-Kapitel 16-

10 0 0
                                    

Aviana's Pov

Den vita påsen var tung. Och då menar jag onödigt tung, för att vara mat.

Vi hade fått slut på mat, och det märkte vi inte förren i sista sekunden. Skylar var för trött för att orka göra mig sällskap, så jag hade letat runt i hela kvarteret efter ett bra köpmat ställe. Efter ett tag hade jag hittat samma Sushi Yama som vi åt på när vi shoppade, så jag köpte mat därifrån.

Hissdörrarna gick upp, och jag steg in i den. Jag satte ner påsen med mat i, och tryckte på rätt plans nummer. Stönande masserade jag min bultande arm, och lutade mig mot väggen i det lilla utrymmet

Dörrarna gick upp med ett ding, och jag gick in i vår lägenhet. Dörren gick igen med en 'SMÄLL' och jag drog av mig skorna. "Skylar, jag hittade Sushi så det blir vår mat idag!" Skrek jag högt, och snart hörde jag steg komma springades i lägenheten.

"SUSHI!" Skrek Skylar och snodde påsen ifrån mig. Snart försvann hon, och jag stod stumt kvar på min plats, med min ena sko fortfarande på. Suckandes tog jag av mig min andra, och putade upp mina glasögon på näsan igen.

"Och du som sa att du inte hade någon energi!" Sa jag högt och gick in i det mordärna köket. Skylar hade på något sätt redan fått ut tallrikar, glas och vatten på bordet. Nu stod hon och packade upp på vita kartonger med sushi på bordet. Hennes bruna hår var nu utsläppt istället för i en fläta, och hennes blommiga jacka var avtagen, så hon gick omkring i hennes svarta tröja och jeans. Hennes glasögon var borta, och hennes blåa ögon glimmade av glädje.

"Jag har sovit..." Sa hon osäkert medans hon satte sig med ett par pinnar i högsta hugg och en skål soya bredvid sig. Jag gav henne en blick, och satte mig mitt imot henne med min egen sushi framför mig. "Mmmn, visst." Sa jag sarkastiskt, medans jag såg ner på mi egen fantastiska sushi. Skylar bara log barnsligt mot mig.

Resten av middagen gick tyst, bara ljudet av tuggandet, och ett o annat 'nej!' när vi tappade vår sushi i knät. Men den sköna sushin blev avbruten när Skylars telefon började surra som ett argt bi i hennes ficka. Jag höjde på mina ögonbryn, medans SKylar fiskade upp sin telefon. "Vad social du är." Sa jag sarkastist.

"Det är Morgan." Sa hon bara medans hon började knappa på hennes telefon.

"VA?!" Sa jag förfärrat, och snodde hennes mobil över bordet. Och som sagt, det var Morgan. "Varför har du hennes nummer, och inte jag?" Sa jag klagosamt medans jag rotade fram hennes kontakt, fiskade upp min egen mobil, och kopierade nummret till en ny kontakt på min telefon.

"HEY! Du har igen rätt till det här!" Sa Skylar argt och tog tillbaka sin mobil. Som tur var hann jag kopiera allt, och skickade ett argt sms.

'Varför har du Skylars mobil nummer men inte mitt?!' Jag stirrade på min mobil medans SKylar åt sin sushi och såg på mig som om jag vore galen.

'Ehm,... vem är det här?' Fick jag ett svar ifrån Morgan. 'Eller vänta, ee det Aviana.?'

'Tio poäng till dig. Så, svara på frågan nu!'

'Du var inte med när vi gjorde det, faktum är att jag skulle ha frågat om jag inte glömt bort det :P'

'Kay'

Efter det la jag ifrån mig min mobil, och svalde min sista sushi. "Vad det där nödvändigt?" Hörde jag Skylar säga ifrån andra sidan bordet, där hon glodde på mig med spelad ilska.

"Japp!" Sa jag glatt medans jag tuggade på min sushi. Hon himmlade med ögonen, och tog upp sin tallrik.

"Du har förresten ansvaret för disken." Sa jag medans jag drämde ner min tallrik i diskhon som var redan fylld med löddrigt vatten.

Fallen ft. DileriaWhere stories live. Discover now