Kapitola 19

18.8K 696 24
                                    

Sára

,,Michaeli, jsem unavená, promluvíme si zítra ano?" Řeknu a doufám, že řekne "ano" a odejde. Chvíli se nic neozývalo, ale nakonec přece jen něco řekl.

,, No dobře, tak dobrou noc, " řekne a povzdychne si.

,,Dobrou, " odpovím a poté jen čekám, až uslyším, jak vejde do svého pokoje a zavře. 

Oddychnu si a otočím se na Nika, který se šibalsky usměje: ,,Tak a teď můžeme pokračovat," rukou mi začne jezdit po noze, a jede výš a výš směrem k mému rozkroku. Čím blíž je, tím víc jsem napjatá a nedočkavá. 

Najednou mě prudce hodí pod sebe, až se zajíknu: ,, Tak a konečně tě pořádně ošukám!" Řekne toužebně. Mnou okamžitě proběhne silná vášeň a touha. Jediný, co jsem teď chtěla, bylo, aby byl už konečně ve mně. 

Začne mě vášnivě líbat, a najednou do mě prudce pronikne. Hlasitě zasténám, divila bych se, kdyby to nikdo v domě neslyšel, ale v tuhle chvíli mi to bylo jedno. Začal tvrdě přirážet, přičemž jsem mu slastí musela zabořit nehty do jeho zad. Oba jsme pravidelně vzdychali. A já si užívala každou chvíli, kterou byl ve mně. 

Najednou ho ze mě prudce vytáhl a otočil mě na břicho a poté mě hned zvedl na čtyři. Byla jsem zaskočená, protože jsem to nečekala ,a proto, když do mě znovu tvrdě pronikl, jsem vykřikla slastí. 

Tohle byl snad můj nejlepší sex vůbec. To jak do mě smyslně vrážel a jak mě doháněl přímo k šílenství s každým přírazem. Začínám se blížit k slastnému vyvrcholení, když v tom zastaví. 

To si snad už dělá srandu!

,,Děláš si srandu ? To už je po druhé, co jsi přestal, zrovna když jsem se málem udělala!" Řeknu naštvaně a on se šibalsky usměje.

,,Chci,vaby sis na mě zajezdila, to za prvé a za druhé nemáme kondom, takže kam chceš, abych se ti udělal?" Zeptá se. Jeho slova mě z nějakého důvodu rozpálí.

,,Kam chceš, " řeknu vášnivě  a on se šibalsky usměje. Hbitě mě uchopí za boky a dá si mě na sebe.

,, A teď mi ukaž, jak hezky se umíš hýbat, " řekne a prudce mi ho tam vrazí. Okamžitě vzdychnu slastí, začnu se pomalu hýbat sem a tam. Po chvíli začnu zrychlovat a hezky se kroutit. Jeho vzdychy do mě proudily jako elektřina. 

A to jak mě chytl za boky a uvedl si vlastní tempo a poté vzdychá moje jméno. Neuvěřitelně mě to vzrušovalo. Po pár dalších pohybech jsem se konečně začala blížit ke svému vyvrcholení. Když mě uchopí pevněji za boky, poznám, že i on se blíží ke svému vyvrcholení. Když ucítím tu slast v klíně, hlasitě vzdychnu.

On mě najednou prudce ze sebe shodí a udělá se mi na břicho. Ten jeho výraz v obličeji, když se udělá, je k nezaplacení. Oba zhluboka oddychujeme. Nik vstane a podá mi papír, abych se mohla utřít. V jednu chvíli mě napadlo, jestli nebylo až moc riskantní, to dělat bez kondomu. 

Chvíli jsem nad tím uvažovala, ale pak jsem úplně na vše zapomněla, když se ke mě přitulil a začal mě něžně líbat.

,,Sex s tebou byl nejlepší, co jsem kdy měl," pošeptá mi vášnivě do ucha a já se široce usměji.

,, Jo? A kolika holkám jsi to už řekl ?" Zeptám se pobaveně a on se zasměje.

,,Ani jedné. Vlastně jsem ani u žádně nikdy nespal a taky po sexu jsem beze slova vstal a odešel, " nechtěla jsem tomu vůbec věřit, ale z nějakého důvodu jsem mu věřila. Mile jsem se usmála a pohladila ho jemně po tváři. Oba jsme si lehli na bok a beze slov na sebe koukali. 

Až teď jsem si uvědomila, že k němu asi možná něco cítím. A právě z toho jsem měla strach. Nechci, abych se do něj zamilovala, nechci aby mi ublížil a vzhledem k tomu, že je to děvkař, mi ublíží. A v tom si to uvědomím. Právě jsem se vyspala s největším děvkařem. Jak jsem to mohla udělat? 

Zamračím se.

,, Co se děje?" Zeptá se zvědavě a já těžce polknu.

,,Běž spát, je pozdě," řeknu a nuceně se usměji. On se uchechtne, zavrtí hlavou a otočí se na druhý bok. 

Jsem zmatená, vím že je děvkař a že to byla chyba, ale nelituji toho. Nelituji ničeho s ním. Nemůžu se nějak zbavit pocitu, že nás někdo slyšel, byli jsme dost hlasití. Jen doufám, že Michael nebude mít blbý kecy. 

Zlý klukKde žijí příběhy. Začni objevovat