3

1.8K 63 10
                                    


'Hey, kan ik je iets te drinken aanbieden?' probeerde hij boven de muziek te komen.
'Nou, nee,' antwoordde ik, 'ik houd niet zo van one night stands.'
Hij keek me aan met een verbaasde blik op zijn knappe gezicht, hij had geen idee wie ik was. Gelukkig wist ik wel wie hij was.

'Hey, je valt haar toch niet lastig, hè vriend?' zei Bas lachend, die de potentiële vriend van zijn zusje natuurlijk gelijk kwam keuren. Hij sloeg een arm rond mijn schouder.

De jongen deed gelijk een stap naar achteren, mijn broer was namelijk 2.07, en antwoordde op Bas zijn vraag: 'Dat was in ieder geval niet mijn bedoeling.'

Ik schonk Bas een blik die we altijd gebruikten als hij me moest redden uit een situatie. Hij knikte onopvallend.

'Sorry, ik kreeg net al wat te drinken, misschien dat een ander meisje wel in je openingszin trapt?' zei ik tegen de jongen waarvan ik de naam nog steeds niet wist. Ik loog niet, Stijn en Rick waren echt om drinken. Hij keek nog meer verbaasd als eerst, hier had hij niet op gerekend.

Ik draaide me terug naar mijn vriendinnen, die me aankeken alsof ze goud zagen. Bas hield gelukkig zijn arm rond me, zo leek het voor de jongen alsof ik bezet was. Niet dat het er erg geloofwaardig uitzag, aangezien Bas en ik als twee druppels water op elkaar leken.

'Heb je hem nou net afgewezen?' vroeg Willemijn met vol ongeloof in haar ogen.

'Weet je wel niet hoe hot hij is?' riep Julia naar me terwijl ze de jongen nog een keer inspecteerde.
Benthe knikte uitbundig. Ik kon ze niet ongelijk geven: hij was erg hot. Maar nog steeds een gast die aan one night stands deed.

'Hij zit in die boyband die ik heb afgewezen.' fluisterde ik mijn vriendinnen toe.
Hun ogen vielen er nu al helemaal uit.

'Dat verklaart hun kledingstijl wel een beetje, ja.' Julia was de eerste die iets zei.

'Moet je nagaan als je ja had gezegd, Lo. Een hele dag met van die hotties optrekken...' Benthe leek wel even op een andere planeet.

'Jullie vergeten dus wel dat het lied van die clip over one night stands gingen, hè. Dat is ook de reden dat ik hem afwees.'
Ze knikten, ze begrepen nu wel dat ik zo bot tegen hem had gedaan.

'Was ik niet te bot? Had ik ja moeten zeggen op zijn drankje?' zei ik twijfelend.

'Nee Lo, dit is goed. Hij is waarschijnlijk op zoek naar een meid voor vanavond en dat verdien jij echt totaal niet. Maar hij is wel echt...wauw.' Antwoordde Willemijn. We lachten.
  
'Toch voel ik me ergens een beetje een bitch, maar het is goed zo.' zei ik.

'Oké, dit is het plan. Als hij vandaag nog iets meer moeite voor je doet, geef je hem een kans. Sorry, maar zo'n hottie die dan ook nog moeite doet, mag je niet laten schieten, Lo.' zei Benthe.

'Deal.'


---

Oeh, 'de jongen' is nog niet bekend! Misschien is het nu duidelijker wie het kan zijn? Wie denk én hoop jij dat het is? Laat het weten in de comments. VOTE!


ONE NIGHT STAND (BBRAVE)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu