Narozeniny

1.1K 50 3
                                    

* Pohled Camerona *
Když jsem se ráno probudil, uvědomil jsem si, že dnes je ten den, kdy nesmím nic zkazit. Strašně si přeji, aby vše vyšlo D.O.K.O.N.A.L.E. Nicoliiny prarodiče mi napíšou az budou vyjíždět i s Nicole na letiště a dali mi klíče, abych se dostal s partou do garáže. Mezitím jsem šel vyzvednout dort a kytici. Obojí bylo přesně podle mých představ. Akorát jsem se se vším vrátil domů a přišla mi SMS. ,, Ahoj Camerone, tak už jsme vyjeli, Nicole tam chce být dřív. Přeji, aby se vám příprava vydařila :--)." Tato zpráva mě potěšila, protože to znamená, že mám více času na přípravu. Hned jsem obvolal všechny z party, aby přišli nejdřív ke mně a pomohli mi s věcma. Do deseti minut všichni přišli. Pak jsme vyrazili k Nicole a začali jsme vše připravovat.
Doprostřed na nízký stoleček jsme položili obrovský dort, všude kolem byli balonky a stužky ,vedle stolku si všichni připravili dárky a na dalších třech stolech bylo hoodně občerstvení. Vše bylo skvěle připravené. Byl jsem na nás pyšný. Po asi deseti minutách mi přišla opět zpráva od Nicoliiné babičky. ,, Za pět minut jsme doma". Hned jsem to přetlumočil ostatním. Všichni vzdechli a stoupli si na místa. Udělali jsme tu party v garáži, protože se u nich do baráku vždycky chodí přes garáž a natož pak bude party a tam je super ozvěna. V tu chvíli jsem viděl, jak se pomalu otvírají dveře a tam stojí Nicole. ,, PŘEKVAPENÍ!!" Zakřičeli všichni naráz. Když jsem viděl její výraz, byl jsem tak šťastný. ,, Zlato moje, všechno nejlepší!!" Řekl jsem ji a pořádně jsem jí objemul. ,, Paneboze, Dekuju vám moc." Řekla.
* Z pohledu Nicole *
Byla jsem tak strašně šťastná. Bylo to od Camerona a ode všech tak krásné. Jsou to ti nejlepší kamarádi. Nikdy by mě nezradili, nepomlouvali, nekřičeli na mě, nenechali by mě v nouzi. Hned mi začali všichni přát. První šla Kaky. ,, Zlato moje, jsi moje nejlepší kamarádka a přeji ti vše nejlepsi k tvým 22. narozeninkám. ( Btw. Omlouvám se, vim, ze mam v popisku knihy napsane, ze ji je 16, berte to prosim tak, ze ji ted je 22. A stejně tak i s tou školou, co jsem tam něci psala.Do školy už nechodí. Dokončila jen měsíc posledního roku, kde se poznala s Kaky.) Buď dal taková, jaká jses prosim." Řekla a objala mě. Dala by velikou tašku, kde bylo krásné tričko s nápisem ,, Hello summer, bye school" a náramek, kde bylo ,, best" a Kaky měla na ruce ten samý s nápisem ,, friends". To bylo moc pěkné.
Pak přišel na řadu Taylor. ,, Tak, ja nemam moc rad takovýhle ty dlouhé přání, takže prostě ,,Všechno nejlepsi" řekl s úsměvem. Dal mi tasticku, kde se skrýval roztomilý plyšový medvídek. Podekovala jsem a přišel Aaron a Shawn spolu. ,, My bychom ti chtěli popřát spolu. Takže všechno nejlepší,ikdyz se s známe poměrně krátce, jsem velcí kamarádi podle nás. Máme tě rádi." ,, To ja vas taky a moc." Odpověděla jsem. Dali mi naši zarámečkovanou fotku z prodloužené ho víkendu. Na te fotce jsme všichni a je úplně nádherná. ,, Děkuju moc, kluci. Opravdu krásný dárek." Řekla jsem.
Jako další mi popřál Matt. ,, Nicole, ja ti přeju všechno nejlepší k narozeninkám, jsi super holka a mam těm moc rad a.... ,, Ehm Ehm, nechtěl bys to trochu urychlit?" Řekl ne zrovna mile Cameron. ,, No dobře, prostě všechno nejlepší." Dořekl. Dal mi tasticku, ve které byl malý Double decker. ,, Aby ti to tady připomínalo domov, kde si vyrůstala." Dodal s úsměvem. ,, Děkuju moc, opravdu si toho cením." Poděkovala jsem.
A teď přišel na řadu Cameron.
,, Lásko, strašně moc tě miluji, udělal bych pro tebe cokoliv. Od úplně prvního dne, kdy jsme se potkali, na tebe myslím. Jsi moje životní láska. Tady mám pro tebe takový menší dárek ( podal mi kytici se 101 růžemi, menší dárek?! :--*) ,, Jezis, Dekuju moc!! Ta je opravdu překrásná." Řekla jsem. ,, Potom tady máš takový trošku větší dárek." Řekl a podal mi krabičku. V ní se ukrýval náhrdelník s mým jménem. ,, Tttto je opravdu nádherné. Zlato, miluju tě." Řekla jsem s úžasem. ,, Počkej, to neni všechno zlato. Tady je ještě jeden, ten největší." Řekl s úsměvem a podal mi obálku. ,, Dovolená pro dva v Řecku na 14 dní do pětihvězdičkového hotelu Samarine Resort." ,, Cccccccamerone, to jako fakt? Ja proste nevim, co mám říct." Dorekla jsem a začala brečet. ,, Děkuju strašně moc." Pošeptala jsem mu v objetí. Byla jsem tak nadšená, Cameron je ten nejlepší člověk na planetě.
Potom mi přáli ještě babička, děda a taťka, ale nic nepřekonalo dárky od Camerona, to by ani nešlo. Ono ildyby mi dal Cam ponožky, tak bych si dárku od nej cenila nejvíce.
Potom začala párty. Všichni jsme zpívali, tancovali, jedli dort, no proste narozeninové paření. Akorát Cameron se asi na deset minut vypařil. No co, asi šel na vzduch se projít.
* Z pohledu Camerona *
Všichni jsme si užívali a bylo to fakt super, v tu chvíli na mě ukáže Nicoliin táta, ať jdu k němu. ,, Hele, já tě varuji, jestli ty a ta tvoje bandička někdy něco uděláte moji Nicole, tak si mem nepřejte. Tobě, jako jejímu klukovi, to dávám na starost. " Řekl rázně. ,, Nebojte se, opravdu Nicole hrozně miluji a ostatní ji mají také moc rádi a zas tak velké voloviny neděláme. " Uklidnil jsem ho, nebo jsem se o to alespoň snažil. ,, Tak to jsem rád, jinak, říkej mi Jacku." Řekl už mileji. ,, Dobře, děkuji Jacku." Odpověděl jsem s úsměvem a šel zpět kalit.
* Z pohledu Nicole *
Pařili jsme asi do tří do rána a ten zbytek noci u mě Cameron přespal. Až do osmi do rána jsme si na internetu hledali, co všechno bychom si chtěli v Řecku prohlédnout. Pojedeme tam za tři týdny ( 15.října). Moc se těšíme.
Další kapitolka je na světe. Straaaaaaaašně moc se omlouvám za ty zmatky kolik ji je a jestli chodí do školy aťd atd. Je ji tedy 22 a do školy uz nechodí, chodila tam jen ten měsíc, kdy se s ní začala bavit Kaky. Psala jsem to uz nahoře v ty závorce, protože tohle třeba někdo nečte, tak aby v tom neměl zmatek. Krásnou druhou polovinu prazdnin❤️❤️💕💕

Holidays/with Cameron DallasOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz