15

1.5K 72 0
                                    

-Max paleisk!
-Greisi,kiek ilgai dar čia laužysies? Ką čia vaidini?
-Max.
Tiek tespėjau išgirsti,išlindęs iš po kampo pastebėjau vaikiną laikantį prispaudus Greisi,jis ranka laikė uždengęs jos burną,kol jo lūpos bučiavo merginos kaklą.

***Greisi pov***

Max tvirtai laikė mane prispaudęs prie sienos,jo didžiulis delnas uždengęs man burną. Aš negaliu net pajudėti,vaikino lūpos pradėjo čiulpti mano kaklą.
-Turi tris sekundes paleisti merginą.
Niall pykčio perpildytas balsas,nuskambėjo menkai apšviestam kolidoriuje. Negalėdama pasukti galvos,tik akimis mačiau jį,tačiau to užteko įžiurėti jo perkreiptą veidą,iš įsiučio degančias akis, su velniška galia suspaustus kumsčius.
-Nyk iš čia,ne tavo reikalas.
-Blogas atsakymas.
Lyg sulėtintam filme stebėjau,kai Niall žengia link Max,iš visų jėgų jį stumdamas į sieną. Vaikino galva trenkėsi į kietą betoną,tyliai nusikeikęs jis atsitiesė,bandydamas trenkti Niall,tačiau šis sugavo jo kumštį,koja smogdamas vaikinui į šoną. Šiam susvyravus Niall pasuko galvą į mane,tuo metu Max atsitiesęs trenkė iš kumsčio jam į žandą,praslydęs kumštis kabino lūpą,ją praskeldamas.  Sucypiau iš baimės,bandydama prie jo prieiti.
-Nesikišk Greisi.
Piktai suburbėjęs jis iš visų jėgų spyrė katik jam trenkusiam vaikinui į pilvą. Šis suinkštęs sugriebė už jo nukrisdamas ant žemės,Niall dar sykį iš kojos smūgiavo šį kartą jam į galvą.
-Niall.
Padėjau ranką jam ant peties,jis iš inercijos pasisuko suspaudęs kūmštį,pamatęs mane atleido jį.
-Greisi.
-Viskas tvarkoje,einam. Aš tau padėsiu susitvarkyti,palik jį.
Šiektiek pagalvojęs jis linktelėjo galvą,suėmusi jį už riešo,nusivedžiau į personalo tualetą,užrakindama duris.

***Niall pov***

Greisi švelniai suėmusi mano ranką,pasodino ant neaukštos spintelės. Iš stalčiaus šalia kriauklės išsitraukė skiautelę medžiagos,sudrėkindama ją šaltu vandeniu.
-Pakelk galvą.
Kylstelėjau galvą į viršų,susitikdamas jos akis.Mergina neskubėdama,lėtais judesiai pradėjo valyti mano kraujuojančią lūpą.
-Ar tau viskas gerai?
-Taip Niall,ačiū. Tačiau nereikėjo,tave galėjo sužeisi.
-Tai tave galėjo sužeisti Greisi. Kas jis toks?
-Paprastas klientas,nuolatinis būdavo gan mandagus,tačiau kas jam šiandieną atsitiko,nesuprantu.
Klausiau jos tylaus balso,kol ji visdar valė mano lūpą. Nesusilaikiau,ištiesęs rankas apglėbiau ją per klubus,išpradžių Greisi pasimetė,bet vėliau tik nusišypsojo.
-Viskas.
-Ačiū.
Ji nesitraukė nuo manęs,aš jos nepaleidau. Mergina pirštų galiukais perbraukė man per kaktą,pataisydama išsitaršiusius plaukus.
-Ar vyksi namo?
-O tu?
-Negaliu,aš dirbu.
-Liksi čia po visko kas atsitiko,Greisi?
-Neturiu pasirinkimo.
-Gerai,tada ir aš. Palauksiu tavęs.
-Nereikia,pasilinksmink.
Ji pasimuisčius ištrūko iš mano glėbio,nusiplovė rankas.
-Išeidamas užtrenk duris.
Dar kartą žvilgtelėjus į mane ištarė.
---
Kai grįžau į salę,visi vaikinai jau sedėjo su šio vakato panelėm. Pamatę mane prasižiojo,atsisėdęs prie stalo užsiverčiau stiklą viskio,susiraukdamas,kai deginantis skystis pradėjo griaužti gerklę.
-Kas tave šitaip pagražino Naileri?
-Nesusipratimas.
Akimis permečiau staliukus,tačiau tų trijų vaikinų jau nebebuvo.

***Greisi pov***

Išsisukusi nuo klausimų,kur buvau dingusi ir ar nemačiau Max,visą likusį darbo laiką kuo labiau stengiaus vengti naujų klientų ir nebeapsėmiau stalelių. Visus atiduodama Kamėjai,kuri zujo kaip bitė. Kartais pareidavo pikta ir bambėdavo,tačiau grįžusi nuo vaikinų stalelio visada šypsodavosi ir nenustodavo kalbėti apie Niall.
Stovėdama prie baro,išlydėdavau kiekvieną vaikiną akimis,kol galiausiai liko tik Louis ir Niall. Su viltimi žiurėjau,kaip žydraakis sėdi be poros,tačiau penkiolikai minučių dingusi pagalbinėse patalpose,spėjau pamatyti kaip jis išeina paskui rausvaplaukia panelę.
Trečią valandą klubui užsidarius,pasibeldžiau į vadybininko duris jas lėtai praverdama.
-O Greisi,užeik.
-Endriu,turiu prašymą.
-Taip?
-Ar negalėčiau pasiimti rytoj laisvo vakaro?
Jis suraukė antakius,pasiknisęs popieriuose permetė akimis rytoj dirbančių merginų vardus.
-Greisi,ryt šeštadienis,gali būti daug žmonių. Bet velniai nematė,tu geriausia šio klubo mergaitė,klientai labiau pasiilgs. Ar kas atsitiko?
-Ne ne,tiesiog reikia.
-Na turėkis,bet ketvirtadienį kaip visada.
-Žinoma Endriu,ačiū ir iki.
-Iki Greisi.
Palikau jį vieną,iš spintutės susirinkau visus arbatpinigius,persioviau batus. Noriu pabūt ramiai,ryt vaikinai vėl išvyks į klubą,galėsiu pabūt viena ir apmastyti galimybę palikt londoną. Čia pradedu klimpti į jausmus JAM,ir tai sukels tik bėdų. Vos pravėriau klubo duris vedančias į lauką,tvirta ranka sugriebė man už riešo.
-Greisi.

If you don't then who will,love?Where stories live. Discover now