Kapitola 8

19.7K 698 9
                                    

Sára

Po probuzení jsem byla dosti zmatená. Vůbec jsem nevěděla co se děje a kde to jsem. Každopádně mě nejvíce zarazilo uvidět hned pro probuzení Nika. Jak to že tu byl? To mu na mně jako záleží? Na otázky však dokázal odpovědět jen on sám. Když jsem si však za Nikem všimla Joshe, ztuhla jsem. Na povrch vylezly všechny mé pocity. Nechtěla jsem ho tu a jakmile Nik odešel pro mé rodiče, začala jsem mluvit.

,,Co tu děláš?" Zeptám se ho naštvaně.

On si povzdychne a sedne si na židli: ,,Slyšel jsem, co se ti stalo, prostě jsem tě musel vidět, i když vím, že ty mě vidíš nerada," řekne a sklopí hlavu k nohám. Povzdychla jsem si a zatvářila se lítostivě. Řekl to tak smutně, ale věděla jsem, že je to zase jedna z těch jeho her a proto jsem s tím musela něco udělat.

,,Měl by jsi jít, chci být teď sama, než přijdou mí rodiče," řeknu bezcitně, ale uvnitř mě to ničí. Nechtěla jsem na něj být tak hnusná, ale bohužel to nešlo jinak. On jen kývl a odešel pryč.

Najednou byl pokoj prázdný a já si vzpomněla na sen, který jsem měla, když jsem byla v kómatu. Bylo to dost děsivé a tak nějak mam pocit, že se mi to stalo. Nevím proč ale ten les a to všechno, bylo mi to povědomé, až na to bílo a ulice bez lidí. Musela jsem na to myslet, jediný problém byl, že jsem tomu muži neviděla do tváře.

Měla jsem z toho strach, protože v hloubi duše vím, že se mi to stalo. A teď jen myslím na to, kdo byl ten muž ,,Ahoj, zlatíčko," vyruší mě z myšlenek máma, která se mi okamžitě omotá kolem krku, zasténám, protože mě všechno bolí. Matka se omluvně koukne a odtáhne se. Začnou oba mluvit, co se za posledních pár dnů stalo.

Ale já si všimnu, že Nik stojí ve dveřích, a kouká na mě, pousměji se a šeptem mu poděkuji. On jen kývne, usměje se a odejde pryč. Jsem ráda, že tu byl, když jsem byla v kómatu. Rodiče mi vyprávěli, jak tu byl každý den a čekal na to, až se probudím. Bylo to od kluka, který mě chce dostat jen do postele docela milé. Možná není tokový kretén, za jakého ho mám.

Ale to postupem času zjistím sama. Co se týče mého pobytu v nemocnici. Byl dost otřesný, už jsem chtěla domů. Dny ubývaly a já chtěla co nejdříve vypadnout, a když už konečně nastal ten den, byla jsem štěstím bez sebe. Do nemocnice pro mě přijel Michael a odvezl mě domů. Jediný, co mě mrzelo na tom všem, bylo že už se Nik neukázal, ale to je fuk.

Poté, co jsme dojeli domů, mě rodiče uvítali. Dost mě sralo, že mě tak šetřili, jak kdybych byla nějak handicapovaná. Nenechali mě nic dělat, a proto jsem musela na chvíli zmizet z domu. Sice jsem měla obavy že mě nepustí, ale je mi osmnáct, takže si půjdu ven, kdy budu chtít. Šla jsem za mámou a řekla jí ,že jdu ven, samozřejmě byla proti, ale já jí nevnímala potřebovala jsem na vzduch. Oblékla jsem si koženou bundu a šla jsem. Napadlo mě, že půjdu za holkami do baru, dlouho jsem je neviděla, a chybějí mi. Nastartuji auto a odjíždím z příjezdové cesty.

***

Objednávám si další panák whiskey, už jsem dost v náladě, s holkami tancujeme a bavíme se. Dost se mě ptali na to, jak jsem se měla a jestli jsem v pohodě, tyhle otázky vážně nesnáším. Ale mile jsem jim odpověděla, každopádně jsem celou noc myslela na Nika. Z nějakého důvodu jsem měla nutkání ho vidět. Samozřejmě jsem věděla, že ho asi dneska už neuvidím, ale snad ho zítra potkám ve škole. Napiji se z mé sklenky a jdu tancovat k tyči. Sebejistě se usměji, když uvidím jak na mě všichni koukají.

,,Jo Sáro, roztoč to, "vykřikne na mě Elizabeth a já se široce usměji.

Hudba skončí a já udýchaně odcházím z parketu: „Jdu na vzduch, " řeknu Elis a ona přikývne. Vezmu si bundu a odcházím ven.

Pořádně se nadechnu: ,,Sáro?" Ozve se za mnou a já se otočím.

,,Niku?" Řeknu překvapeně a on se šibalsky usměje.

,,Ty si pila?" Zeptá se pobaveně a já nakrčím obočí. To jde na mě tak vidět?

,,Možná, " řeknu šibalsky a skousnu si spodní ret.

Jak já bych ho teď chtěla. Chci, aby se mě dotýkal! Najednou na mě kápne, vzhlédnu k nebi a pak na ně,j oba se usmějeme.

,,Jdeme dovnitř?" Zeptá se a já kývnu.

,,Ukážu ti, jak se pořádně bavit," řekne a mrkne na mě. Jediný, na co jsem v tu chvíli myslela, byl sex. Strašně jsem to chtěla a byla jsem odhodlaná ho i dnes mít a to s Nikem.

Zlý klukOnde as histórias ganham vida. Descobre agora