Kapitola 2

29.4K 932 33
                                    

Nik

,,Čau Niku, " ozve se za mnou Johnův hlas. Otočím se a s úsměvem ho také pozdravím. Dáme si náš běžný pozdrav a on začne jako obvykle mluvit.

,,Tak co ta kočka, do které jsi vrazil?" Zeptá se a já se uchechtnu.

,, Ona vrazila do mě. A kočka to fakt je, " řeknu a šibalsky se usměji.

,,Na tu rovnou zapomeň, hochu, " odpoví s posměškem.

Zvážním: ,,Dostanu jí, " odpovím a jemu poklesne úsměv.

,,Pochybuji, " řekne a já se šibalsky usměji.

,,Johne, dostal jsem každou. Holka jako ona mi nebude dělat problém, " odpovím a on se zasměje.

,,No, jak myslíš, " řekne a ve mně začne vřít krev. Nesnáším, když o mně pochybuje, ví, jaký jsem, ví, že dostanu každou. Tahle mi povolí taky! Jsem si tím jistý.

Zhluboka se nadechnu a s Johnem se vydáme směrem ke třídě. Celou dobu jsme jako vždy kecali o holkách, autech atd. Avšak během toho všeho jsem pořád myslel na to, jak jí dostanu! Ani na sekundu jsem nezaváhal. Náhle mě z myšlenek vytrhne Alexův hlas.

,,Jdeš dneska na tu párty k Derekovi?" Zeptal se a já se zasmál.

,,Se ještě ptáš? Nikdy jsem jeho párty nezmeškal, " odpovím a se zvoněním odcházím ze třídy.

,,Kam jdeš?" Zeptá se John.

Otočím se: ,, Mám nějakou práci, " odpovím a pokračuji v cestě.

***

Musel jsem se domluvit s Michaelem, jestli nepůjde na tu párty taky. Ten tam nesmí chybět. Je stejný jak já. S ním si rozumím nejvíc z celé party. Poté, co jsem se s ním domluvil, jsem šel za Derekem. Abych zabil zbytek času. Celý den utíkal tak strašně pomalu, vše se tak děsně táhlo. Ale u Dereka mi to utíkalo rychleji. Mluvili jsem o běžných věcech, jako jsou holky, auta atd. Když už konečně nastane večer a party se rozjede, začnu pít a svádět holky okolo. Ale pak jí uvidím a šibalsky se usměji.

Sára

Když přijedeme na párty, oba vystoupíme z auta. Rozhlídnu se kolem. Všude je plno studentů ze školy. A i některý lidi, který vůbec neznám. S Michaelem vejdeme dovnitř. V domě je nehorázně nakouřeno. Vůbec se tu nedá dýchat. Chci si dojít pro pivo, ale v tom mě Michael chytne za ruku.

,,Kam jdeš?" Zeptá se.

,,Jdu si pro pivo. A je mi osmnáct let Michaele, nemusíš mě hlídat jak malý dítě!" Upozorním ho a odcházím. Procházím mezi těmi lidmi a snažím se mezi nimi procpat. Oddychnu si, když se konečně dostanu ke stolu s pivem. Jedno si beru a odcházím se nadýchat čerstvého vzduchu k bazénu. Možná bylo lepší zůstat doma, asi bych se nudila stejně.

Najednou mě někdo chytne zezadu kolem pasu. Šíleně se leknu a prudce se otočím. Srdce mi prudce bije. Co tady dělá ten debil! Jakoby nestačilo to ve škole. Konečně se vzpamatuji ze šoku a všímám si, že mě pořád drží kolem pasu a já se ho držím za ramena. Okamžitě se od něj odtrhnu a zatnu zuby.

,,Pitomče!" Procedím mezi zuby a projdu kolem něho ke stolu s občerstvením. Potřebuji ten stres z něho zajíst. Ten jeho vysmátý výraz mě tak neskutečně štve! Vezmu si ze stolu další kelímek s pivem a napiji se. Většinou moc nepiji, ale v jeho blízkosti jsem nesvá, takže potřebuji trochu víc alkoholu. Ze stolu si vezmu jednohubku a vložím si ji do úst.

No není to nic moc, ale alespoň zajím ten stres.

Znovu se napiji piva a v tom se za mnou ozve: ,,To vždycky tak piješ ?" Zeptá se a já protočím oči v sloup.

Otočím se k němu: ,,Hele, něco si ujasníme, nemám tě ráda. Tak odprejskni, " řeknu hruběji a vrátím se ke svému pití. Najednou uslyším smích.

,,Pročpak ? To jsem tě tak urazil, když jsem řekl, že máš hezkou podprsenku? Protože to byla pravda kotě, " řekne tím svým sexy svůdným hlasem a já začínám tát. Znovu otočím pohled na něj a zhluboka se nadechnu, pevně skousnu čelist a odcházím pryč. Tokový pitomec! Egoistický nafoukaný debil! Kruci! Naštvaně jdu za Michaelem. Přijdu k němu a poklepu mu na rameno.

,,Chci jít domů, " řeknu a on se nechápavě podívá.

,,Proč? Stalo se něco?" Řekne starostlivě a já se uklidním.

,,Ne, jen se nudím, tak mě prosím odvez domů, '' řeknu znovu. Nadechne se a kývne hlavou. Oba poté odcházíme pryč, ale ještě než odejdeme, na Michaela zavolá ten zatraceně známý hlas. No to snad ne! Otočím se společně s Michaelem a znovu čelím tomu protivnému nafoukanci. Založím si ruce na prsou a sleduji ho.

,,Čau Michaele, " řekne a otočí pohled na mě.

,,Čau Niku. To je moje sestra Sára," představí mě a Nik se šibalsky usměje.

,,Já vím, už jsme se seznámili, " odpoví arogantně a já se musím podívat jinam, abych ovládala svůj vztek vůči němu.

Něco na něm je, i když mě tak štve, tak mě i zároveň nesmírně vzrušuje. Tyhle pocity jsem ještě k nikomu neměla, a proto se okamžitě vzpamatuji a bouchnu do Michaela.

,,Tak jdeme ?!" Zeptám se a on kývne. Rozloučí se s Nikem, který se poté podívá na mě a věnuje mi ten svůj sexy úsměv, po kterém znovu taji. Konečně od něj odtrhnu oči a odcházím společně s Michaelem pryč.

DOUFÁM ŽE SE VÁM MŮJ NOVÝ PŘÍBĚH LÍBÍ. BYLA BYCH RÁDA ZA KOMENTÁŘE A VOTE ABYCH VĚDĚLA JESTLI SE VÁM LÍBÍ NEBO NE A JESTLI TO MÁ VŮBEC CENU PSÁT :) PS: ZAČALA JSEM PSÁT POKRAČOVÁNÍ VÝKUPNÉHO TAK DOUFÁM ŽE BUDETE STEJNĚ NADŠENÍ JAK U PRVNÍHO DÍLU :)

Zlý klukWhere stories live. Discover now