52.

1.2K 62 1
                                    

Priglaudžiau merginą prie stiklinių dušo durų. Greisi nagais įsikibo į mano pečius,pašokusi apsiviniojo kojomis klubus.  Jos rankos stipriai glaudė mano galvą prie savosios,tuo tarpu manosios tvirtai laikė ją už užpakaliuko. Nežemiška aistra degė mūsų abiejų kūnai,bučiniai buvo godus,deginantys, tačiau netikslūs,kur papuola.
-Niall...
Sukąndusi mano smakrą Greisi suinkštė.
-Tuojaus mažute. Nulipk nuo manęs.
Mergina nušoko nuo mano klubų,tačiau lūpų neatitraukė. Kai pats šiektiek atsitraukiau,Greisi net suurzgė sukąsdama savo lūpą. Iš kur ta žvėriška aistra,pas mergina kuri vos bepakilo laiptais iki buto?
-Mažute,pasiutai?
-Neerzink manęs vėl Horan.
Priglaudusi delnus prie mano krūtinės Greisi,stumtelėjo mane prie sienos  pradėdama godžiai bučiuoti mano lūpas. Jos rankos smarkiai spaudė mano kūną,o vienu delniuku ji tvirtai suimė jau pilnai pasiruošusį penį.
-Mažute.
Sunkiai gaudydamas ora ištariau,ją nustumdamas į šalį. Apsukau tobulą jos kūną,ji atsiremė delnais į šlapią sieną išriesdama užpakaliuką. Nieko nelaukdamas vienu judesiu ją užpyldžiau. Greisi suinkštė,pradėdama judėti drauge su manimi. Smarkiai suėmęs jos liekną liemenį,gan grubiai ir  smrakiai ją atakavau. Mergina pasukusi galvą per petį,per šiektiek nuleistas blaktienas stebėjo mane. Jos kūnu tekėjo vanduo,visiškai šlapi plaukai buvo susigarbanoję,ji sukąndusi lūpą inkštė. Pasilenkęs bučiavau jos nugarą,per visą didžiulį randą.
-Niall!
Greisi sucypė,prieš jos kūnui įsitempiant. Ji nebesugebėjo išsilaikyti,jos delnai slystelėjo per sieną,vos spėjau ją sugaut. Priglaudęs jos virpantį kūną prie savęs,pasidaviau taip ilgai lauktam malonumui,net nesureguodamas kur. Šūdas!
Padėjau Greisi apsirengti,ji visiškai nuvargusi,bet šypsosi.
-Turbūt miegosiu iki trečiadienio.
Sukikenusi ištarė,kai mes sugrįžom į kambarį.
-Ne nemiegosi mažute,aš tave prikelsiu.
-Mhmhm...
Numetusi chalatą ant kedės,ji atsigulė į lovą.
-Ateik.
-Ateinu princese.
Atsiguliau šalia jos,merginos mažos rankutės tvirtai įsikibo į mano ranką,švelniai priglausdama lūpas. Nepraėjo turbūt ir pora minučių,kai Greisi pradėjo kvėpuoti ramiai,ji užmigo. Dar kiek laiko palaukiau įsitikindamas,kad ji miega.
Pakilau iš lovos,apsirengęs,pasėmiau telefoną,mašinos raktelius ir piniginę. Švelniai pabučiavęs miegančią merginą,palikau kambarį.
Išėjęs iš vaistinės,vos neatsitrenkiau į vaikiną. Tai tas vaikinas. Tas pats,dėl kurio mane paliko Kerol. Mūsų žvilgsniam susitikus,jis tik kreivai šyptelėjo dingdamas žmonių minioje.

***Kerol pov***

-Kerol,tu nepatikėsi ką buvau sutikusi.
Sintija vos įžengusi į butą ištarė. Užmerkiau akis,bandydama ignoruoti galvos skausmą. Kaip šūdinai jaučiuosi,reikėjo vakar daug šampano išgerti,kad naturaliai elgčiausi su tuo šlykščiu seniu. Bet jo dovanos,ir teikiami pinigai,tikrai atperka kelias sekso naktis su juo.
-Nerėk Sintija. Ką jau tokio sutikai?
-Pameni Louis?
-Kokį Louis?
-Na ta,Niall draugą. Tą labai seksualų.
Kaip aš galėčiau pamiršti Louis? Jis buvo pirmasis,kurį prieš kelis metus buvau nusižiūrėjusi,dėja man kažkodėl nepavyko. Tik tada atsirado Niall,kuris šitaip mane pamilo.
-Beabejo.
-Na tai jo seserį.
-Tai,kad ji vaikas.
-Ne ne Kerol,dabar visa merga. Tai va,ji gyvena pas vaikinus bute. Na leidžia vasarą čia.
-Tai kas?
Jezus ji mane ir nervina ir erzina ir man labiau pradeda galvą skaudėti nuo jos.
-Tas,kad tavo gražusis blondinas Kerol,gyvena tame pačiame bute.
-Jezus Sintija žinau!
-Su mergina.
-Ką?
Pašokau iš lovos,jau nusispjaudama į galvos skausmą. Kaip tai Niall gyvena su mergina? Vienam bute? Ta prasme?
-Ką girdėjai. Prieš tai ta mergina tik nuomavosi kambarį pas juos bute,o dabar gyvena viename kambaryje su Niall.
-Tai jie pora?
-Taip išeina Kerol.
-Ne,nebus. Aš tau prisiekiu. Ta merga nebus su Niall. Kas ji tokia?
-Žinau,kad jos vardas Greisi.
Neramiai vaiksčiojau po kambarį,kramtydama lūpą. Koks šūdas! Man reikia susigražinti Niall,o čia kažkokia merga trinasi šalia jo.
Ne ne ir dar kartą ne!
-Sužinok tos mergos pavardę Sintija.
-Kaip?
-Dėl dievo meilės,kaip nori! Paklausk Lottės ar dar ko,man reikia pavardės. Ji nebus su Niall,patikėk manimi. Aš ją pati nustumsiu šalin.

If you don't then who will,love?जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें