63.

1.2K 59 0
                                    

***Niall pov***

-Greisi! Ar tu dar ilgai? Mes veluojam!
Sušukau merginai iš kolidoriaus,nervingai sukdamas pirštuose telefoną. Harry su Liam mūsų jau laukia kieme,o Greisi visdar kuičiaisi kambaryje.
-Greisi!
-Niall neerzink! Dėl dievo meilės! Jei butum tvarkingesnis rasčiau savo daiktus ten kur pasidedu ir nereiktų laukti!
Išeidama iš kambario ji piktai rėkė ant manęs,žengtelėjau atgal išpėsdamas akis. Aš pirmą kartą matau ją tokia tobulą. Ji beabejo visada yra graži,bet šiuo metu aš seilėjuos ją matydamas.
Jos ilgi plaukai palaidi,tačiau nuo vidurio sugarbanoti,tai suteikia merginai meilumo. Juodai balta suknelė siekianti šlaunų vidurį,stipriai prigludusi prie tobulo jos kūno,pabrėžtinai išryškinanti kiekvieną merginos linkį,priverčia neabejoti jos moteriškumu. Gan atvira iškirptė,apnuoginanti krūtinę,padaro ją dar seksualesnę. Makiažu paryškinti veido bruožai,keli nepriekaištingai suderinti aksesuarai,jos ir taip ilgas kojas,dailiai išryškinantys aukštakulniai. Aš sušiktai esu laimingiausias šmikis visame londone. Apsilaižiau lūpas,nesigėdindamas ir to akivaizdžiai neslėpdamas ją nužiūrinėjau. Ranka pasitaisiau savo kelnias,bandydamas nuslėpti bundantį draugužį.
-Niall ar kas negerai?
Liudnu balsu Greisi kreipėsi į mane. Ištiesiau abi rankas link merginos,ši jas suimė į savo delniukus,prieidama prie manęs.
-Taip negerai mažute.
-Kas?
-Aš jau pavydžiu tavęs.
-Kam?
-Visiems tiems dalbajobamas kurie tave nužiūrinės klube.
Greisi tyliai sukrizeno švelniai prisiglausdama prie manęs.
-Aš rimtai mažute. Atrodai nepakartojamai.
-Ačiū tu ir neblogai.
-Aš tau iškarto pasakau Greisi,be manęs nė žingsnio niekur.
Mergina sukando lūpą pamerkdama man akimi. Pliaukštelėjau jai per užpakaliuką praleisdamas pirmą per buto duris. Neduok dieve,ją kasnors šiandien palies,atjungsiu vietoje. Kitaip aš Niall Horan. Ji mano.

***Kerol pov***

Jon atsitraukė nuo manęs,nusėmė prezervatyvą ir išmetė jį į šiukšlių dėžę.
Pasitvarkiau suknelę,atsisukdama į jį.
-Klausyk,kada pagaliau pradėsi daryt kažką kad patrauktum tą padavėja man iš kelio?
-Tu biški nusiramink! Tu tik vakar prikabinai Niall makaronų,ir nori kad aš iškarto atsirasčiau? Tu durna?
-Tai kiek aš dar turėsiu laukt? Aš savo darbą atlikau!
-Nu ir gerai,palauksi kelias dienas! Kas tau yra pimpalų maža aplink? Ar pas jį koks paauksuotas?
-Nenusišnekėk.
-Kokia tu kiaura merga ištikrųjų.
-Prieš penkias minutes nesiskundei tuo.
-Nesiskusiu ir po penkių minučių.
Vaikinas žengė žyngsnį link manęs,dviem pirštais smarkiai suimė smkrą,apžiodamas mano lūpas.

***Greisi pov**

Vakaras vyko labai smagiai. Susipažinau su keliais labai maloniais Klaudijos draugais. Niall visą vakarą nei sekundiai nepaleido manęs iš rankų,mes net į tuaetą eidavom kartu,neburbėdamas ir nesiskusdamas,kad jam smirda palydėdavo ir į rūkomajį. Vienintelis ne toks geras dalykas tai,kad vaikinas labai girtas. Jie su Louis nusprendė pažaisti šotų karą,išgėrė gal po dvidešimt jų. Mažylis buvo labai girtas,jo skruostai gerai įraudę. Įsijautęs į pokalbį su vaikinais mane pamiršo,ne aš tikrai nebusiu to tipo mergina,kuri supyks ir įsižeis. Man kaiptik labai malonu kad jis vėl gražiai bendrauja su Louis ir tarp jų prabėgusi juoda katė,dingo. Nesu megėja išgerinėti,nes sekantį rytą man būna labai bloga,tad ant stalo šalia manęs stovi vos antra taurė šampano.
Prieš mane sėdintis vaikinas,lyg ir Chris,yra Klaudijos kursiokas. Šalia sėdinti mergina,yra jo panelė,tačiau jos vardo aš tikrai nepamenu.
-Nuobodžiauji?
Kurį laiką stebėjęs mane prabilo.
-Ne,tikrai šauniai leidžiu laika.
-Na ir džiugu nėra ko liudėti per Klaudijos gimtadienį.
-Tikrai taip.
Vaikinas šyptelėjo,tvirčiau apkabindamas savo merginą. Pasisukau į Niall,kuris turbūt tikrai pamiršo,kad aš esu čia. Pakilęs nuo kedės,besijuokdamas nuėjo prie baro. Pasijutau tikrai labai nemaloniai,aš nenoriu būti rakštis subinei,bet ir visiškai tusčia vieta man būti nesinori. Na,nieko nenutiks jeigu aš nueisiu parūkyti,jo visvien nėra šalia. Prieš pakildama nuo stalo,pažvelgiau į Klaudija,ji klausiamai pakėlė antakį. Iškėliau rankose laikytą cigarečių pokelį,jai parodydama jį,ji tik paliksėjo galva. Man pakilus Chrisas vėl kreipėsi į mane.
-Ar eini parūkyti?
-Taip.
-Ar nieko prieš jei eisiu kartu?
-Žinoma ne.
-Šaunu.
Vaikinas švelniai pabučiavo savo merginą,tyliai kažką pasakydamas. Ši pažiūrėjo į mane nusišypsodama. Dar kartą jie susiglaudė lūpomis,tada jis pakilo ir abu per perpylditą šokių aikštelę patraukėm į rūkomajį.

If you don't then who will,love?Where stories live. Discover now