Neznámé číslo

3K 106 4
                                    

Byl druhy den po příjezdu a já uz se začínala nudit.Rozhodla jsem se tedy, ze půjdu na chvíli ven s Sandrou, což je babičky pejsek. Tak jsme spolu obešly cely park a asi po dvou hodinách jsme se vrátili zpět domu.Prisla jsem do pokoje a začala si číst knížku s nazvem Láska je láska. Moc se mi nelíbila, ale když nemáte co dělat, čtete v podstatě cokoliv. Když mi najednou vola neznáme číslo. Myslela jsem, ze je to tatkovo pracovní a tak jsem to zvedla se slovy "No čau tati, teda ze bys mi přichystal ten nejlepší plán na prázdniny se říct nedá" Řekla jsem a uz jsem se nadechovala, ze budu pokračovat, ale dotyčný, co rozhodne mým tátou nebyl, mě přerušil. "Ahoj Nicole, to si na mě rychle zapomněla." Řekl a bylo slyšet, ze se usmívá. "Camerone?Ahh, to není možný!!Ja si myslela, ze uz se neozves." Řekla jsem s udivem. "Prosíme, proč bych měl?Hele, nechtěla bys teda zítra někam zajít?" "Jasné, moc rada. Tak třeba u Sunday Beach ve tři?" Řekla jsem a Cam s nadšením odpověděl:Jasné!!Budu tam.
Tímto naše konverzace skončila a hned jak jsme zavesili, plácal jsem sebou o postel a myslela jsem, ze je to jen sen,ale nebyl.
Druhý den ráno
Tak dneska je to uz konečně tady!! Vůbec jsem nemohla dospat. Hned jak jsem vstala, šla jsem do koupelny si vyčistit zuby,udělat vlasy a namalovat se.Potom začal problém?Co si sakra vezmu na sebe?!Nesmi to vypadat moc přehnaně, ale zase by to neměla byt teplakovka. Nakonec jsem se rozhodla pro světle modré shortky a kratší tričko,na kterém bylo napsano SUMMER. Když jsem byla se vším hotova, bylo uz půl třetí.Presne na čas, řekla jsem si a vyrazila. Když jsem tam přišla, Cama jsem neviděla a tak jsem si sedla na lehátko vedle nějakého schouleneho manika se slunečními brýlemi a kapucínů na hlavě- nejspíš nějaký bezdomovec.No co, budu čekat stejně snad jen chvilku.Akorat jsem chtěla začít psát Camovi, jestli čekám na správném miste.V tu chvíli se mě ta osoba vedle dotkla na rameni. Ahoj kocko, poseptal a pousmal se.Myslela jsem, ze je to nějaký úchyl a tak jsem se lekla, az jsem uskocila, ale on mě chytil a posadil mě zpět na mě lehátko.Poposunul si sluneční brýle blíž k nosu a já teprve poznala,kdo to je.To je přece Cameron!! Camerone, můžeš mi říct,co to mas na sobě? Řekla jsem se smíchem.Myslis si, ze bychom si užili rande s fanynkami?Odpovedel.No tak zaprve:Tohle je rande? A zadruhé:Kdyby bylo, tak mas vlastně pravdu. "No, ja to jako rande považuji"odpověděl stydlive Cam.
Tak to tak můžeme brát, souhlasila jsem s jeho názorem.Asi do pěti jsme byli na platí, povídali jsme si, smáli jsme se,šli jsme na molo, kde jsem Cama schodila do vody a dělali další různý voloviny.Musim říct, ze je ještě víc fajn než si mysli ti, co ho znají jen z virtuálního světa.Kdyz jsme se asi okolo šesté loucili, Cam navrhl, ze si to zase zopakujeme.Se skrytým nadšením jsem souhlasila.Pak uz jsme se chtěli rozejít každy svou cestou,ale Cameron se zeptal, jestli me muže doporovodit.Samozrejme jsem byla rada.Tak jsme teda šli a pred barakem babičky a dedy jsme se uz OPRAVDU rozloučili.Hned jak jsem přišla domu, šla jsem na večeři a pak hned do pokoje, chvilku jsem koukala na YouTube a pak zalekli do postele a do deseti minut usla.

Holidays/with Cameron DallasWo Geschichten leben. Entdecke jetzt