Kapitola 14

18.1K 658 8
                                    

Sára

A kruci, pan O'connell odchází, takže ten maniak vedle mě, mě zase začne svádět. A stejně je divný, že vytáhne mobil, někomu napíše a najednou se ozvou rány z venku a učitel odejde.

 Podezíravě se na něj kouknu:  ,,Hádám, že není náhoda, že odešel, " řeknu a on se ďábelsky usměje.

,,No, kdyby tu pořád byl, nemohl bych udělat tohle, " jakmile to dořekne, popadne mě a položí na učitelský stůl. Začne mě vášnivě líbat, neměla bych chtít, aby mě líbal, ale opak je pravdou. 

Náš polibek se prohloubí a naše jazyky se proplétají. Bylo to tak vzrušující ležet na učitelským stole a muchlovat se na něm s ním. Najednou mi strhne blůzku, což mě vyvede z míry. Odtrhne se od mých rtů a prudce mě posadí. Miluji, když je tak drsný. 

Neskutečně mě to vzrušuje. Hladově mě pozoruje jako tygr svou kořist.

,,Chci, aby jsi mi ho konečně vykouřila, " řekne toužebně a já ucítím tu známou slastnou bolest v klíně. Ach bože, jak já mu ho chtěla vykouřit. A taky to teď udělám! Slezu ze stolu a kleknu si před něj, pomalu mu sundávám kalhoty a u toho se koukám na jeho nedočkavý výraz. 

Poté mu sundám i boxerky, když uvidím to jeho obří péro, má touha ho mít v puse se zvětšuje. Usměje se, když uvidí můj výraz.

,,Do toho kotě, " řekne šibalsky a já mu jazykem začnu kroužit kolem špičky. Jeho zasténání je pro mě jako elektrický náboj. Vezmu ho celého do pusy a začnu mu ho hezky kouřit. 

Jela jsem sem a tam a u toho různě kmitala jazykem. Tempo jsem pomalu zvyšovala, až mě najednou chytl za vlasy a uvedl si vlastní tempo. V tu chvíli jsem opravdu nepřemýšlela hlavou, jediný, co mě pohánělo, byla touha a vášeň, kterou jsem mohla rozdávat. 

Po chvíli ucítím teplou tekutinu v puse a Nik hlasitě zasténá. Zvednu hlavu k němu, ten jeho výraz je k nezaplacení. Pomalu si stoupnu a utřu si pusu.

,,Byla jsi úžasná," pochválí mě a poté mě znovu začne hladově líbat.

,,Chci tě šukat kotě!" Procedí nadrženě mezi zuby. Jeho slova ve mně vyvolají příšernou nadrženost. 

Znovu jsem ucítila tu slastnou bolest v klíně. Chtěla jsem, aby mě ošukal, tady a teď. Bylo to nejspíš pitomý, ale nemohla jsem se ovládat, touha byla silnější. Znovu mě posadil hbitě na stůl a začal mi rozepínat kalhoty. Poté mi je strhl dolů, čímž se na chvíli odlepil od mých úst a já se znovu mohla pořádně nadechnout. 

Oba jsme byli jak hladoví vlci, kteří chtěli dostat svou kořist. Myslela jsem jen na to, jak ho chci mít v sobě. Najednou mi strhne triko a začne mi toužebně líbat krk a poté i každý kousek mé kůže. Zalapala jsem po dechu. Bylo to pro mě jako euforie. Jeho polibky do mě valily elektrický proud, který ve mně vyvolával chtíč.

Znovu se přesune k mým rtům a jednou rukou mi začne sahat pod lem kalhotek. Poté mi je odhrne na bok a pronikne do mě dvěma prsty. Hlasitě zasténám. 

Začne se ve mně hýbat, přičemž začnu pravidelně vzdychat. Náhle přestane.

,,Jsi připravená na pořádný šukec?" Zeptá se chtivě a já bez váhání kývnu. V ten moment, když ho konečně do mě chce vrazit, se z chodby ozvou zvuky. 

Oba sebou trhneme. Okamžitě nám dojde, že se vrací učitel. Rychle jsem slezla ze stolu a začala si oblékat kalhoty.

,,Do prdele!" Zakřičí Nik naštvaně a natáhne si zpět boxerky a kalhoty. Mezitím si já oblékám triko, hlasy se však přibližují, proto rychle popadnu svojí blůzku a sedám si zpět do lavice. Nik si poté sedá také.

Začnu si zapínat knoflíky u blůzky, když se však náhle otevřou dveře a vejde do nich pan O'connell s dalšími třemi kluky. Okamžitě jsem poznala, že jsou to Nikovi přátelé. 

Učitel se na nás podezíravě koukne,zřejmě si všiml jak jsme oba zpocenína já stále zrychleně dýchala. Jedním koutek oka se kouknu na Nika, který pana O'connella propichoval očima.

Najednou se jakoby proberu. Znovu začínám normálně uvažovat. Zatraceně, jak jsem mohla dopustit, nechat ho zajít tak daleko! Vždyť, kdyby nepřišel pan O'connell, byla bych jen další holka, kterou by ošukal. Někdy jsem fakt pitomá.

Učitel si povzdychl: ,,Můžete jít, " řekne a v tom se oba zvedáme ze židlí. Projdu kolem pana O'connella, když mě však zastaví.

,,Slečno Clarková, byl bych rád, kdyby se to už neopakovalo, " řekne a já jen provinile kývnu.

Poté odejdu z učebny a s Nikem jdeme v tichosti ven. Jenže by to nebyl on, kdyby něco neřekl.

,,Chceš to dokončit?" Zeptá se s šibalským úsměvem. 

,, Ne, nechci. Přešla mě chuť," řekla jsem, i když to nebyla pravda. Nepřešla mě chuť na tohohle sexy zlého kluka, budu mít chuť pořád! On se jen široce usmál.

,,Nevěřím ti. No ale já tě stejně dostanu, dříve či později tě ošukám. A mimochodem kočko, jdeme spolu na ten ples. Nechtěl jsem jít, ale ty tam jdeš a vzhledem k tomu, že vím, že ještě nemáš s kým jít, se pro tebe obětuji, " řekne provokativně. 

Co si o sobě sakra myslí? Že budu dělat to, co on řekne? Ani náhodou!

,,Ooo, jak šlechetné, " popíchnu ho,  ,,ale neobtěžuj se, s tebou tam rozhodně nejdu, blbe, " dodám a on se zasměje.

,,Vyzvednu tě v sedm, " řekne a odchází pryč. Zmetek. Tohle mu nedaruji. Chce si hrát, tak fajn!

Zlý klukDonde viven las historias. Descúbrelo ahora