Kapitola 29

12.5K 612 71
                                    

Sára 

Dnešek byl snad ten nejhorší den vůbec. Nevěřím, že mě pan O'connell vydíral. Měla jsem ho vždy za dobrého člověka a on je to prostě jen kretén! Chtěla jsem o tom všem říct Nikovi, jenže potom, co jsem ho viděla opilého, jsem mu radši nic neřekla. No a mámě taky ne, proto mám teď zaracha.

Potom, co Nik odejde, jsem si povzdechla a pustila si televizi. Jako vždy v ní nic nedávalo. Byla tu fakt nesnesitelná nuda. Pořád se mi hlavou honil ten jeho návrh. A pokaždé se mi při tom naježí všechny chlupy na těle.

Je to fakt totální magor, pokud si myslí, že bych se s ním dobrovolně vyspala, abych nepropadla a nestěžoval si na mě.

Možná bych se o tom Nikovi zmínit měla. Chvíli váhám, ale pak nakonec jen zavrtím hlavou a znovu se začnu věnovat telce.
***
Probudí mě sluneční světlo za okny, které prosvítá přes žaluzie. Pořádně se protáhne, utřu si ospalé oči a jen tak chvíli zírám do stropu.

Kouknu na hodiny na stolku. Zjišťuji, že je čtvrt na deset. Po včerejšku se mi do školy vůbec nechtělo. Nechci znovu vidět toho zmrda, protože bych ho prostě musela zabít, hnusí se mi čím dál tím víc.

Pořádně se nadechnu a vstanu z postele. V první řadě vběhnu do koupelny. Stoupnu si před zrcadlo a pozorně se na sebe zadívám.

Cítím se hrozně divně, jako kdybych to ani nebyla já. Nevím  co to se mnou v poslední době je. Povzdychnu si a začnu si čistit zuby. Poté se vysvléknu a jdu do sprchy.

Miluji teplou sprchu po ránu. Jednotlivé kapky mi dopadají na kůži a stékaji až dolů. Nanesu sprchový gel na houbičku a začnu ho pomalu rozetírat po těle. Poté pěnu spláchnu vodou a vylezu ze sprchy.

Omotám kolem sebe ručník a vydám se zpět do pokoje. V celém domě je ticho. Naši jsou v práci a Michael ve škole. Jsem doma úplně sama a to mi vyhovovalo.

Chystám se ručník stáhnout dolů, ale v tom uslyším nějaké zvuky zdola. Začnu mít strach. Rychle si obléknu spodní prádlo a jdu si pro župan. Nejprve mě napadlo, že by se naši vrátili nebo Michael, jenže to je blbost, naši nikdy nepřišli domů dopoledne jenom, bkdyž to bylo opravdu nutné a Michael měl zrovna teď hodinu. On nikdy na žádných hodinách nechybí. Avšak otázkou bylo, kdo to sakra je?

Pomalu jdu ke dveřím a otevřu je. Srdce mi buší o závod. Jdu chodbou ke schodům, a pozorně poslouchám kroky, který jsou slyšet zdola. Seberu veškerou odvahu, která mi zbyla a jdu dolů. Rozhlednu se po obýváku, ale nikdo nikde.

Náhle se z kuchyně vynoří pan O'connell. Když mě uvidí stát u schodů v županu, široce se usměje. Okamžitě vím, na co právě myslí. Těžce polknu a rychle se rozběhnu po schodech zpět do pokoje.

Zrovna teď mám neskutečný strach. A nechtěla jsem, aby se mi to stalo znovu. Náhle na schodech zakopnu a upadnu. Mezitím ten bastard přiběhne a chytí mě.

Chtěla jsem zakřičet, ale okamžitě mi zakryl pusu dlaní. Nemohla jsem vydat ani hlásku. Byla jsem úplně bezmocná. Proč já blbá vůbec zůstávala doma. Jsem tu úplně sama.

Házela jsem sebou a snažila se vyprostit z jeho sevření, ale bylo to marné, byl o tolik silnější než já. Po tváři mi stekla slza. Zrovna v tuhle chvíli jsem se mohla jen modlit, aby někdo přišel a pomohl mi.

Silně mě uchopil za zápěstí a táhl mě dolů ke dveřím:  ,, Okamžitě mě pusť! "Zavrčím a on mě jen popostrčí dopředu. Když uvidím že mě táhne k autu, projede mnou vlna strachu a zoufalství.

Chci Nika, chci, aby byl tady a pomohl mi. Najednou ucítím, že mě něco tlačí do zad.

„Z kus jen ceknout a zabije tě!" V tu chvíli se celá rozklepu a jdu s ním potichu k autu. Měla jsem takový strach, že jsem nevydala ani hlásku a jen čekala, co bude dál.

PŘEDEM SE OMLOUVÁM ZA CHYBY, PSALA JSEM TO NA TELEFONU PROTOŽE MOMENTÁLNĚ MÁM ZAVIROVANY PC. TAKŽE KAPITOLY BUDU NEJSPÍŠE PŘIDÁVAT POZDĚJI A NE TAK ČASTO DOKUD NEBUDU MÍT PC V POŘÁDKU 😐 JINAK VŠEM MOC DĚKUJI ZA KOMENTÁŘE A VOTE ŠÍLENĚ VÁS ZBOŽŇUJI 😍💜

Zlý klukKde žijí příběhy. Začni objevovat