4. Den výletu

1K 49 2
                                    

Na dnešek máme naplánovanou plavbu na loďce. Tu nám půjčil Taylorův kamarád.
Když jsme vypluli, bylo opravdu horko, proto jsme se rozhodli, že později někde zastavíme na koupání. Celou cestu jsme měli naplno puštěné písničky a všichni jsme zpívali. Já jako ,, zkušená barmanka" jsem namíchala každému drink, který jsem vymyslela s tátou ještě v Londýně, ale tady jsem do toho dala alkohol :--). Musím říct, že se mi po Anglii docela stýská, hlavně po tatkovi, ale za týden už přijede. Moc se těším. Po krásné plavbě jsme už bohužel jeli domů.
* Pohled Camerona *
Celou cestu domů jsem přemýšlel nad vším, co ještě nemám na Nicoliinu tajnou oslavu narozenin, které má za týden. Přijede i její táta a ten o té oslavě také ví a také se bude podílet na přípravě. Poprvé se s ním uvidí a Nicole zase s mými rodiči, ale o tom vůbec neví. Bude to probíhat takto: Ten den je neděle, což se mi neskutečně hodí, že se nejde do školy. Ve čtyři hodiny odpoledne přilétá její taťka. Ona s jejími prarodiči pojedou na letiště. V tu chvíli já půjdu všechno s partou připravit do sklepa její babičky a dědy. ( ty o tom také vědí a podílejí se.) Tam bude všechno přichystané jako dort, dárky, balonky, Čepičky a spousta dalších věcí. Strašně se těším za ní. Bude to úžasné, ale hlavně dnes odpoledne musím všechno dokoupit. Jak jsem vysadil Nicole doma a pomohl jí s taškama, jel jsem do nakupáku.
Dárek: mám
Balonky: mám
Čepičky: nemám
Dort: musím objednat v cukrárně
Květina: také objednat, aby mi připravili kytici
A to by mělo být vše. Čepičky jsem sehnal hned, ale dal mi zabrat ten dort. Pořád jsem se nemohl rozhodnout jaký.  Po dlouhém váhání jsem objednal dvoupatrový čokoládový a bude tam napsáno ,, Má životní láska Nicole 22"
V květinářství mi to moc práce nedalo. Objednal jsem kytici ze 101 růží. Snad jí udělá radost, miluje totiž červené růže.
Po nákupu a objednávání jsem se vydal domů a bylo už skoro deset tak jsem se najedl, napsal Nicole dobrou noc a šel spát.

Holidays/with Cameron DallasWhere stories live. Discover now