60

1.2K 63 0
                                    

-Važiuojam namo princese. Kad daugiau man taip nebūtų,supratai? Aš tave myliu Greisi. Aš pergyvenu dėl tavęs ir sušiktai prašau tik vieno,būk atsargi ir prašau,klausyk manęs. Aš neblogo tau linkiu.
-Gerai mažyti,atsiprašau.
Tyliu balsu mergina prabilo,priglausdama delną prie mano veido. Lyg žinodama,kad tai mane ramina ir dėl to,nesugebu ant jos pykti. Švelniai pabučiavau jos nosies galiuką atsitraukdamas. Atvėriau jai automobilio dureles paragindamas ją šokt vidun.

-Niall,ką man ryt reikia apsirengti?
Greisi manęs paklausė,kai jau gulėjau lovoje,o ji buvo grįžusi iš vonios. Stovėdama prieš veidrodį tik užsimetusi mano maikutę,ji pynė savo plaukus.
-Mažute,galėtum  eiti taip. Tik užsidėti aukšakulnius ir išsileisti plaukus.
Mergina sukikeno atsisukdama į mane.
-Oh,žinoma. Tik gal pasiimsiu tavo maikutę tą,siauromis rankovėmis. Kad labiau atidengtų kūną ir neužsidėsiu liemenėlės.
Sugriąžiau dantimis,vos nesuurgzdamas.
-Ne!Ateini čia!
Greisi parodė man liežuvį pasimaivydama. Jos veidą puošė plati šypsena ir ji tyliai krizeno. Pakėlusi mikutės kraštus ji pradėjo suktis vietoje. Plačiai šypsodamasis stebėjau ją taip žaismingai nusiteikusią. Tyčia atsukusi į mane užpakaliuką dar auksčiau kylstelėjo maikutę,jį apnuogindama. Garsiai nurijau seiles,kai Greisi pasilenkė lyg paimdama kažką nuo grindų. Pašokau iš lovos atsirasdamas šalia jos,tvirtai suimiau abiem delnais užpakaliuką prispausdamas klyną prie jo. Ji aiktelėjo visdar besijuokdama. Neskubėdama atsitiesė,tyčia kuo labiau spausdamasi prie mano bundančio draugužio. Suimiau jos smakrą,užlenkdamas merginos galvą,taip ji atsirado ant mano peties. Šlapiais bučiniais apibėriau mėtomis kvepiančią odą. Kita ranką pakišau po maikute delnu tvirtai suimdamas jos nuogą krūtį.
-Aš sakiau,manęs neerzint Greisi. Mano.
Visa tai yra mano.
Piktai pasakiau,prieš palikdamas keliatą meilės žymių ant jos kaklo netoli ausies.
-Pasakyk man Greisi. Pasakyk.
-Tavo Niall. Tik tavo.
-Mano.
Toliau bučiavau jos kaklą spausdamas krūtį. Mergina atsitraukė atsisukdama į mane,gundančiai apsilaižė lūpas,šypteldama.
-Mažute?
Kreipiausi į ją,kai ji nagu įbedė į mano krūtinę šiektiek stumteldama mane. Pakreipiau galvą,pakeldamas antakius. Ką ji nori daryti? Ji vėl stumtelėjo mane.
-Sėsk ant lovos Niall.
Klausiau ką ji man liepia,atsisėdau lovoje,ištiestomis rankomis įsiremdamas į ją. Greisi stovėjo prieš pat mane,nusivilko maikutę numesdama ją į kampą. Išplėstomis akimis stebėjau merginą,stovinčią prieš mane tik su tamsiomis apatinėmis kelnaitėmis. Ji vis gundančiai kramtė savo lūpą,lėtai atsiklaupdama tarp mano kojų. Ar ji ruošiasi man pačiulpt? Šūdas. Taip.
Per trumpikes jos mažas delniukas sugniaužė mano prabudusį penį.
-Mažute.
Automatiškai kylsteldamas klubus sudejavau.Greisi neskubėdama suimė mano trumpikių kraštą jas numaudama. Visą šį laiką ji nenutraukė akių kontakto su manimi. Kai pajaučiau jos delną apimantį mano penį,užsimerkiau. Ji švelniai spustelėjo smaukdama jį aukštyn žemyn,garsiai sučepsėjusi lūpomis apžiojo,liežuviu slysdama per galvute.
-Šūdas. Greisi. Jėzau Kristau!
Sušukau atsitiesdamas,apsiviniojau jos supynta kasą aplink savo riešą patempdamas jos plaukus. Nepaleisdama penio iš rankų,Greisi čepsėdama čiulpė. Vienu momentu nuleido akis,patempiau jai už kasos.
-Žiūrėk į mane.
Suaimanuodamas ištariau. Mergina pakėlė į mane akis,tas nekaltas žvilgsnis kuriuo ji mane stebi tuopačiu metu burnoje turėdama peni,sušiktai varo iš proto. Jos judesiai pagreitėjo,ji tvirčiau suspaudė jį per visą įlgį. Sukandau savo lūpą nevalingai kylsteldamas klubus į viršų. Vos besivaldau,ji lyg suprasdama tai švelniai sukando galvute.
-Šventas šūde,Greisi!
Sudejavau baigdamas jai tiesiai į burną. Sušiktai nenormaliai, geras jausmas pasklido po kūną.
Mergina atsitraukė garsiai nurydama mano sperma,atbula ranka nusivalydama burną. Sugriebiau ją už pečių paguldydamas į lovą,visu kūnu užguliau smarkiai įsisiurbdamas į jos lūpas. Po bučinio kuris truko minimum dešimt minučių,atsitraukiau jai nusišypsodamas.
-Ačiū mažute. Tai buvo nepakartojama.
Kylstelėjus galvą,Greisi lyžtelėjo man per lūpas.
-Nes tai tavo Niall. Tik tavo.

If you don't then who will,love?Where stories live. Discover now