Kapitola 35

11.5K 567 52
                                    

Sára

Jeho úsměv poklesne. V tu chvíli mi celým tělem proběhne divný pocit. Z jeho výrazu jsem teda moc nadšená nebyla. Odvrátil ode mě pohled a začal se rozhlížet kolem. Můj pohled se zastavil na rodičích a na Michalovi. Všichni na nás nechápavě koukali.

Nakonec mi padl kámen ze srdce, když se ke mně Nik otočil a tvrdě mě políbil na ústa. Šokovaně jsem tam stála a nevěděla, co se právě teď děje. Odtáhl se ode mě a uchopil můj obličej do dlaní.

,,Vše to spolu zvládneme. Já ti pomůžu, " přesně tohle jsem chtěla slyšet. Uleví se mi hned potom, co to vysloví. Pevně ho objemu a pošeptám mu, že ho miluji. Věděla jsem, že je tohle ta nejlepší věc, kterou jsem kdy udělala.

,,Kdy jim to řekneme?" Zeptá se s úsměvem. Kouknu se na ně a pak znovu na Nika.

,,Později. Nevím, jak by reagovali rodiče, kdyby zjistili, že jsem těhotná, " řeknu a pak ho políbím.

Mohla jsem říct, že teď jsem opravdu šťastná. Mám manžela, kterého miluji a čekám jeho dítě. Pane bože! Ani jsem nemohla uvěřit, že už jsem vdaná a že mám manžela. Nebudete tomu věřit, ale je to opravdu divný pocit.

Oba jsme se odebrali za rodiči a dali si spolu společnou večeři. Bylo sice divné se brát takhle pozdě, ale věřte nebo ne, v noci s těmi všemi světýlky, to bylo neskutečný.

Lepší svatbu jsem nemohla mít. Při večeři jsem to chtěla říct rodičům, ale radši jsem nic neřekla. Řeknu jim to v pravý čas.

Poté co jsme se navečeřeli, naši odešli a já s Nikem jsme šli nahoru do pokoje.

,,Obleč si něco,  " přikáže mi.

Nechápavě se na něj podívám: ,, A to proč?" zeptám se a on si povzdechne.

,,Uvidíš. Jen si obleč něco sexy a pojď."

Odejdu do šatníku. Obleču si bílé koktejlové šaty a k tomu bílé lodičky. Trochu se domaluji a připravena si stoupnu před Nika. Hladově se na mě podívá. Pozoruje mě jak hladová šelma svou kořist.

,,Až dojedeme, tam, kam jedeme, ty šaty z tebe strhnu, " zavrčí a já se usměji. Je tak sladký, když je nadržený

,, Ani náhodou, jsou nové. Něco se jim stane a budeš mi kupovat nové, " poznamenám a pomalými krůčkami jdu až k němu. Omotám ruce kolem jeho krku a smyslně ho políbím na jeho plné rty.

Políbí mě na nos: ,, Jdeme?" Zeptá se a já s úsměvem kývnu. Zvedne mě do náručí a já se zajíknu. Já toho blázna miluji.

,,Já chodit umím, " poznamenám pobaveně a on se usměje.

,, Jo jenže, až mi ztloustneš, tak tě asi už nezvednu, tak si to chci užít."

Poté co to řekne, ho praštím do ramene: ,, Hele, jako já nebudu tlustá, " řeknu a on se zahihňá.

,,Pro mě budeš vždycky krásná, i když budeš mít pár kil navíc. A navíc těhotná budeš ještě roztomilejší, " řekne, čímž mě donutí se usmát.

Políbím  ho na tvář a pošeptám mu, že ho miluji. Když stojíme u dveřích, jeho rodiče se na nás usmějí. Odnese mě až k autu a pak se vrátí zpět. Vůbec nevím, kam jedeme a jsem úplně napjatá. Nasednu do auta a čekám, až vyjde Nik. Jenže dlouho se neukazuje. Najednou vyjde ze dveří i s našimi kufry.

Naloží je do kufru a poté si sedne do auta. Zvědavě se ho znovu zeptám, kam jedeme, ale ani teď mi nechtěl odpovědět. Zhluboka jsem se nadechla a udělala si pohodlí.

,, Je to daleko?"Zeptám se a on se zasměje.

,,Ani ne. Lásko, je to překvapení, tak si udělej pohodlí a třeba spi, já tě pak vzbudím," řekne a pohladí mě na tváři.

Jsem opravdu šťastná. Kdo by řekl, že s ním nakonec skončím. Nakonec se na něj naposled usměji a pak usínám.
***
,, Kotě, vstávej, " řekne Nik šeptem a jemně mě hladí po tváři. Zabručím a pak těžce otevřu oči. Rozhlednu se kolem. Uvidím před sebou krásný velký dům. Má prosklené zdi a vypadá velice moderně. Zářivé se na něj usměji a pak vylezu z auta

,, Co tady děláme? "Zeptám se a otočím se na něj. Sleduji ho jak jde ke mně.

,, To je náš nový dům, " řekne a políbí mě. Nevěřícně se znovu kouknu na ten nádherný dům a pak znovu na Nika.

,, Já tě tak miluji, "řeknu a vášnivě ho políbím. Naše jazyky se propletou a náš polibek se stane naléhavým.

Náhle se ode mě odtrhne: ,,Tohle si necháme, až budem v posteli, " zavrní a já naštvaně zabručím. Široce se usměje a políbí mě na nos.

,, Tak pojď, ukážu ti náš dům, "znovu mě bere do náručí a vede až k domu. Otevře dveře a já pak žasnu před tou krásou. Je to opravdu dokonalý.

Pustí mě na zem a já se rozhlédnu kolem. Otočím se zpět na něj a usměji se: ,, Ctím se unavená, asi tu svatební noc necháme na zítra, " poškádlim ho.

,, Tak to ani náhodou, kotě. Teď hned si tě odnesu do postele, " řekne a hbitě mě zvedne, přičemž obtočím své nohy kolem jeho pasu.

Začne mě vášnivě líbat a nese mě až nahoru do ložnice. Konečně se ocitneme v naší krásné a nové ložnici, kde mě pomalu položí na postel.

,,Ještě pořád se cítíš unaveně, " zeptá se mezi našimi polibky a já zavrtím hlavou.

,, Strašně moc tě chci!"Zavrním a cítím, jak se usměje.

,, Tak se připrav na to, že zítra budeš celá bolavá."

OMLOUVÁM SE ŽE KAPITOLU PŘIDÁVÁM AŽ TEĎ NEMĚLA JSEM ČAS ANI NÁLADU. JINAK MOC DĚKUJI ZA ÚŽASNÝ KOMENTÁŘE A VOTE FAKT MĚ TO ŠÍLENĚ MOC TĚŠÍ MILUJI VÁS!!! 😍😍💜

Zlý klukWhere stories live. Discover now