Kapitola 10

20.1K 681 14
                                    

Nik

Nechtěl jsem nic jiného, než ji teď píchat. Ale něco mi říkalo, ať to nedělám.

Proto jsem se pořádně nadechl a řekl:  ,,To nejde, " sklesne jí úsměv a já pevně semknu čelist. Tak moc jsem ji chtěl šukat a bylo těžký říct ne, ale tak nějak jsem to musel udělat.

Založí si ruce na prsou a tváří se dost naštvaně:  ,,Fajn, tak se jdi vycpat, " řekne a odejde zpět k baru. Musel jsem se pousmát,  když jsem viděl, jak je naštvaná skrz to,  že jsem jí neopíchal. Vrátil jsem se do baru pro bundu a viděl jsem, jak už se obléká i Sára.

Šel jsem za ní:  ,,Už jdeš domů," zeptám se se šibalským úsměvem. Vražedně se na mě podívá.

,,Jo!" Odpoví ostře a já se musím široce pousmát.

,,Jedu taxíkem, můžeš jet se mnou, " nabídnu jí a ona si odfrkne.

,, Ne, já se projdu, " řekne a chce odejít.

,, Je noc, jestli si myslíš, že tě nechám jít samotnou, tak se pořádně mýlíš, " rukou ji pohladím po tváři a  ona se odtáhne.

,,Já zavolám bratrovi, ten mě zajisté přijde vyzvednout, " řekne, otočí se a odchází.

Je roztomilá, když se zlobí. Hodlám si s ní teď trochu pohrát. Líbí se mi, jak je teď pěkně frustrovaná z toho, jak jsem ji odmítl. Jdu za ní ven a uvidím jí, jak čeká s telefonem v ruce. Co kdybych dnes spal u Michaela? Dost by mi to hrálo do karet. Až sem pro ni přijede, zeptám se ho.

Už jsem trochu vystřízlivěl, což je jen dobře. Pohled zase upnu na stojící Sáru v dešti, pozoruji jí, jak šelma svojí kořist. Dneska se jí dostanu do kalhotek, nevyspím se s ní, ale budu ji provokovat.

Sára

Kde je? Už tu nebudu dál čekat, když je za mnou ten blb! Jak mě mohl vůbec odmítnout? Vždyť to on se mnou chtěl tolik spát. Že by mě už nechtěl? Na chvíli pokrčím čelo a povzdychnu si. Ať jde do háje! Nechce, tak nechce, už mu nedovolím, aby se mě dotýkal! Konečně přijede Michael, v tom se tu ukáže Nik a začne se s Michaelem zdravit.

Zase mě pohltí zuřivost z toho, že jsem nedostala, co jsem chtěla. Než se naději, Nik si sedá do auta, vykulím na ně oči.

,, Cože? On jede s námi?" Zeptám se udiveně a Michael jen s úsměvem přikývne.

,,Bude u nás spát, " dodá a já pevně skousnu čelist. Ten bastard! Nechci, aby u nás spal, byl by pro mě moc velké pokušení, které si rozhodně nemůžu dovolit.

Po celou cestu se ti dva smějí a povídají si, zatímco já sedím vzadu jako brambora. Nikdy jsem nechápala, jak si chlapy můžou povídat o tak nesmyslných věcech. Vždyť to jsou úplný kraviny. Povzdychnu si a opřu se o okno.

Konečně zastavíme před domem a já s radostí vystoupím. Jdu rovnou do domu, potichu otevřu dveře a pomalými krůčky jdu po schodech do mého pokoje. Jako první, co udělám je, že ze sebe sundám ty promoklé hadry a jdu do sprchy. Pane bože to jsem právě potřebovala, cítit na sobě tu teplou tekoucí vodu. Kapky pomalu stékaly z mého těla.

Nanesu si na houbičku pěnu a začnu jí roztírat po celém mém nahém těle. Poté si vnesu šampon do vlasů a pomalu ho vmasíruji. Přesně tohle jsem teď potřebovala. Po chvíli vylezu a zabalím se ručníkem. Stoupnu si před zrcadlo a netečným výrazem na sebe koukám. Vzpamatuji se a začnu si oblékat spodní prádlo.

Poté vyjdu z pokoje a šíleně poskočím, když na posteli uvidím sedícího Nika, který mě hladově pozoruje. Zkouším se zahalit rukama.

,, Co tu sakra děláš!!" Vyjeknu na něj a on se šibalsky pousměje.

,,Musel jsem tě vidět, " odpoví hravě a já pevně skousnu čelist.

,, Vypadni!" Přikážu mu tvrdě a on vstane, akorát místo ke dveřím jde rovnou ke mně.

,,Až si s tebou pohraji, tak půjdu, kotě," odpoví, vezme mi ruce, přitlačí mě ke zdi a přišpendlí mi je nad hlavou.

Vzrušeně oddychuji. Doslova mě hltá pohledem, už zase ho neskutečně moc chci! Začne mě provokativně pomalu líbat na krku. Já zakloním hlavu, čímž mu umožňuji lepší přístup ke krku. Poté se přesune k mým rtům a vášnivě a chtivě mě líbá.

Obě ruce přesune k mým bokům a pevně je stiskne, zasténám touhou. On se jen pousměje a jednou rukou jede níž a níž. Ach bože, chci, aby mi to dělal.

Konečně se přiblíží k mojí kundičce a já nedočkavě čekám až mi přes ní konečně přejede, ale on mi jen provokativně pomalu krouží po vnitřní straně stehen. Druhou rukou mi sjede k zapínání podprsenky a rozepne mi jí.

Instinktivně se zahalím, ale on se jen šibalsky usměje a ruce mi okamžitě odhrne.

,,Říkal jsem, že pod podprsenkou je to mnohem hezčí, " řekne a já si skousnu spodní ret. Zatváří se jako hladový pes, okamžitě mi nasaje spodní ret do úst a skousne ho.

Neudržím se hlasitému sténám. Přesune se znovu na můj krk a razí si cestu níž. Konečně mi prsty přejede přes celou kundičku a já vzdychnu, děsně to chci! Začne mi jazykem kroužit kolem bradavky a pak jí nasaje a jemně skousne. Zatraceně! On je v tomhle vážně božský.

Jak jsem mu celou tu dobu mohla odolávat? Poté se přesune k mému druhému prsu a celý to zopakuje. Když cítím jeho ústa čím dál tím níž, vzdychám hlasitěji a pravidelněji. Dojde až k lemu mých kalhotek, zvedne hlavu.

,,Chceš to kotě?" Zeptá se udýchaně.

,, Ano Niku!" Odpovím jednoznačně a on se vítězně usměje.

Stáhne mi kalhotky dolů a začne mě líbat na vnitřní straně stehen. Kruci! Dělá to tak mučivě pomalu. Najednou mi jazykem přejede přes celou kundičku  a já zasténám tak, že bych se divila, kdyby mě někdo neslyšel. Smyslně začne kroužit kolem pošteváčku a dráždit mě jazykem.

Zakloním hlavu dozadu a užívám si ten nádherný pocit v klíně. Jazykem krouží rychleji a rychleji, čímž už se blížím ke svému orgasmu. Náhle do mě pronikne dvěma prstama a začne jezdit sem a tam. Už začínám cítit tu slastnou bolest. Najednou se prohnu v zádech a vybuchnu v slastný orgasmus. Zhluboka oddychuji. Poté se Nik zvedne a políbí mě.

,,Tak a teď uděláš ty mě kotě!"

CHTĚLA BYCH VÁM PODĚKOVAT ZA VOTE A KOMENTÁŘE ALE MOHLI BY JSTE BÝT AKTIVNĚJŠÍ :) JINAK VÁM CHCI ŘÍCT ŽE SE SVOJÍ KAMARÁDKOU @MissYou2 PÍŠEME SPOLEČNÝ PŘÍBĚH  https://www.wattpad.com/myworks/67108335-v%C3%A1lka-mafie BYLA BYCH RÁDA KDYBY JSTE SE KOUKLI A PŘÍPADNĚ OKOMENTOVALI JESTLI JE TO DOBRÝ NEBO NE :) MOC DĚKUJI :) 

Zlý klukWhere stories live. Discover now