1.25

11.3K 1.2K 416
                                    

(τραγούδι: Red Hot Chili Peppers - Scar Tissue)

(Μην ξεχνάμε πόσο αρέσουν στον Ορφέα οι Red Hot Chili Peppers, κρίμα είναι) 

Για όσους το διαβάζετε ξανά και έχετε κάνει παράληψη τα προηγούμενα κεφάλαια όπου εξηγώ δύο τρία πράγματα, θα έχω αυτό το κείμενο πάνω από κάθε κεφάλαιο μέχρι να ανεβάσω ξανά ολόκληρη την ιστορία. Ναι βρίσκεσαι στο σωστό μέρος (λογικά, ελπίζω). Θέλω επίσης να τονίσω ότι ο λόγος που άλλαξα τα ονόματα είναι καθαρά προσωπικός, δεν έχει να κάνει με τίποτε άλλο. Συγγνώμη αν αυτό προκαλεί μπέρδεμα. Επίσης τα νέα ονόματα κρύβουν και πολύ ωραίες σημασίες για όποιον θέλει να τις ψάξει. Όπου βλέπεις:

Ίρις = Άντα
Ορφέας = Πέτρος
Μίλτος = Μίλτος (σταθερή αξία)
Πάρης = Κυριάκος
Ιωάννα = Άννα
Ερμιόνη = Έφη

Να σημειωθεί ότι έχουν συστηθεί χαρακτήρες και για τον απλό λόγο ότι είναι καινούριοι δεν αναφέρονται στο παραπάνω μήνυμα. Ευχαριστώ τους παλιούς αναγνώστες που επέστρεψαν κι ελπίζω να σας αρέσει και να μην σας έχω μπερδέψει πολύ. Καλή ανάγνωση!

Ελπίζω να σας αρέσει το κεφάλαιο!

*πάμε πάλι δυναμικά*

ΟΡΦΕΑΣ

«Ήρθα», είπε η Μάνια βγάζοντάς με απ' τις σκέψεις μου.

Δικιά της ιδέα ήταν να κάτσουμε λίγο στην παραλία να χαλαρώσουμε, αυτό όμως που δε μου άρεσε ιδιαίτερα ήταν ότι πήγε να πάρει κι άλλο αλκοόλ. Δεν πρόκειται να κρίνω τις επιλογές κανενός, το πρόβλημα είναι καθαρά δικό μου που δεν μου αρέσει να είμαι μόνος μου με ανθρώπους σε τέτοια κατάσταση.

Μιλούσαμε γι' αρκετή ώρα για το πως είναι τα πράγματα από τότε που έφυγε στο νέο της σπίτι. Για το πως πάει το φροντιστήριο και η προετοιμασία για τις πανελλαδικές. Για το αν άλλαξε κάτι στις δικές μου συνθήκες. Καμία αλλαγή όσον αφορά εμένα. Μόνο μια κοπέλα να μου κάνει το κεφάλι πουτάνα.

Και μετά πέταξε μια πολύ ωραία βόμβα: «Μου έλειψες πολύ ρε Ορφέα».

Δεν της απάντησα γι' αρκετή ώρα. Γενικά δεν ήμουν και η καλύτερη παρέα αυτή τη στιγμή και η αλήθεια είναι πως η σχέση μου με τη Μάνια είναι λίγο περίεργη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τη γνώρισα πολύ μικρός όμως αρχίσαμε να κάνουμε παρέα χρόνια αργότερα επειδή είχαμε κοινούς γνωστούς. 

Και πριν φύγει για Κρήτη πέρυσι είχαμε πει κάποια πράγματα που τώρα αρχίζω να τα μετανιώνω πολύ. Προφανώς και μου άρεσε η Μάνια όταν τη γνώρισα, όμως είμαι πολύ ξεκάθαρος στο γεγονός ότι έχω τα δικά μου ψυχολογικά να λύσω και μέχρι τότε δε θα κάνω σχέση. Δεν θα κλειστώ σε μοναστήρι, όμως δε θέλω να ρισκάρω να γίνω ο πατέρας μου.

My HeavenΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα