59.

1.1K 66 0
                                    

-Niall!
Suspiegiau kai pasukusi galvą,pamačiau jo žydras,pykčiu degančias akis.
-Ką tu blet sau galvoji Greisi? Ar tu visai su galva susipykai?
Jis taip rėkė ant manęs,kad aš tik susigūžiau išsigandusi. Bandžiau atsitraukti,bet vaikinas dar smarkiau suspaudė mano riešą,kita ranka suimdamas už peties.
-Niall,baik.
-Ką baikti Greisi? Kokį šūdą čia darai?
-Einu sėkmingai namo!
Sušukau jam atgal,jį nustebindama. Tai kokį šūdą jis čia daro? Išpradžių išgazdinan ir poto dar rėkia ant manęs?
-Sėkmingai? Sėkmingai Greisi? O jei ne aš? Jei kažkas kitas tave taip sėkmingai būtų sugriebęs?
-Bet sugriebiai tu!
-Greisi blet! Ar pamiršai kad šiame mieste trainiojasi tavo psichopatas buvęs vaikinas? Dar kažkoks žąsinas,kuris jau buvo prirėmęs tave prie sienos? Ar tu dar mažai kentėjai ar tu supistai negali paklausyti manęs ir būti atsargesnė?
-Nustok rėkt ant manęs!
Sušukau ant jo,kas jam negerai? Aš suprantu,kad jis jaudinosi tačiau velniai griebtų jis mane dabar labiau gazdina!
Vaikinas paleido mane,nervingai braukydamas sau per veidą.
-Aš sušiktai pavėlavau vos dešimt minučių,o poto važinėjau po miestą tavęs ieškodamas! Ar žinai,kaip aš jaudinaus? Ar žinai ką aš pagalvojau? Kodėl man nepaskambinai?
-Maniau,kad gal miegi po darbo. Gal pavargęs,nenorėjau tavęs prikelti.
Gal kiek pertyliai pasakiau,kai šis giliai įkvėpė oro.
-Miegu? Kaip aš galiu ramiai miegoti,kai mano panelės nėra?
-Aš tiesiog pagalvojau.
-Tau sušiktai nereikia galvoti Greisi! Tau galų gale reikia pradėti klausyti manęs!
-Nustok man aiškinti Niall po velnių! Jei nemoki gražiai šnekėti ir tau butina psichuoti viduryje gatvės,dar nereiškia,kad aš turiu tavęs klausyti!
-Tu to nepasakei!
-O va pasakiau! Negali tiesiog ištisai man aiškinti Niall,aš tavo mergina,bet ne nuosavybė kuriai aiškintum,kada man ką reikia daryti.

***Niall pov***

Praplėčiau akis truputį nuo jos atsitraukdamas,ji ką katik pasakė? Aš negaliu jai aiškinti? Aš dar ir kaip galiu jai aiškinti! Nebereikia jai vaidinti stiprios merginos,galinčios nuo visko apsigynti! Esu aš! Jai tik reikia sušiktai manęs klausyti!
-Greisi! Neerzink.
Mergina pavartė akis apsisukusi pradėjo eiti toliau. Ar ji tyčia taip daro? Vos dviem žingsniais pasivijau ją sugriebdamas už rankos. Mergina kaip per šokį,apsiviniojo aplink ranką,prisiglausdama prie mano kūno. Jos akys degė pykčiu,kvėpavimas padažnėjas. Kaip sušiktai ji varo mane iš proto. Ji man viskas. Apžiojau jos lūpas,liežuviu jas praskyrdamas. Greisi tvirtai sukandusi dantis,neatsakė į mano bučinį. Sukandau jos lūpą,įtraukdamas ją į savo burną,delnu tvirtai suimiau jos užpakaliuka kylsteldamas į viršų. Klubais prisispaudžiau prie jos,kad ji pajaustu ką su manimi daro. Mergina aiktelėjo,nutaikęs progą slystelėjau į jos burną,taip suliesdamas mūsų liežuvius. Greisi neskubėdama apsikabino mano kaklą,atsakydama į mano bučinį. Mūsų liežuviai kovėsi lyg pasiutę,švelni merginos ranka atsirado ant mano pilvo po maikute. Negaliu valdytis,ji temdo man prota. Atsitraukiau,suimdamas jos riešą,nusivedžiau prie savo visureigio praverdamas galinias dureles.
-Eikš.
Paraginau Greisi,kuri šiektiek pasimetusi mane stebėjo,bet visvien įlipo į automobilį. Sugriebęs merginos kulkšnis truktelėjau ją per odinę sėdynę. Ji nusišypsojo supratusi mano kėtinimus,nusivilko švarkelį nepilnai atsiguldama. Dar neilipęs į mašiną atsisegiau kelnių sagą,Greisi tą patį padarė su savo sušiktai aptemptų, džinsinių šortukų saga. Suimęs juos kartu su jos apatinėmis kelnaitėmis nutempiau ilgomis kojomis,įlipdamas į automobilį ir iškart ją užguldamas. Mano lūpos susirado jos kaklą,godžiai bučiavau tyliai murmėdamas.
-Bus greitai,nepatogu,bet labai malonu mažute.
Greisi tik suinkštė,papešdama man plaukus,praskietusi kojas,apkabino mano liemenį. Slystelėjau ranka jai tarp kojų,delnu suimdamas lytinias lūpas.
-Niall.Šūdas.
Aimanuodama nusikeikė,nagais įsikabindama į pečius. Atitraukęs ranką nuo jos suimiau savo penį surasdamas tikslą,vienu stumiu įėjau į manęs laukiančią merginą. Greisi aimana pasklido automobilyje,prieš man įsisiurbiant į jos lūpas. Judėjau greitai,be gailesčio,bučiniais tyldidamas merginos aimanas.
-Pasiduok man Greisi. Pasiduok.
Suburbėjau jai į burną vis smarkiau judėdamas joje.
Mergina užvertė akis,suvirpėdama mano rankose. Vos spėjau ištraukt,baigdamas paskui ją. Garsiai gaudydami orą,atsitraukėm vienas nuo kito. Padėjau merginai apsirengti,iškeldamas iš automobilio. Prirėmiau ją savo kūnų prie visureigio,suimdamas delnais jos skruostus. Ji plačiai atmerkusi akis stebėjo mane,šiektiek besišypsodama.
-Dabar supratai mane?
-Ar čia buvo bausmė?
-Taip.
-Tada ne.
Pamerkdama akim mergina vos laikė šypseną. Dieve kaip ji veda mane iš proto.

If you don't then who will,love?Where stories live. Discover now