1.18

10.6K 1.2K 321
                                    

(τραγούδι: Harry Styles - Lights Up)

(Το έχω βάλει στόχο να βάλω τουλάχιστον ένα τραγούδι από κάθε αγαπημένο μου καλλιτέχνη so there you go. Και πολύ καθυστέρησα να βάλω Χάρι η αλήθεια είναι. Για κάποιο λόγο στο κεφάλι μου ο Ορφέας είναι hardcore HS φαν. Μπορεί γι' αυτό να τον αγαπώ τόσο πολύ.)

(Περιμένω να τελειώσω την ιστορία για να βάλω λινκ για τη λίστα με τα τραγούδια γενικά. Είμαι κι εγώ περίεργη να δω πως θα βγεί :''')))

Για όσους το διαβάζετε ξανά και έχετε κάνει παράληψη τα προηγούμενα κεφάλαια όπου εξηγώ δύο τρία πράγματα, θα έχω αυτό το κείμενο πάνω από κάθε κεφάλαιο μέχρι να ανεβάσω ξανά ολόκληρη την ιστορία. Ναι βρίσκεσαι στο σωστό μέρος (λογικά, ελπίζω). Θέλω επίσης να τονίσω ότι ο λόγος που άλλαξα τα ονόματα είναι καθαρά προσωπικός, δεν έχει να κάνει με τίποτε άλλο. Συγγνώμη αν αυτό προκαλεί μπέρδεμα. Επίσης τα νέα ονόματα κρύβουν και πολύ ωραίες σημασίες για όποιον θέλει να τις ψάξει. Όπου βλέπεις:

Ίρις = Άντα
Ορφέας = Πέτρος
Μίλτος = Μίλτος (σταθερή αξία)
Πάρης = Κυριάκος
Ιωάννα = Άννα
Ερμιόνη = Έφη

Να σημειωθεί ότι έχουν συστηθεί χαρακτήρες και για τον απλό λόγο ότι είναι καινούριοι δεν αναφέρονται στο παραπάνω μήνυμα. Ευχαριστώ τους παλιούς αναγνώστες που επέστρεψαν κι ελπίζω να σας αρέσει και να μην σας έχω μπερδέψει πολύ. Καλή ανάγνωση!

Ελπίζω να σας αρέσει το κεφάλαιο!

ΊΡΙΣ

«Τι εννοείς θα μου μάθεις τρόπους συμπεριφοράς;» τον ρώτησα ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού μου όμως τη στιγμή που πήρε φόρα για να μου απαντήσει τον διέκοψα. «Και μην μου πεις 'εννοώ αυτό που εννοώ' γιατί κι εγώ εύκολα μπορώ να σε εννοήσω έξω από το σπίτι μου».

«Σου είπα ή δεν σου είπα να μην παίρνεις φόρα όταν μιλάς μαζί μου; Είναι ενοχλητικό».

Μήπως να του μάθω εγώ τρόπους συμπεριφοράς;

«Γιατί αλλιώς θα με πας στο δωμάτιο βασανιστηρίων που έχεις στο σαλόνι του σπιτιού σου γι' αυτό και έρχεσαι συνέχεια στο δικό μου σπίτι. Γιατί δεν θέλεις να δω το 'κόκκινο δωμάτιο του πόνου και της αμαρτίας'», απάντησα δραματικά βγάζοντας τ' αθλητικά μου.

«Ίσως. Όμως σκέψου ότι για να μπορέσω να σε βοηθήσω θα πρέπει να δω τις αδυναμίες σου. Όσο λοιπόν προσπαθείς να εφαρμόζεις αυτά που σου μαθαίνω σε μένα, τόσο πιο δύσκολο μου το κάνεις να σε διορθώσω. Θα τα εφαρμόσεις σε μένα όταν σου πω να τα εφαρμόσεις. Μέχρι τότε απλά μ' ακούς».

My HeavenΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα