu." Křikla jsem. Když jsem otevřela dveře, videla jsem ve predu stát krásného Cama v košili a za ním jeho rodiče. ,, Moc ti to sluší Nicole" řekl Cam. ,, Děkuji moc, tobě taky." Oplatila jsem lichotku. Celý večer jsem si náramně užila. Camovi rodiče jsou moc milí, povídali jsme si o Londýně, o cestování a doporučili nám spousta míst, kam se máme podívat, až pojedeme do toho Řecka. Když jsme dovečeřeli tu úžasné domácí hamburgery,co děda udělal, Cam mi nabídl, že u nej mohu přespat. Nabídku jsem přijala a hned jsem si sbalila věci a šla s nimi. Asi do jedné jsme se koukali na film Nic nás nerozdělí a pak jsme už šli spát. Byl to zase úžasný den❤️❤️
Tak je tu další kapitolka. Pardon, že neni ta večeře tolik rozepsaná, ale nic moc zajímavého by tam nebylo. Snad se líbí❤️❤️

Holidays/with Cameron DallasKde žijí příběhy. Začni objevovat