4

1.7K 81 3
                                    

'Deal.' antwoordde ik.

'Laat hem maar de eerste stap zetten, hoor Lo. Als hij je leuk vindt, steekt hij moeite in je en als hij opzoek is naar een one night stand vind hij voor jou nog 100 andere meisjes hier.' sprak Julia wijs.

Intussen kwamen Rick en Stijn al terug met ons drinken. Rick gaf mijn m'n cola. Ik was niet echt een drinker, dat was niet goed voor mijn carrière, dus was ik vandaag samen met Rick 'de bob'. Hij had namelijk deze week nog wat conditietesten, en daar moest hij topfit voor zijn. Mijn broer zijn seizoen zat er al op, dus die genoot van zijn welverdiende bier.

Inmiddels was het tijd voor Martin Garrix om zijn set te gaan draaien. Ik en Bas kende Martijn maar al te goed, hij had bij ons in de klas gezeten op de middelbare school in Amstelveen. Bas en Martijn waren nog steeds goede vrienden, waardoor ik hem ook nog wel eens zag. We konden het erg goed met elkaar vinden en spraken regelmatig met de groep af als hij in Amsterdam was.

Tot nu toe stond er een redelijk grote jongen voor me, ik schat zo'n 1.90. Oftewel, ik kon met mijn 1.75 niks zien. Het had me nog niet zoveel geboeid, maar nu Martijn kwam, wilde ik toch graag iets kunnen zien.

Dat was ook het enige verschil tussen mij en Bas, we leken sprekend op elkaar, behalve qua lengte, met Bas zijn 2.07. Mijn broer had me inmiddels al door, en tilde me op zijn nek. Bas hield me stevig vast terwijl Martijn begon met draaien.

Hier kon ik zo van genieten, het leek net alsof ik op een wolk zat. Drankjes, dansjes, vrienden en een lekker zonnetje. Het was perfect zo.

Na een tijdje was Martijn klaar en Bas zette me weer op de grond en liep weer op Benthe af. Ik stuurde Martijn een berichtje dat hij geweldig was en dronk mijn drinken op. Ik maakte nog even snel een foto voor op mijn verhaal op snapchat.

'Lo, je boy kan niet stoppen met naar je te kijken! Sowieso dat hij naar je toe gaat komen!' zei Willemijn lachend.

Julia stond wat te smoezen met Benthe, en ze lachten.
'We moeten even een groepsfotootje maken, ik vraag het wel even aan 'iemand'.' zei Benthe lachend en ze liep weg. Onderweg griste ze mijn telefoon uit mijn handen en liep ze richting de groep jongens en meisjes naast ons. Ik zag de bui al hangen.

Benthe liep op 'de jongen' af en wees richting ons. Hij knikte en lachte.
Jeetje, niet alleen zijn kaaklijn was geweldig, die lach. Waarom dacht ik hier überhaupt aan. Loïs, focus, je vriendinnen gaan je koppelen aan een fuckboy binnen één minuut en dan ben je eraan.

Willemijn trok me inmiddels tegen haar aan en Benthe kwam aan mijn andere kant staan. De foto werd genomen en ik draaide me direct om en begon een gesprek met Stijn, maar Benthe had me al door.

'Lo, kan je even komen?'

Ik hoorde aan haar stem dat ze aan het stralen was. Haar plan liep dus goed. Ik draaide me om, en jawel hoor, daar stond mevrouw met haar fotograaf. De jongen schrok toen hij me zag, maar herpakte zich snel. Hij grijnsde.

'Kan je even je telefoon unlocken? Dan kan je even de foto keuren en ga ik mijn wijn redden voordat Julia hem opdringt.' zei Benthe lachend. Nou, zo hard kon ik er niet om lachen. Ik bekeek de foto, iedereen stond er leuk op.

'Nou, uhm, hij is goed hoor... Bedankt voor het nemen, uhm..?' zei ik.


Dit was té ongemakkelijk, ik moest zelfs blozen. Waarom vroeg ik nou naar zijn naam? Laten we het maar op zijn knappe gezicht steken.

'Kaj, en mag ik vragen hoe deze mooie dame zelf heet?'

---
PAM PAM PAM..... Het is Kaj! Degene die hadden gehoopt op Sam, niet getreurd: Kaj heeft nog heel wat in petto. Blijf dus vooral lezen en stemmen ;)
(Ik heb de naam Loïs niet gekozen vanwege Samuel, maar omdat ik het gewoon een super leuke naam vind hahaha)
Wat denken/hopen jullie dat er nu gaat gebeuren?! Hoe gaat Loïs reageren? Laat het achter in de comments!

ONE NIGHT STAND (BBRAVE)Where stories live. Discover now