31

109 8 0
                                    

                 

                 

„... a tak som sa s tebou chcel prísť porozprávať. Najprv som klopal no neotvárala si. Zvonil som a pár krát som sa ti snažil aj dovolať ale žiadna odozva. Bol som si istý, že si určite doma, bez auta by si sa ani nepohla ako ťa poznám." Zdvihol zrak ku mne a usmial sa, no potom zvážnel. „Vedel som, kde máš náhradný kľúč pretože som ho používal na Valentína. Poobzeral som sa po celom dome a myslel som, že zošaliem od strachu." Chytil ma za ruku a pritiahol si ma k sebe aby som si sadla vedľa neho a on ma mohol objať rukou. „Potom som vyšiel na terasu a zbadal ťa pod vodou. V tom momente som nad ničím iným ani nerozmýšľal." Pritúlila som sa k nemu a položila si hlavu pod jeho rameno.

Sedel opretý o čelo postele a pohľad mu smeroval na druhý koniec izby. Vyzeral naozaj zamyslene. Niekde v jeho očiach som zbadala aj strach, no ako náhle sa vytrhol zo zamyslenia, všetok z jeho očí zmizol.
„Ďakujem." Potichu som šepla.
Zhlboka sa nadýchol a vydýchol a potom mi dal pusu na čelo. „Neďakuj mi, ja som len rád, že ťa ešte mám."
„Lenže bez teba by som tu už nebola." Odtiahla som sa od neho a pozrela mu do očí. „Preto je ďakujem to najmenej čo pre teba môžem spraviť." Priblížila som sa k jeho tvári až tak, že sme boli len pár centimetrov od seba.
Pozorovala som jeho pery a rozmýšľala ako moc mi chýbali. Zašla som rukou do jeho vlasov a on s povzdychom pomaly zavrel oči. Zmenil sa odkedy som ho videla naposledy. Dlhé vlasy mal ostrihané na krátko, no musím uznať, že vyzeral naozaj dobre. Prechádzala som mu rukou vo vlasoch a on držal svoje oči zavreté. Priblížila som sa k nemu a pobozkala ho. Takmer ihneď zdvihol svoju hlavu do vzpriamenej polohy a začal spolu pracovať. Jednu ruku mal položenú na mojom krku a druhú na boku tesne nad zadkom. V bruchu som cítila mravčenie a mala som pocit, ako keby to bolo úplne prvý krát čo sme sa pobozkali. Každou sekundou boli jeho bozky intenzívnejšie. Odlepil svoj chrbát od čela postele a mierne na mňa zatlačil tak, aby som si ľahla. Svoje telo položil tesne nad to moje. Bozkával ma dravo ale mne to vôbec nevadilo pretože som sa ho nedokázala nasýtiť.
Odpojil naše pery a ja som zvraštila obočie na znak nespokojnosti, no keď som pocítila čo robí, na tvár mi vyšiel slastný výraz. Prechádzal mi perami od hora krku až po koniec a ďalej nižšie dole až kým neprišiel k mojim prsiam. Tam sa zastavil a rýchlo odo mňa odstúpil. Pozrela som sa na neho zmätene a posadila sa na posteli.
„Čo sa stalo?" Načiahla som sa za jeho rukou, no on odstúpil ešte ďalej.
„Toto by sme nemali robiť." Zašiel si rukou do vlasov a mierne za ne poťahal.
„O čom to rozprávaš? Prečo by sme to nemali robiť?" Zamračila som sa, no on bol v tvári bledý ako keby videl ducha.
„Myslíš, že by sa Shawnovi páčilo keby zistil, že sa jeho frajerka bozkávala s jeho kamarátom? Pretože podľa mňa by to neskončilo dobre ani pre jedného z nás." Zložil si ruky na prsiach a ja som si iba teraz uvedomila, že som mu nepovedala ako to celé bolo. Pravdepodobne mu to úplne ani nepoviem, no potrebuje vedieť, že so Shawnom nechodím.
Zasmiala som sa nad tým, ako to povedal. „Takže o to tu ide."
„Čo je na tom smiešne?" povedal s úplnou vážnosťou v tvári.
„Poď sem." Nastavila som mu ruku a on ju po chvíli váhania chytil. Pritiahla som ho k sebe a posadila na posteľ tesne vedľa mňa. „Nikdy som so Shawnom nechodila." Usmiala som sa.
„Tomu neverím." Pokrútil hlavou.
„Naozaj. Sme len kamaráti. Prechádzali sme si rovnakým obdobím a to nás zbližovalo no rozhodli sme sa, že je načase prerušiť ten kolobeh." Oprela som si hlavu o jeho rameno.
„A čo bolo potom to v správach a na internete?" pomrvil sa a tak som zdvihla zrak a pozrela sa mu do očí.
„Ľudia si vždy budú prikrášľovať veci, ktoré chcú vidieť inak ako v skutočnosti sú. Ty by si to mal vedieť lepšie."
S ťažkosťou si povzdychol a bolo na ňom cítiť, že mi úplne neverí. Nebola to úplná pravda, no z tej podstatnej časti áno.
„Naozaj?" Nadvihol mi hlavu prstami a zadíval sa hlboko do očí.
„Áno." Mierne som prikývla. Na jeho tvári sa zjavil spokojný úsmev a hneď ma tuho objal.

10 reasons why I hate youWhere stories live. Discover now