23.

1.4K 65 0
                                    

Kiek ilgai reikia laukti,kad ji pasiruoštų? Jau dvidešimt minučių stoviu ir laukiu kaip nenormalus su automobilio rakteliais rankoje,kolidoriuje prie durų. Jeigu jos neparaginsiu stovėsiu dar dvidešimt. Numečiau raktelius ant spintutės,prieidamas prie merginos kambario.
-Greisi?
Pravėriau duris žengdamas į vidų.
-Tu sušiktai turėtum išmokti belstis Niall.
Išsigandusi ji krūptelėjo,pašokdama. Mergina stovėjo nugara į mane,vien su trumpu plevesuojančiu sijonu ir liemenėle. Kūną iškart užliejo geismas,jaučiu kaip raumenys įsitempia,garsiai nurijau seiles,užverdamas jos kambario duris.
-Aš atėjau patikrinti,kur tu taip ilgai?
Ji pasisuko į mane,manau ji galvojo,kad aš išėjau pastebėjęs ją pusnuogę,tačiau ne. Aš stoviu viduryje jos kambario,nesislėpdamas ją nužiūrinėju.
Jos tobulos krūtys suspaustos,melsvoje liemenėlėje atrodo velniškai seksualiai. Lieknas liemnuo rodos tęsiasi amžinybę,žemai ant klubų kabantis sijonas,verčia busti mano draugužį.
-Aš neilgai,aš tiesiog nerandu palaidinės.
-Aš...
Neturėjau ką jai pasakyti,aš sumautai suskystėjau,kas po velniais man darosi stovint šalia jos?
-Niall?
Priartėjau prie merginos suimdamas jos liemenį savo dideliais delnais. Greisi šiektiek pasimuistė,kai pasilenkęs lūpomis pradėjau bučiuoti jos kaklą. Savo delnus uždėdama ant mano krūtinės.Po jos prisilietimo mano kūnas dar labiau užkaito,o kai Greisi nevaldomai sudejavo prisitraukiau ją arčiau savęs. Dievinu stebėti jos kūno reakciją į mane,kaip jis vrpa,kaip jos oda pašiurpsta.
-Niall?
Prikimusiu balsu mergina suinkštė,priglaudusi savo lūpas man prie ausies.
-Ką Greisi?
Atsitraukęs nuo jos kaklo,suglaudžiau mūsų kaktas. Jos didelės žalios akys prasimerkė,sutikdamos mano akis.
-Mum reikia vykti.
-Ne,nereikia.
-Reikia,tu atėjai manęs paskubinti.
-Aš persigalvojau.
Ji šyptelėjo,skruostu priglusdama šalia. Šiltą delniuką pridėjo prie mano veido,švelniai paglostydama.
-Mum tikrai reikia,man reikia susirasti darbą.
Švelnus jos balsas skambėjo taip arti,galėjau jausti gaivų mėtų aromatą. Užmerkiau akis atsidusdamas,paleidau merginos liemenį,žengdamas tolyn.
-Gerai,vykim,aš palauksiu kol mes parvažiuosim.
-Niall!
Pabarė ji mane švelniu balsu,taip sukeldama man juoką.
-Paskubėk Greisi.
Mirktelėjęs jai palikau jos kambarį.Ką ji su manimi daro? Kodėl tiek mano kūnas,tiek protas,galų gale širdis jos taip nežmoniškai šaukiasi? Kuo įpatinga ši mergina,kad sušiktai Niall Horan ją įsimylėjo? Aš niekada nesu nieko mylėjęs! O dabar įsižiūrėjau merginą,kuri atsisako betkokių jausmų. Kas per šūdas?
Greisi kaiptik išlindo iš kambario užsimetusi ryškią, prigludusią palaidinę prie jau dėvimo sijono. Plaukus susikėlusi aukštai į nelabai tvarkingą kuodą,plačiai šypsojosi. Štai kodėl...Jos lengvumas,jos paprastumas. Nebūvimas tipiška mergina,kuriai plaukai turi krist tobulai,o drabužiai derėti spalvomis. Jai nereikia karštą dieną devėti nepatogių aukštaklnių,velniai rautu ji tiesiog įsispyrė į pležinias tapkutes per pirštą,ir visviena šiuo metu ji gražiausia mergina visame londone.
-Niall,kas atsitiko? Ar aš murzina?
Papurčiau galvą supratęs,kad aš nesidrovėdamas nužiurinėju ją.
-Viskas tvarkoje. Tu...Gražiai atrodai Greisi.
Merginos skruostai paraudo,ji droviai šyptelėjo.
-Na ačiū. Tu taip pat.
Pamerkusi akį Greisi priėjo prie durų.
-Važiuojam!
Šūktelėjo plačiai besišypsodama. Velniai rautų,kokia ji nuostabi.
Automobilyje mergina tyliai niuniavo dainą kuri sklido iš radijos.
-Kur tau reikia Greisi?
-Į patį centrą Niall,ten pilna visokių kavinių ar parduotuvių,gal ką rasiu.
-Kam tau tas antras darbas? Negi blogai uždirbi klube?
Jau išlipęs iš automobilio paklausiau merginos,kuri pradėjo žingsniuoti šaligatviu. Nežinau kodėl,mano protas suveikė vėliau negu pats suvokiau savo veiksmus. Priėjęs prie merginos,suimiau jos plaštaką į savają. Ji trumpam  pakėlė akis į mane, šyptelėjus ištraukė ranką,sunerdama mūsų pirštus. Man tai sušiktai labai intymu!
-Ne,aš per tris vakarus uždirbu gerai Niall plius mano arbatpinigiai geri. Tačiau aš gan prabangiai dabar gyvenu pas jus. Nors tiesa pasakius dar nemokėjau,Louis sakė,kad nuoma renkat penkioliktą mėnesio dieną. Tad pagal mano skaičiavimus tai bus šį sekmadienį.
-Aš sumokėsiu tavo dalį katyte.
Greisi garsiai nusijuokė vėl keldama galvą į mane.
-Ne ne Niall,aš susimokėsiu,pinigų aš turiu.
-Man nesunku.
-Niall! Draugai nemoka už draugus nuomos mokesčių.
Durnas! Mes gi draugai, kodėl ji turėtų priimti mano siulomus pinigus? Draugai už draugus nuomos nenoka,Harry už mane nuomos nemoka,tuo labiau Louis ar Liam.Aš už ją galėčiau mokėt tik jei ji būtų mano mergina,tačiau ji nėra. Kas tempė mane už liežuvio jai tai pasiulyt?
-Niall,o ar tu nedirbi?          
-Dirbu,tačiau aš viską atlieku internetu,tad man nereikia sedėti ofisuose ar kažkur.
-Na tai skamba šauniai.
Greisi norėjo ištraukt savo ranką iš manosios bandydama įeiti į gėlių parduotuvę,tačiau aš ją suspaudžiau dar stipriau. Ji nesipriešino,tik tyliai prunkštelėjo.

If you don't then who will,love?حيث تعيش القصص. اكتشف الآن