9.

1.6K 66 1
                                    

Hned po škole jsem šla s partou těch nejlepších kluků (Aaron,Matt, Shawn, Tay a samozřejmě Cam) do kina na nový horor. Jmenovalo se to V zajetí démonů II. Bylo to moc děsivé,ale Cameron mě naštěstí držel za ruku.Je zlatej. Kluci si to vyloženě užívali. Celou dobu se jen smáli a radovali, když někoho zabili. Když film skončil, kluci šli do baru a já se rozhodla, že už půjdu domů. Bylo asi pět hodin odpoledne a mně zazvonil mobil. Volala mi Kaky. Pozvala mě, abych šla k ní domů, že mě seznámí s jejími kamarádkami. Pozvání jsem přijala a hned vyrazila. Přišla jsem přesně včas.
Když jsem zazvonila, přišla mi otevřít Kaky se třema dalšíma čtyřma holkama. Jmenovaly se Lauren, Sarah a Charlie. Všichni se zdají být moc milé až na Lauren. Byla strašně umělá, proste takovata klasická blonďatá fiflena. Asi hodinu jsme si povídali a pak mi zavolal Cameron. ,, Ahoj lásko, jak se máš?Jsi pořád doma? Mám za tebou přijít?" Řekl. ,, Ahoj zlatíčko, ne, jsem u Kaky a jsou tu i její kamarádky. Mám se fajn, klidně buď s klukama a užijte si to" Odpověděla jsem. ,, No a nechtěly byste teda někam jít společně s námi?" Navrhl. Zeptala jsem se holek, zda by chtěly a jednohlasně odpověděly: ,,Jasně".
Tak jsme se domluvili, že přijdeme za klukama do baru.  Bylo devět večer a my vyrážely.
Hned jak jsme tam dorazily, vrhla jsem se Camovi do náruče. Miluju ho, fakt nejvíc. Šli jsme společně na bar a holky byly ještě na záchodě. Ja stála vedle mého miláčka a kluci stali vedle nej z druhé strany. Ze záchoda přišli holky postupně, nejdřív Kaky, všichni ji Pozdravili a usmáli se, pak Sarah, všichni udělali to samy a pak Lauren. Ale hned jak přišla ona, tak šla za Cameronem a uplne se k němu přilepila. Nevěřila jsem vlastním očím. Nemohla jsem se z toho vzpamatovat, býka jsem tak rozzuřená a smutná zároveň, ze jsem musela odejít pryč, abych se uklidnila. Vyšla jsem z baru a brala náš vztah s Cameronem jako ukončený. V ten moment za mnou příběhnul Cameron. ,, Lásko,prosim, nemysli si neco, co neni pravda. Lauren se mnou chce chodit uz strasne dlouho a tohle mi dělá vždycky, když mě vidí, ikdyz jsem ji řekl, že o ní zájem nemám. Nemyslí si, že mi to nevadí. Už jí nikdy nechci vidět. Ale lasko, prosim, hlavně mi odpusť ty, na tobě mi totiž záleží nejvíc na světe." Jak toto dořekl, vlily se mi slzy do očí. ,, Miluju tě." Řekla jsem, na nic víc jsem se nezmohla. Kluci šli v tu chvíli za námi, aby nám řekli, že Lauren donutili odejít a že odešla i Sarah. Kaky k nám přišla později taky. Je to pravá kamarádka. Ze dvou part- jedné holčičí a jedné klučičí se v tento moment stala jedna. Jedna, těch pravých kamarádů.
C+N+K+T+M+S  forever together.
Pak jsme všichni šli do svých domovů, až na Cama, který spal u mě.

Tak další kapitolka je na světe. Doufám, že se vám líbí. ❤️❤️

Holidays/with Cameron DallasWhere stories live. Discover now