15

1.2K 47 49
                                    

Kies jou favoriete jurk aan het einde van het hoofdstuk!

--------

De vrijdagochtend werd ik al erg vroeg wakker. Het zonnetje scheen door de ramen, en naast me lag Laura nog lief te slapen. Snel maakte ik een foto ervan, en zette hem op mijn snapchatstory. 

'Ons bruidje ligt nog lekker te genieten van d'r leven als vrije vrouw'

Vervolgens checkte ik mijn andere berichten nog even, het waren er voornamelijk van de ceremoniemeester, een vriendin van Laura, over hoe laat we klaar moesten staan voor het ontbijt. Aangezien ik met Laura op de kamer sliep, moest ik ervoor zorgen dat Laura niet vóór het ontbijt al achter liep op schema. 

Toen ik uit ons heerlijke, warme bed wilde stappen, ging mijn geluidje van snapchat af. 

'Shit.' mompelde ik in mezelf. 

Laura werd langzaam wakker, en wreef in haar ogen. 

'Goedemorgen lief bruidje van me, vandaag wordt de mooiste dag uit je leven!' fluisterde ik lief, terwijl ik naast haar in bed kroop. 

'Hmmm, wat was dat geluid?' vroeg ze met haar ogen nog dicht.

'Oh, mijn telefoon, ik kreeg een snap van....' antwoordde ik terwijl ik mijn telefoon van het nachtkastje viste, 'je broertje...'.

'Mijn broertje? Jullie hadden toch ruzie? Dat zei hij!' riep ze hard.

Laura was meteen wakker en zat al aan mijn lippen vast gekluisterd. Nu kon ik er niet meer onderuit.

Ik vertelde haar over het gesprek dat ik gisterenavond nog met Kaj had gehad. We hadden gisteren eigenlijk de hele dag elkaar ontweken, maar we wisten allebei dat we dat niet wilden. Na het eten hadden we samen in de tuin gepraat, en hadden we allebei onze excuses aangeboden. Ik had Bas zijn advies opgevolgd, en aan Kaj voorgesteld of we voorlopig niet beter vrienden konden blijven. Als we dan terug in Nederland nog steeds zulke sterke gevoelens voor elkaar hadden, konden we daar altijd nog een relatie beginnen.

Kaj had verteld dat hij het liever anders had gezien, maar dat dit inderdaad wel het beste was. Hierna hadden we elkaar een knuffel gegeven en was de awkwardheid en boosheid van die dag helemaal weg. En daar was ik super blij mee, en Kaj gelukkig ook, je kon het aan hem zien.

'Dus jullie hebben nog niks?' vroeg Laura verward.

'Nog niks officieel nee, we zien wel hoe het loopt. Straks heeft hij in Nederland helemaal geen tijd voor een vriendin, of heb ik het te druk, en op deze manier worden we beide niet teleurgesteld.' legde ik uit.

'Ja... Eigenlijk is dat wel het beste,ja. Kaj kan af en toe echt niet nadenken over de toekomst, en leeft dan echt per dag. Hij vindt je nu geweldig, en hij heeft nu zeker tijd voor je, maar dat hoeft in Amsterdam niet zo te zijn, nee.' knikte ze instemmend. 

Ik bloosde, Kaj had dus aan zijn zus verteld dat hij me 'geweldig' vond...

Mijn telefoon maakte nog twee geluidjes en haalde ons uit ons gesprek.

'Nou, waar wacht je op, bekijk Kaj zijn sexy ochtendlook!' riep Laura enthousiast. 

Ik bloosde en pakte mijn telefoon. Eerst opende ik de snap van Finn. Het was een filmpje van Kaj, dat zag ik meteen. Ik deed snel mijn geluid harder. Je zag Kaj een struggle hebben met zijn selfie van hem en Finn, die ik waarschijnlijk zo meteen zou zien.

'Hahahaha, kijk hem lastig doen dan!' hoorde je Finn lachen. 'Meneer is aan het kijken hoe hij de beste sexy foto kan sturen naar Loïs, hoor!'
Je zag Kaj nog net naar de camera kijken en 'Gast, wtf doe je?' zeggen tegen Finn. 

ONE NIGHT STAND (BBRAVE)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu