První den v nové škole

1.6K 64 0
                                    

Ráno jsem se v 6:30 nechtěně probudila na ten otrávny zvuk budíku.Když jsem se dostala z postele, šla jsem se vysprchovat, pak jsem se trochu namalovala.Dala jsem si jen korektor, řasenku a narůžovělý lesk na rty. Potom jsem přešla ke skříni a přemýšlela nad tím, co si vezmu na sebe. Rozhodla jsem se pro hodne roztrhané džíny a k tomu bílé tričko s krátkým rukávem. Do školy jsem šla s Camem, se kterým jsem měla sraz u kavárny na rohu ulice. Byla jsem strašně nervózní celou cestu.
  Když jsem vešla do třídy, všechny oči žáků se upřely na mě. Záda se mi zalila potem. Najednou všichni změnili své neutrální pohledy na úsměv. Uff to se mi ulevilo. Cameron mě vzal za ruku a sedli jsme si spolu do předposlední řady. Asi po deseti minutách přišla do třídy učitelka. ,, Dobrý den žáci, vítám vás ve škole zpět po prázdninách. Doufám, že jste si je užily." Řekla mile. (Letní prázdniny uz skončily, ted je začátek října a měli pětidenní podzimní prázdniny a v té době se právě Nicole naštěvovala) ,, A abych nezapomněla, máme novou žačku. Prosím postav se a něco nám o sobě řekni." Řekla a já se lekla, jsem na takovéhle věci celkem stydlivá. ,,No.. Jmenuji se Nicole Hamleys a přestěhovala jsem se z Anglie, přesněji z Londýna." Vyhrkla jsem ze sebe. ,, Děkujeme ti Nicole, snad se ti tu u nás bude líbit." Dořekla a začala se věnovat matematice.
Když skončila hodina, přišla za mnou jedna velmi vstřícná a hodně opálená holka. ,, Ahojky, ja jsem Kaky. Vítám tě tu." Byla jsem tak šťastná, že za mnou někdo sám přišel se seznámit.  ,,Ahoj, děkuji moc."  Odpověděla jsem. ,, Nechtěla bys třeba odpoledne někam zajít, že bych ti to tu lépe ukázala? Ikdyž teda vidím, že Cam tě tady už asi provedl." Řekla s úsměvem na tváři, jelikož mě Cam zrovna držel za ruku. ,,To by bylo vážně super. Tak půjdeme spolu už od školy?" Stihla jen souhlasit a začala hodina.
  Celé vyučování probíhalo v pohodě a po škole jsem už měla sraz s Kaky. Nejdříve jsme byly chvilku v nakupáku a pak jsme šly do parku a daly si hot dogy. Bylo to úžasné odpoledne. Pak už jsem šla jen domů a stavil se u mě Cameron. Dívali jsme se na nějakej film, házeli jsme po sobě popcorn a hrozně jsme se smáli. Miluju tyhle chvíle s ním. Pak Cam asi v deset hodin odešel a já vykonala večerní hygienu a šla spát. Dnešek byl úžasný den.

Taak máme tu novou kapitolku. Omlouvám se, že tam neni tolik věcí s Cameronem, ale nebojte, v dalších kapitolkách bude hodněkrát. Snad se bude vše líbit🎀❤️

Holidays/with Cameron Dallasحيث تعيش القصص. اكتشف الآن