Life saver.

4.3K 234 10
                                    

Heeeeeeeeey,

normaal gesproken zou dit gister online gekomen zijn maar ik had het zo druk. I'm sorry

Leuke tip, download de "hot or not" app. Je gaat helemaal stuk.

Olivia POV;

"Neee!" Riep ik hard toen ik Josh een pistool tegen Luke zijn hoofd aan zag houden. Zo snel als ik kon rende ik naar hun toe en duwde Josh van hem weg en ging voor Luke staan "Jij blijft van hem af" Zei ik tegen Josh. "Het zelfde kan ik tegen jou zeggen" Sisde hij, ik draaide me om en sloeg mijn armen om Luke heen. Ik hield hem stevig tegen me aan, "Je had nooit moeten gaan", Luke knikte "Weet ik". Iedereen in de zaal was stil en staarde naar mij en Luke, maar al snel begon Josh te schreeuwen "Olivia jij laat hem nu onmiddelijk los!". Luke keek me diep aan in mijn ogen "Wat er ook gebeurd onthoud èèn ding, ik hou van jou Olivia" Glimlachte hij klein waarna hij ern kus op mijn lippen drukte. De magische woorden hadden zijn lippen verlaten, mijn hele lichaam werd warm en mijn hart begon sneller te kloppen. Luke had me verteld dat hij van me hield, "Ik hou ook van jou Luke voor altijd". Josh greep mijn middel vast en trok me van Luke weg "Laat me los!" riep ik. Een jongen pakte me vast, ik zag hoe Josh naar Luke heen liep. Twee mannen pakte Luke zijn armen vast zodat hij niet kon ontsnappen, "Jij houdt dus van mijn zusje" Zei Josh. Luke knikte "Ja en niemand zal dat stoppen", "Oja, ik maak daar wel een einde aan" Zei Josh. Hij ging toch niet de jongen neerschieten waarvan ik hield? Josh stond enkele meters van hem af en hield zijn pistool omhoog, dit ging hem niet lukken. Ik moest hem stoppen, ik bedacht me geen enkel moment en beet in de arm van de jongen die me vast hield. De jongen schreeuwde van de pijn en liet me los, op volle snelheid rende ik naar Luke heen. Een luide klap van een pistool hoorde je door het pand, "Neee".

Luke POV;

Het leek wel alsof ik in een film beland was, Olivia sprong voor me en een kogel vloog recht in haar maag. Ze viel levenloos op de grond neer, "Olivia!" Riep ik waarna ik me los rukte en naast haar neer knielde. Lichtjes gaf ik klapjes op haar wang "Alsjeblieft laat ons niet in de steek Olivia" Snikte ik. Grote tranen rolden over mijn wangen, ze was gewoon neergeschoten. Ik hoorde dat te zijn en niet zij, ze had mijn leven gered maar het hare opgegeven. Voorzichtig tilde ik haar op mijn schoot en drukte mijn voorhoofd tegen haar voorhoofd aan, "Olivia ik hou zoveel van je, open alsjeblieft je ogen" huilde ik. Josh stond geshockeerd naar ons te kijken, het was vast een grote schok voor hem dat hij zijn eigen zusje had neergeschoten. De rest van de mannen staarde ons ook aan, niemand had verwacht dat de gene die Olivia wou beschermen haar had neergeschoten. "Kan er niet iemand een ambulance bellen!" Riep ik boos, èèn van de mannen greep zijn mobiel en begon te bellen. Mijn ogen gleden over Olivia, er zat een grote bloedvlek op haar buik en haar gezicht was lijk bleek. "De ambulance komt er aan" hoorde ik iemand roepen, ik schoof een pluk haar achter haar oor. "Open je ogen Olivia al is het maar voor een paar seconden" zuchtte ik en mijn woorden werkte, Olivia haar ogen gingen langzaam open. "Luke?" Zei ze zwakjes, een kleine glimlach verscheen op mijn lippen "Ik ben hier Olivia maak je geen zorgen". Een kusje drukte ik op haar lippen "De ambulance komt er aan, wees sterk", Olivia knikte en sloot haar ogen "Ik hou van je Luke". "En ik hou nog meer van jou" Zei ik. Ambulance mannen renden het pand binnen, Olivia werd op een brankcard getild en als snel waren we in de ambulancewagen. Josh was niet mee gegaan, hij was weggerent. Hij voelde zich vast schuldig voor het feit dat hij Olivia had neergeschoten.

Jason POV;

Grijnzend keek ik naar de mannen die de brancard met Olivia in het busje drukte. Een deel van mijn plan was gewoon al uitgevoerd, nu nog het andere deel gaan voorbereiden. Olivia zou van mij worden en van niemand anders, wie mijn plan zou laten mislukken zou sterven.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Luke heeft eindelijk gezegt dat hij van Olivia houdt.

Wat is Jason zijn plan??

Bedankt voor het lezen xoxo

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu