3. Den

1.1K 53 2
                                    

3. Den
  Na dnešní den jsme měli naplánované ježdění na koních na zdejší farmě. Moc jsem se těšila, protože koně opravdu miluji. Ráno jsem vstala schválně jako první, protože jsem chtěla pro všechny udělat volské oka jako malé překvapení. Každému jsem nachystala dva, až na Camerona, kterému jsem udělala tři, protože je opravdu miluje.
Když se všichni probudili a přišli do kuchyně, byli podle mě všichni nadšeni. Po dojezení ,, Snídaně ala Nicole" jak tomu říkal Taylor, jsme vyrazili na tu farmu. Měli jsme tam zarezervovaných šest koní na tři hodiny projížďky. Já vyfasovala bílého, za což jsem byla hrozně ráda. Hned jsme vyrazili. V čele nás šel Taylor, který věděl úžasnou cestu, po které prý vždycky na koni jezdí, když tu je. Byla to opravdu velká zábava. Chvilku jsme si dokonce zkoušeli jet ve dvou. Já jela samozřejmě s Cameronem a malém jsme oba spadli.
Když jsme se asi ve čtyři hodiny vrátili a rozhodli jsme se, že ještě vyrazíme na kola. Taylor jich měl ve sklepě asi milion :--). Vyjeli jsme. Po chvíli se kluci zastavili, že si udělají svůj vlastní skokánek. Měli ho poměrně vysoký. První ho zkusil Cameron. Moc se mu to povedlo. Pak Tay, taky super, potom Shawn, taky pěkný, potom Aaron, taky fajn a potom Matt. ,, Ježiši, jsi v pořádku?" Řekla jsem hned potom, co jsem videla ten Mattuv hnusný pád.
,, Jo, asi jo, ale vrátím se domu, abych zastavil tu krev a zalepil rány.Nešel by někdo se mnou?" Řekl. ,, Já klidně" půjdu, navrhla jsem. My dva jsme si vzali své věci a pomalu jeli domů. Doma jsem mu vsechny rány vyčistila a následně zalepila nebo obvázala. Všechno nám to zabralo tak hodinku, takže už bylo sedm hodin. ,, Každou chvilku by se měli vrátit i oni." Pomyslela jsem si. V tu chvíli mě Matt chytil za ruce. ,, Moc ti Dekuju za to, že si se mnou šla zpět. Moc si toho vážím, hlavně proto, že. Víš, Nicole, od toho prvního dne, co te přivedl Cameron na pláž aby tě nám představil, tě miluju." Řekl.
,, To si ze mě děláš prdel, ne?!" Řekl právě přicházející Cameron se zbytkem party. ,, Tak tos neměl, hošánku." Dodal Cameron a rozběhl se směrem k Mattovi. Matt začal utíkat, ale Cam ho během sekundy dohnal. Začal do něj bušit. ,, Nech ho Camerone!!" Křičela jsem na něj a snažila se je rozdělit.
Když konečně přestal, šel ke mně mě obejmout. ,, Nech mě!Co je jako špatného na tom, že se někomu líbím?! Myslíš si, že bych tě někdy podvedla?!To bych neudělala, protože tě strašně miluju, ale teď jsem opravdu naštvaná!" Zakřičela jsem na něj. ,, Promiň zlato, jen jsem hloupě žárlil. Miluju tě." Řekl. ,, Mně se neomlouvej, omluv se nekomu jinému!!" Odpověděla jsem. ,,Promiň Matte, neměl jsem tě začít mlátit. Ale jestli na Nicole někdy šáhneš, tak víš, co se stane." Řekl výhružně. Matt jen přikývl. Pak jsme s Kaky udělali k večeři lasagne. ,, Nicole, podala bys mi prosim sůl?" Zeptal se Matt. Jak to dořekl, Cam se na něj hned výhružně podíval. ,, No tak nic, už nechci." Dodal.
Po večeři jsme šli všichni na svoje pokoje. Tam jsme si jeste s Cameronem povídali a tím pádem udobřovali. Miluju ho❤️❤️
Nová kapitolka je zde. Snad se líbí. Dekuju za všechny reads a votes.❤️❤️ a krásné zprávy do soukromých zpráv a nebo v komentu❤️❤️

Holidays/with Cameron Dallasजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें