1.04

13K 1.3K 250
                                    

(τραγούδι: Angus & Julia Stone - Big Jet Plane)

Για όσους το διαβάζετε ξανά και έχετε κάνει παράληψη τα προηγούμενα κεφάλαια όπου εξηγώ δύο τρία πράγματα, θα έχω αυτό το κείμενο πάνω από κάθε κεφάλαιο μέχρι να ανεβάσω ξανά ολόκληρη την ιστορία. Ναι βρίσκεσαι στο σωστό μέρος (λογικά, ελπίζω). Θέλω επίσης να τονίσω ότι ο λόγος που άλλαξα τα ονόματα είναι καθαρά προσωπικός, δεν έχει να κάνει με τίποτε άλλο. Συγγνώμη αν αυτό προκαλεί μπέρδεμα. Επίσης τα νέα ονόματα κρύβουν και πολύ ωραίες σημασίες για όποιον θέλει να τις ψάξει. Όπου βλέπεις:

Ίρις = Άντα
Ορφέας = Πέτρος
Μίλτος = Μίλτος (σταθερή αξία)
Πάρης = Κυριάκος
Ιωάννα = Άννα
Ερμιόνη = Έφη

Να σημειωθεί ότι έχουν συστηθεί χαρακτήρες και για τον απλό λόγο ότι είναι καινούριοι δεν αναφέρονται στο παραπάνω μήνυμα. Ευχαριστώ τους παλιούς αναγνώστες που επέστρεψαν κι ελπίζω να σας αρέσει και να μην σας έχω μπερδέψει πολύ. Καλή ανάγνωση!

Ελπίζω να σας αρέσει το κεφάλαιο!

ΊΡΙΣ

Είμαι μία υποκρίτρια. Μία μεγάλη ψεύτρα. 

Χθες έλεγα ότι δε θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο, ότι ακούγεται παράλογο και ότι είναι τελείως λάθος όμως εχθές ήταν σχεδόν το μοναδικό πράγμα που σκεφτόμουν πέραν των μαθηματικών. Δηλαδή αν είναι ποτέ δυνατόν. 

Και είδα και στον ύπνο μου το πιο περίεργο όνειρο. Είδα το σπίτι μου σκοτεινό αλλά όταν άνοιξα το φως για κάποιον λόγο είδα τον Ορφέα μέσα. Μετά εννοείται ότι ξύπνησα αλλά πραγματικά ήταν ένα σοκ.

Αυτή τη στιγμή κάθομαι στο μάθημα της κατεύθυνσης και δε ξέρω αν θέλω να κοιτάξω τον Ορφέα που κάθεται μερικά θρανία πίσω από μένα. Στο μεταξύ ο Μίλτος μου έγραψε και ένα ξεκαρδιστικό ανέκδοτο σήμερα και μου έκανε παρατήρηση ο καθηγητής επειδή γέλασα. 

Γενικά ήταν μία αρκετά διασκεδαστική ώρα μπορώ να πω, και πέρασε γρήγορα αφού μόλις τώρα χτύπησε το κουδούνι.

«Μπορώ να σου μιλήσω για λίγο;» με ρώτησε ο Ορφέας την ώρα που μάζευα τα πράγματά μου για να πάω στην αίθουσα που θα κάναμε ΑΕΠΠ (Γνωστό και ως Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον). 

Με τους υπολογιστές που χρησιμοποιούσαν όταν δημιούργησαν τους κώδικες προφανώς. Γενικά είναι ωρολογιακές βόμβες έτοιμες να εκραγούν οι υπολογιστές αυτού του σχολείου αλλά εδώ που φτάσαμε...

My HeavenΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα