Přípravy

590 32 2
                                    

Boze!! Vidím dobre ty 2K?! Strasne moc Dekuju❤️❤️ hrozne si toho vážím a nechapu, ze to ma (pro me) tak velky úspěch!! Miluju vas!!❤️❤️Když jsme byli s Cameronem jeste na te procházce po te důležité večeři, dohodli jsme se, že svatba bude za měsíc. Proto hned další den jsem se vydala na oblednutí svatebních šatů a doplňků. Místo uz měl Cam predvybrané, takze to jen potvrdil a vse upřesnil. Vybíráni šatů bylo opravdu náročné. Salon byl překrásný, vsechny šaty také, ale vybrat ty nejhezčí bylo opravdu těžké. Vyzkoušela jsem si skoro vsechny a pak uviděla ty nejhezčí, nejroztomilejsi a proste nejlepsi!! Byly bez raminek, s obrovskou sukni. Vsechno jsem vyřešila a vybrala k tomu ty nejhezčí boty. Po vybíráni všeho možného jsem začala obvolávat všechny hosty a říkala jsem jim termín a místo a prostě všechny důležité věci okolo naší svatby. Babičce a dědovi jsem to sdělila osobně, tátovi po telefonu, ale nastal tu problém. Mám pozvat matku? Po tom, jak se na nás s taťkou vykašlala jsem jí potkala jen jednou a to nechtěně. Ale na druhou stranu je to moje máma....

Po dlouhém promýšlením i s Cameronem jsme se rozhodli jí pozvat. Když jsem jí to po telefonu sdělila, zněla překvapeně, ale šťastně- jak ze svatby, tak z mého pozvání. Za svědka mi půjdou Taylor a Kaki a Camovi Matt a Shawn. Všichni śe moc těšíme, hlavně teda já a Cameron.

Zároveň mám z toho fakt velký strach, ale to je asi neórmální. Nikdy bych ého rozhodnuutí nelitovala, ale mám strach, že když budeme manželé, všechno se změní. Už budu Nicole Dallas, nebude život pořád taková sranda,, budeme si muset najít doboru práci, někdy se budu s Camem hádat a tak dále.... Ale věřím to, že i přes tohle všechno, to bude skvělý život s tím, kterého miluji a s nejlepšími kamarády.

 Tak tu je další kapitolka- hodně krátká. Ale zase kdyby tu nebyla, tak by to tomu prostě chybělo :/ vim, že to slibuji už asi po miliontý, ale od teďka budu fakt aktivní. Taky však upozorňuji, že už se pomalu blížíme ke konnci (ještě cca 10 kapitolek). Každý den bude jedna vycházet, slibuju!! :D P.S. děkuju za všechny vaše reads, ikdyž jsem teď nebyla aktivní. Miluju váás :). TAk zítra další, papaaa :D.

Holidays/with Cameron DallasWhere stories live. Discover now