Překvapení

588 27 0
                                    

Začni psát svůj příběh

ROK PO SVATBĚ

Jsme dávno spokojeně přestěhovaní a šťastní. Oba máme dobrou práci. Já jsem překladatelka angličtiny a němčiny a Cameron pracuje v bance. Dneska ráno se mi ale udělalo opravdu špatně. Začal jsem hodně zvracet, mít teploty a bolelo mě břicho. Když jsem to zavolala Camovi, který už byl v práci, řekl, že půjde o hodně dřív domů, abychom vyrazili k doktorovi. Po zhruba hodině přišel. Já pořád zvracela a odporovala jsem k tomu doktorovi jet.  Cam mě však dnutil a tak jsme vyrazili. Když jsme přijeli, před náma byli ještě asi dva lidi. Čekání já však strávila na záchodě. Po asi půl hodině jsme konečně přišli na řadu. cameron zůstal venku a já vešla dovnitř. Byla tam moc milá doktorka se sestřičkou. Posadila jsem se na židli a ona začala.. ,, Slečno, copak vás trápí?"

,, Od rána hodně intenzivně zvracím, bolí mě břicho a chvilku jsem měla myslimteplotu. Asi to bude nějaká chřipka." Odpověděla jsem.

,, Dobře, tak já vás prohlédnu a pak ještě udělám sono, jestli nemáte něco se slepým střevem a tak dále." Dořekla. Když se mi koukla do krku a celkově mě prohlédla, přešla jsem k lehátku, kde mi udělala sono. ,, To není chřipka.." Vyhrkla do ticha. ,, A co to je? Že nebudu muset na operaci? Z těch mám hrůzu...." Ptala jsem se. ,, Ne ani to ne, nebojte se. Slečno, vy jste TĚHOTNÁ!!" řekla s obrovským úsměvem. ,, Ccccože? Nemohla jsem uvěřit té užasné novině. Hned na to jsem se začla šíleně smát a hned se mi ulevilo. Bože co na to řekne Cameron?? Říkala jsem si. Opatrně jsem vycházela z ordinace.. ,, Tak co broučku? Jak to je?" Ptal se Cam ustaraně.. ,, No víš zlato, je to úplně jinak než jsme si myseli.. Já jsem.... těhotná!!" Vyhrkla jsem s úsměvem ,,Bože  Nicole, já jsem ten nejšťastnější člověk na planetě!!" Křičel Cam skoro na celou chodbu.

Celou cestu autem jsme řešili jak to všechno bude. ,, A co bys radši, holčičku nebo chlapečka?" Ptala jsem se. ,, Je mi to jedno, hlavně, ať je zdravé, budu ho milovat nadevše." Odpověděl a chytl mě a ruku. Když jsme přijeli domů, zavolali jsme to partě. Pořád se vídáme, už to budou tři roky, co se známe. Všichni byli nadšeni. A sdělili nám také novinku, představte si, že Kaky a Tay se budu taky brát. Takže zhruba za rok bude nejspíš a snad na cestě další prcek. Také jsme to samozřejmě zavolala rodině, která byla také nadšená.  Všichni jsou hrozně šťastní, ale já a Cam jsme mega moc šťastní :D

Taak je tu nová kapitolka, za dnešek už druhá, mám nějakou psací náladu :D. Snad se líbí.

Holidays/with Cameron DallasWhere stories live. Discover now