7.Bölüm

45 8 0
                                    

Merhabalar..
Medya da Burcu var.
Tavsiye edilen müzik:Jessie Ware:Say You Love Me.

Keyifli okumalar...

Keyifli okumalar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

.7.

...Son iyilik kırıntısı...

-Nisan 2008-

Yalnız hayatta kalmak, kararmış gökyüzünde yıldızların gelişini beklemek gibiydi.Masalsı bir hayatın aslında masaldan çok trajedi dolu bertaraf olan bir aile yaşantısıydı.Karaca Konağına giren herkesin başı en az iki kere derde giriyordu.Aslında bunun ikisi,üçü mesele değildi.Aşiretinden çok,kendi ailenizi kol kanat gereceksin ki karar mercilerin sana ve ailene zarar vermeye yeltenemeyeceklerdi.

Babasının ölümünü araştırırken önüne gelen gerçekler kara kutulara tepecek kadar acı vericiydi.Sonra yaptığı tek şey ailesinin çevresinde kim olursa olsun zarar vereceğini düşünür, yok etmeye kadar giden bir duygu seli beliriyordu.Dereler taşana kadar denizin durağan tarafında bekliyordu.Ta ki zararın nereden,kimden geleceğini anladığı o vakit derenin köşe oluklarına dokunuyordu.Rızası olmadan ailesine giren kişiler onu ve ailesini bir kavanoza koyup sıkıcı kapağını kapatmaktan farksızdı.

Elindeki şarap kadehini dudaklarına götürdüğünde arka masadan gelen erkeksi tını gözlerinin açılmasına vesile oldu.Arkasına bakmadan hemen önce yanında onunla konuşan Şebnem'e baktı.Arkasını döndüğünde onu gördü.Kumral,grinin cazip tonuyla harmanlanmış hafif çekik gözleri etrafına 'Hey bende buradayım.'diyordu.Rızası olmadan koyu kahverengi gözlerini,gri gözlere nakşetti.Şaşkın bir o kadar da dalga kokan gözleri onu yanına gelişini hızlandırmıştı.Oturduğu koltuktan kalktı.Bir kaç adımın sonunda masalarına gelen adam alaycı bakışlarla onlara baktı.

'Burcu Karaca.'
'Evet.Siz?'
'Naif Avcı.Sizin özel hastanede görmüştüm.Kayıtlara baktığımda sizi değil de Şebnem Yörük adında bir bayanı ziyarete geldiğiniz yazıyordu.'
'Evet.Arkadaşım ameliyat sonrası çıkışı için geldi.O da zaten burada.Şebnem Yörük.Bu bey de bizim hastanenin kalp cerrahı.'
'Ah pardon Şebnem hanım.Eğer özel değilse ne ameliyatı oldunuz?'
'Ah Naif bey ne özeli olacak.Karaciğerimde bir kitle tespit edildi.Kötü huylu olduğu için ameliyatla alındı.'
'Çok geçmiş olsun.Kontrollerinizi aksatmamaya gayret edin.Kitlelerin şakası olmuyor.Ben sizin sohbetinize balıklama daldım.Kusura bakmayın.Biraz sohbete atılmayı sevenlerdenim.Sizi yalnız bırakayım.'diyen adım masalarından ayrılışını izledi.Kadehini uzandı ve masasında ona baş selamı veren adama doğru nazikçe havaya kaldırdı.

'Hey kime diyorum,Burcu Karaca.'
'Efendim Şebnem.'
'Biraz daha bak istersin.Bu adam da kim?Masaya dan diye gelmeler falan!'
'O sesindeki bilmişliği bir kenara bırak.Bu adam İstanbul'da eğitim almış bir doktor.İşinde baya iyi,Hanzadelerin doktorluğunu yaptı.'
'Ve sende Naif'e teklif götürdün.Oda kabul etti.'

PERDELERWhere stories live. Discover now