Killer

4.9K 224 9
                                    

*fangirling* (zo ga ik meer lezers vieren)

Hey people

Ik heb voor het eerst gehigh tea't en ik raad het iedereen aan. Het is mega gezellig en je hebt ook nog eens eten, het enige nadeel is dat je thee drinkt. Bah ik lus geen thee maar had chocomel :)

Omg hebben jullie dat nieuwe liedje van Justin Bieber gehoord? I LOVE IT!

Jup ik ben een belieber maar ik ben niet zo'n gekke die in haar armen snijd enzo, ik hou gewoon van zijn muziek.

*pats* nieuw hoofdstuk.

Luke POV;

"Ik weet waar ze is!" Riep ik door het huis, meteen richtte iedereen hun blik op mij. "Waar?" Vroeg Melody, "Mortlake" Antwoordde ik. Bella keek me met grote ogen aan "Weet je wel hoe gevaarlijk het daar is", ik knikte en liep naar mijn motor. Jai kwam achter me aan gerend "Ga je serieus alleen heen?", "Ja, het maakt mijn geen bal uit ik wil haar vinden" Antwoordde ik. Jai pakte mijn arm vast "Ga jij maar vast, wij gaan je achterna". Ik sprong op mijn moter en gaf veel gas, Olivia ik kom er aan.

Mijn motor ging met 145 km/uur door de straten van Melbourne. Elke seconde telt, Zac zou vast er alles aan doen om haar te vinden. Ik moest haar eerder vinden, èèn ding wist ik wel. Ze was in een cafè die Cheesy heette in Mortlake, ik had nare dingen gedaan in dat dorp. Dingen waar Olivia niks van af wist, dingen die ik voor het kooivechten deed. Voordat ik aan kooivechten deed was mijn leven erger dan dit, elke dag was ik in gevaar. Mijn leven was toen een hel en dat kwam door Zac, en toen dacht ik mijn leven gebeterd had. Maar dat was maar van korte tijd, ik denk dat ik op het slechte pad hoor.

Zac POV;

Met mijn vuisten ramde ik tegen de wc deur "Olivia ik geef je drie seconden om er uit te komen" Bromde ik. "Ik ben Olivia niet" Hoorde ik Olivia zeggen, ze dacht vast dat ik zo dom was dat ik haar niet zou herkennen. "Èèn twee, laat me geen drie zeggen" Waarschuwde ik haar maar nog steeds deed ze niet open. Nu draaide ik echt door, als iemand niet deed wat ik wou dan zorgde ik er voor dat die gene het zou doen. "Drie!" Riep ik, mijn linker been vloog door de deur heen. Via het gat in de deur maakte ik de deur open, ik zag Olivia helemaal opgekruld op de wc zitten. Ze verborg haar hoofd in haar benen, "Ik dacht dat je Olivia niet was?". "Doe me alsje-alsjeblieft ge-geen p-pijn" Stotterde ze, ik pakte haar arm vast en trok haar de lucht in. "Dit had je me niet moeten flikken" Zei ik woedend. Olivia keek naar de grond, over haar wangen rolden tranen. Ik zette haar op de grond neer maar hield haar arm nog steeds stevig vast "Mee komen jij" Beveelde ik haar. "Nee!" Riep ze en begon me wild te trappen, nu zat ze diep in de problemen. Mijn vuist vloog tegen haar gezicht, ik pakte haar kraag vast en trok haar naar me toe "Nu ga ik niet meer aardig tegen je zijn". Ik gaf haar een knietje in haar buik, Olivia huilde nog meer van de pijn. "Stop" Smeekte ze, ik pakte haar kin vast en richtte haar gezicht op mij "Ik stop als jij mee gaat". Ze knikte, ik hield haar arm weer stevig vast en sleepte haar de wc's uit. De barman rende naar ons toe, ik gaf Olivia een waarschuwende blik. "Wat is er met haar gebeurd?" Vroeg de man, ik glimlachte zo vriendelijk als ik kon "Ze is een beetje in de war" Vertelde ik de man. De man knikte begrijpend en liet ons het cafè uit. Olivia keek me met een boze blik aan "Kon je niet iets anders verzinnen" Mompelde ze. Een kleine grijns sierde mijn lippen "Dat heb ik niet verzonnen". Ik trok Olivia de auto in en deed de deuren op slot. Strak deed ik een gordel bij Olivia om "Nu kun je niet meer weglopen". Olivia staarde naar buiten "Waarom moeten jullie juist mij hebben?" Vroeg ze, "Jij bent het waardevol" Antwoordde ik. Olivia keerde haar hoofd en keek me aan "Voor wie?". Ik schudde lachend mijn hoofd, ze wist zo weinig. "Dat leuke vriendje van je en zijn baas", ik startte de auto en reed richting het pand.

*Flashback*

Luke POV;

"Ik kan dit niet meer!" Schreeuwde ik naar Zac, ik was het zat om voor hem te werken. Ik voelde me vies als ik had gewerkt, levens verpestte ik.  "Nee jij blijft hier" Zei Zac terwijl hij een pistool oppoetste, "Jij bepaald mijn leven niet meer, ik ben weg" Zei ik. Ik wandelde richting de deur maar Zac hield me tegen "Dus je neemt ontslag? Wat ben je van plan om te gaan doen?". "Dat gaat jou niks aan" Bromde ik, Zac begon te lachen "Luke jij hoort hier, dit is het enige wat je kan". Zac probeerde me om te praten maar dat ging niet lukken, ik ga mijn leven beteren al moet ik daar voor in de goot ofzo slapen. Alles is beter dan dit, mijn baan was namelijk huurmoordenaar. "Wat ga je dan zeggen op een solicitatie gesprek? Hoi ik ben Luke en ik heb ervaring in mensen vermoorden" Grinnikte Zac, ik negeerde hem en duwde hem weg. Ik liep verder en hoorde Zac me nog na schreeuwen "Luke hier krijg je spijt van! En niet zo'n klein beetje ook!". Als Zac dat zei gebeurde dat sowieso maar dit keer niet.

Ik slofte mijn huis in, Jai liep naar me toe "Dus je bent eindelijk opgestapt?"."Jup" Antwoordde ik kortaf en liep richtig mijn kamer todat iets mijn blik vast hield, een folder van het leger. Dat ging ik doen, even alles vergeten terwijl ik mensen kon helpen in de plaats van pijn te doen. Glimlachend pakte ik de folder vast en begon het door te lezen.

*4 Weken later*

Daar stond ik dan in de rij met de andere soldaten. Ik was al twee weken bezig om mezelf te trainen voor onze opdracht in Afghanistan. Een jongen kwam op me af gelopen "Hoi ik ben Josh" Glimlachte hij vriendelijk terwijl hij zijn hand uit stak. Ik gaf Josh een stevige handdruk "Ik ben Luke".

*Einde flashback*

Luke POV;

De deur van cafè Cheesy opende ik, je hoorde een belletje als de deur open ging. Ik keek het cafè rond maar zag Olivia niet, snel liep ik naar het vrouwen toilet waar ik een man voor een kapotte deur zag staan. Dit was Zac zijn werk dat wist ik honderd procent zeker "Meneer heeft u ook een meisje gezien met lang bruin haar en donkere ogen?" Vroeg ik. De man draaide zich om "Ja dat heb ik, ze is net weg gegaan met een jongen en liet een kapotte deur achter" Antwoordde de man. Shit Zac was eerder maar ze konden niet ver zijn. Ik bedankte de man en liep naar de telefoon heen, ik toetste het nummer in van mijn baas "Met Luke, ze is in Mortlake en ik heb je hulp nodig"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aaaah in het volgende hoofdstuk of die daarna vinden we uit wie de mistery boss is!

Hadden jullie verwacht dat Luke bij Zac had gewerkt als huurmoordenaar?

Bedankt voor het lezen xoxo

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu