71

1K 52 3
                                    

***Greisi pov***

Niall jau kurį laiką tyli,nuleidęs akis stebi žemę. Man velniškai sukasi galva ir darosi bloga. Kodėl jisai parsivedė mane į kambarį ir dabar tyli? Kodėl aš sušiktai pasakiau,kad noriu permiegoti su Harry? Aš sušiktai nenoriu miegot su niekuo! Na dabar norėčiau pasimylėt su juo,bet manau vien dėl to,kad aš išgėrus,nes man reikia pykti ant jo,bet aš jį taip myliu.
-Niall! Kalbėk!
-Tu teisi Greisi. Aš perdaug sau leidžiu,tu turi teisę pykti. Tu gali išeiti jeigu nori.
Ar čia mano apsvaigus galva ne taip kažką supranta ar jis čia rimtai kalba?
-Aš galiu išeiti?
-Taip,aš nenoriu tavęs laikyti jeigu tu nenori. Aš tave skaudinu.
Kurį laiką stoviu tylėdama,bandau viską suprasti. Aš galiu išeiti,jeigu noriu.
-Tai tu mane paleidi?
-Tai ne tai,kad tave paleidžiu Greisi! Tiesiog aš per vieną vakarą sušiktai perdaug tave įskaudinau,supranti? Tu nenori likti su manimi.
Jis vėl rėkia ant manęs,vaikštinėja po kambarį braukydamas rankomis per veidą. Man visdar sukasi galva,akys lyg aptrauktos rūko. Aš nenoriu likt su juo?
-Ką?
-Ar negirdėjai Greisi?
-Aš girdėjau,aš nesuprantu,kokį šūdą tu čia kalbi!
Jau aš surėkiau ant jo,man reikia atsisėsti arba atsiremti,aš nebegaliu taip stovėti. Kodėl aš taip gėriau? Žengtelėjau į šalį,patraukdama vaikino dėmesį.
-Ar tu gerai jautiesi?
-Jaučiuosi.
Piktai suburbėjau pečiu atsiremdama į sieną,užmerkiau akis giliai įkvėpdama. Niall priėjo prie manęs,uždėjo ranką ant nugaros švelniai paglostydamas.
-Neliesk manęs.
Suburbėjau,vaikinas suurzgė neaiškiai tačiau neatsitraukė. Toliau glostė mano nugarą.
-Ar girdi ką aš tau sakau?
-Nepradėk Greisi.
Sušiktai erzinantis žąsinas! Sukaupusi visas jėgas atsitraukiau nuo sienos smarkiai pastumdama Niall. Šis žengtelėjo atgal,mane taipogi šiektiek sumėtė,aš vėl pečiu atsirėmiau į sieną,kaip įmanoma greičiau bandydama atgauti pusiausvyrą.
-Kokį šūdą čia darai?
-Neberėk ant manęs Niall! Kiek galima! Kas tau suteikė sušiktą teisę spręsti,ko aš noriu ir ko ne? Sakai galiu išeiti jei noriu? Manai nežinau? Manai man būtų pirmas kartas kai mane išvarai ar palieki sušiktai vieną? Ar tau nesuprantama kad jei būčiau norėjusi būčiau jau senai išėjus? Ne? Taip! Taigi tu pas mus gestapas,tu nusprendi kaip ir kas bus!Tu gi geriau žinai ko nori Greisi! O kas aš? Paprasta mergina kuri daugiau neturi kur eit? Kažkokia neaiški,kuri neturi šeimos yra iš vaikų namų? Žinoma,už ją gali nuspresti ponaitis,pisu viską kas juda! Kodėl parsitempei mane į butą jei dabar galiu išeit? Kad dvi savaites šildičiau tavo lovą? Tu sušiktai pasidulkini su merga,ir dar sugebi,TU  mane palikt ir išvaryt į niekur naktį? Žinai ką Niall!
Rėkiu perdaug garsiai,springstu savo pačios ašarom,šneku viską kas tik šauna į galvą. Nemanau,kad tai skyčiau jei nebučiau išgėrusi. Vaikinas stovi prieš mane netardamas nei žodžio. Įkvėpusi oro nuleidau akis į žemę,leisdama ašarom kristi ir susigerti į minkštą kilimą, tyliai prabilau vėl.
-Tu neturi teisės spręsti už mane. Tu turi teisę jeigu nori mane išvaryti,manęs nemylėti galų gale dulkinti visą londoną jei turi noro,bet negali nuspręsti už mane Niall,ko aš noriu,o ko ne. Tu gali toliau mylėti Kerol,ne mane. Taigi ji laukėsi nuo tavęs vaiko,ne kažkokia Greisi kuri pabėgo iš vaikų namų,kuri pabėgo nuo psichopato buvusio vaikino,kuris ją ir dabar persekioja. Ne kažkokia Greisi,kuri turi vos vieną lagaminą daiktų,nevažinėja po kitas šalis ir yra paprasta padavėja. Nenoriu tau trukdyt būti laimingam.
Garsiai nurijau seiles,atbulu delnu nuvalydama byrančias ašaras. Pakėliau akis į vaikiną,Niall stovėjo nejudėdamas. Man turbūt  alkoholio poveikis sukelia haliucinacijas,tačiau jo skruostu lyg tekėjo ašara. Užmerkiau akis,susiimdama už pilvo. Velniškai bloga.
-Mažute...
Niall kreipėsi į mane,tačiau aš tik papūrčiau galvą,žengdama link durų. Jos sušiktai užrakintos,patampiau rankeną,vis bandydama jas atvert,niekaip.
-Greisi?
-Atidaryk sušiktas duris Niall jei nenori,kad dar ir privemčiau tavo kambaryje!
Vaikinas staigiai atbėgo prie durų įkišdamas raktą staigiai jį pasuko atverdamas jas. Bėgom nulėkiau į vonios kambarį,vos spėdama pasiekti tikslą.

If you don't then who will,love?Where stories live. Discover now