Kapitola 9

18.2K 699 8
                                    

Nik

Jen z pohledu na ni mi zase stojí, děsně jí chci! Ale musím se od ní držet dál, což bude těžké. Sedne si k baru a já jí hladově pozoruji. Musím se držet, nesmím nic zkoušet. Pevně semknu čelist a napiji se bourbonu.

Sleduji jak jde ke mně:  ,,Pojď tančit, " řekne, chytne mě za ruku a tahá mě na parket. Když se kolem mě začne vrtět, ztuhnu. Tohle vážně nedám, ale abych pravdu řekl, když je opilá, je ještě víc sexy. Bože! Tohle se mnou ještě žádná nedělala, mám ho děsně tvrdého.

Potřebuji to! Teď hned! Náhle mě chytne kolem krku.

,,Jsem děsně nadržená, " zavrní mi do ucha a mě to vzruší ještě víc. Poté mě posadí na židli, nakloní se ke mně a svůdně si skousne spodní ret. Ukazováčkem mi projede přes bradu a pak se ode mě odtáhne. Ona si se mnou snad hraje. No po pár panácích, až mi bude jedno, že jí ohnu, tu hru můžeme hrát oba. Zvednu se a dám si další panák bourbonu. Po čtvrtým jsem už dost v náladě.

Tak a hra začíná. Šibalsky se usměji a jdu k ní.

,,Vím, o co se snažíš, " pošeptám jí a ona se šibalsky usměje.

,,Jo a o co brouku?" Řekne hravě.

,,Chceš mě, " odpovím sebejistě a ona se uchechtne.

,,Nějak si fandíš, " zasměji se, chytnu jí kolem pasu a přitáhnu si ji blíž k sobě, zhluboka oddychuje. Okamžitě poznám, že jí to vzrušilo a tak jí začnu jezdit rukama po těle. Skousne si ret a odtáhne se.

,,Jestli mě chceš dostat, budeš se muset snažit víc, " řekne a s úsměvem odchází k baru za kámoškama.

Děsně mě frustrovalo, že mi odolala. Byl jsem opilý a dost nadržený, takže i když jsem si řekl, že se od ní musím držet dál, teď to neplatilo, protože jediný, co jsem teď chtěl, bylo jí píchat. Sebral jsem se a šel jsem k ní. Vzal jsem jí kolem pasu, lekla se a já ji hned uklidnil.

,,Nechtěla by jsi ke mně domů, kotě?" Pošeptám jí svůdně do ucha a ona se sladce usměje.

,,Brzo mě zveš k sobě domů, " odpoví a já se široce usměji.

,,Vzhledem k tomu, že jsem opilá a tak nějak mi je už vše jedno, tak se přiznám, " dodá a já zpozorním, ,,chci, aby jsi mě šukal Niku, " řekne nadrženě a hladově zároveň.Pevně semknu čelist.

,,Ale líbí se mi, jak jsi frustrovaný z toho, že ti nedám," pokračuje a s šibalským úsměvem mi projede rukou přes hruď až k rozkroku, Ale ještě než mi tam zajede, tak se zastaví. Přestane a já se na ní mučivě podívám.

,,Líbí se ti to?" Zeptá se a já se se v tu chvíli naštvu. Kruci! Chci jí pořádně ošukat! A když tak provokuje, tak to udělám tady a teď! Popadnu jí za ruku a vedu jí ven z baru. Vyjdeme ven a okamžitě nás smáčí déšť, otočím se k ní, tváří se vyděšeně.

Okamžitě mi to připomene tu noc. Noc, v kterou jsem udělal něco, za co se stydím a nikdy si neodpustím to, co jsem udělal. Připomíná mi tu dívku, ale byl jsem opilý, přesně si nepamatuji, jak vypadala, byla tma.

Pustím jí a odstoupím od ní:  ,, Promiň," omluvím se a ona se nechápavě podívá.

,,Za co ?" Zeptá se. Zvednu k ní pohled.

,,Za to, že jsem tě vytáhl ven," ona se uchechtne.

,,To nevadí, alespoň jsme sami, " zavrní a rukou mi zajede do mokrých vlasů. Přiblíží se ke mně, skoro se dotýkáme nosy. Poté si skousne spodní ret a konečně řekne větu, kterou jsem chtěl tak dlouho slyšet.

,, Ošukej mě, jak nejlíp to umíš!"

Zlý klukWhere stories live. Discover now